Cestitke suza🥰, zelim ti brz oporavak i sto lakse i njeznije razdoblje koje dolazi!☺️ Dobrodosao Teo!🥰
Imam jedno pitanje koje možda i nije vezano uz trudnocu, ali prije mi se nije desavalo. U zadnje vrijeme svaku noć imam razne luđačke snove, doslovno sanjam sve, ali nikad realnije, razne scene i filmove razvijam u snu, kao nikad. Ne znam jel od hormona ili mi je stres od svega u trudnoći pokucao na vrata. Imate vi tih problema?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Imam jedno pitanje koje možda i nije vezano uz trudnocu, ali prije mi se nije desavalo. U zadnje vrijeme svaku noć imam razne luđačke snove, doslovno sanjam sve, ali nikad realnije, razne scene i filmove razvijam u snu, kao nikad. Ne znam jel od hormona ili mi je stres od svega u trudnoći pokucao na vrata. Imate vi tih problema?
Takoder! U prvoj trudnoci mi se isto desavalo i eto bas sinoc sam sanjala neki ludacki san kao iz filma. Mislim da je zbog hormona i stresa, a i citala sam da se cesce budimo pa nam se lakse san prekine pa ih se onda jasnije i sjecamo. Isla sam cak guglati i ne postoji neko objasnjenje osim hormoni.🙈
Lea isto tako, sanjam svašta! Jučer sanjala da mi mlijeko curi iz grudi i da mi je cijela majica mokra, a neki dan da je rukica bebe provirila iz trbuha 🙈 ja evo čekam u trudničkoj 🙈 došla u pol 11, izmjerili tlak, popiškila se, vagali, čekam i dalje na pregled 🥹
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Pridruzujem se vezano za snove samo su moji morbidni. Horori su nula bodova sta ja razvijem😁
Rainbow Hope pišem te. 🤗 Vidiš, i ja tako planiram, samo Octenisept, prašak bih uvela samo ako bi se nekaj gnojilo baš.
Lea25 moji snovi su cijelu trudnoću suludi. I guess it’s normal. 😅
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Evo gotova sa TA, cca čekanja 3h. Radili mi vaginalni pregled, otvorena prst, i samo poslušali otkucaje, drugo ništa. UZV i CTG sljedeći put, 20.10
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Jana koji si ti danas tjedan? 36? Sta kazu na to otvorena 1 prst? Mene jos nikako nisu vaginalno gledali. Jel boli?
Jana1993 3h čekanja, koja je to bolnica? Što kažu za to kaj si 1 prst otvorena, znam da to ne mora ništa značit i može tako ostati do ful termina.
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ja sam isto sanjala nedavno kad su rekli da je mali nisko, a nogice dolje, da mu je nogica izvirila dolje 🤣 stvarno sam umorna već od snova nakon kojih šutim pola dana 🙀😹👹👻
3 sata??
Ja sam radila vaginalne preglede cijelu trudnoću, ne boli, ali imam averziju od onog željeza što guraju od kad su me na Hitnoj ogrebali pa se sva stisnem i onda je malo neugodno. Ali sad nakon svih ovih situacija i dijagnoza, sad na sve kažem u sebi “Who cares”, to mi je neki moto postao jer ne mogu vise 🤣🤣🤣
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji