Hvala svima na čestitkama.
Ja sam evo rodila na Bračku( Zabok),prvo stvarno moram pohvaliti osoblje svi od reda ljubazni. U rađaonu možeš uzet i mobitel i vodu,uloške,ja sam čak i knjigu( bila prije u predrađaoni) i mapu s papirima imala jer nisam znala šta treba i šta ne.
Znači detalji: neke se možda sječate da sam već od četvrtka imala sitne trudove i da mi je sluzni čep ispadal polako do nedjelje. Trudovi su u nedjelju stali al mi je zato u pol12 puko vodenjak,pa smo krenuli za bolnicu polako.
Znači došla sam s probušenim vodenjakom i bez trudova,a otvorena samo prst.
Stavili su me u predrađaonu da dobim trudove. Oko 19 su me premjestili u rađaonu dobila svoje trudove i otvorila se za 6 prsta. Došo je muž da ostatak zajedno svladamo😊.
Bilo je dobro do 23 sata kada sam se dokraja otvorila i kad su trudovi stvarno počeli biti jaki. Ali preživjeli smo nekako i Teo je došao na kraju u ponoć i 1 minutu( tako da da Ana mali ispravak rođen je 6.10).
Bilo je dosta dugi porod i pred kraj težak al uspjeli smo samo sa svojim trudovima i bez bilo kakvih opcija za bolove,mada su nudili i drip i rajski plin i neznam šta. Ali su me pitali i poštovali moje želje💙👣🥰
Suzaaaa super 💕 baš lijepo iskustvo.
Uzivajte sada sa maleckim 💙🫶.
Marchy i ja sam negdje naišla na info da CTG i UZV ne rade prije 37. tjedna nigdje.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Marchy i ja sam negdje naišla na info da CTG i UZV ne rade prije 37. tjedna nigdje.
Da,da. Za TA se ne moraš naručivati jer te upišu i pošalju sms,ali za UZV moraš. A CTG te šalju po želji doktora. Sjećam se da u prvoj trudnoći na prvom pregledu nisam radila ni CTG ni UZV,a kada me za tjedan dana preuzeo V onda me hitno slao i na UZV bez narucivanja i na ctg da on ima crno na bijelo pravo stanje stvari. Ovaj put me pitao jesu mi BH jako ceste il su malo popustile da ne radimo CTG ako nemam ceste BH jer vidi da nisam jako otvorena pa da to ostavimo za drugi put ako se nešto promijeni uz UZV koji isto trebam napraviti pa ti u principu zavisi i od doktora i njegove želje da vidi cjelokupnu situaciju, ali se zapravo ako postoji ikakva dijagnoza dodatna u trudnoći može raditi ctg od 33.tjedna nadalje
Suza baš lijepo iskustvo, super! Ispravljen datum 😉
Jao, kad vidim koliko se morate naručivali i razmišljati...
U pulskoj bolnici se naručiš na prvi pregled u TA, dođeš tamo, odmah naprave CTG, ideš u ambulantu, rade uzv i pregled. Zna se čekati između ctga i pregleda i do 2 sata, ali obaviš sve.
Doktor kaže kad je sljedeći pregled (u interval tipa 7-10 dana), sestra te upise i opet ide sve isto 😉
Na kraju, kad pročitam vaše dojmove i sve, obožavam pulsku bolnicu 🤣
Suza baš lijepo iskustvo, super! Ispravljen datum 😉
Jao, kad vidim koliko se morate naručivali i razmišljati...
U pulskoj bolnici se naručiš na prvi pregled u TA, dođeš tamo, odmah naprave CTG, ideš u ambulantu, rade uzv i pregled. Zna se čekati između ctga i pregleda i do 2 sata, ali obaviš sve.
Doktor kaže kad je sljedeći pregled (u interval tipa 7-10 dana), sestra te upise i opet ide sve isto 😉
Na kraju, kad pročitam vaše dojmove i sve, obožavam pulsku bolnicu 🤣
Da,da. Za TA se ne moraš naručivati jer te upišu i pošalju sms,ali za UZV moraš. A CTG te šalju po želji doktora. Sjećam se da u prvoj trudnoći na prvom pregledu nisam radila ni CTG ni UZV,a kada me za tjedan dana preuzeo V onda me hitno slao i na UZV bez narucivanja i na ctg da on ima crno na bijelo pravo stanje stvari. Ovaj put me pitao jesu mi BH jako ceste il su malo popustile da ne radimo CTG ako nemam ceste BH jer vidi da nisam jako otvorena pa da to ostavimo za drugi put ako se nešto promijeni uz UZV koji isto trebam napraviti pa ti u principu zavisi i od doktora i njegove želje da vidi cjelokupnu situaciju, ali se zapravo ako postoji ikakva dijagnoza dodatna u trudnoći može raditi ctg od 33.tjedna nadalje
Da i meni se čini da je to od doktora do doktora. Hvala na svim info Regina 🫶 ma da je ovaj zadnji mjesec izdržati, meni nekako najmučniji, i pregledi i iščekivanje🙈
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Suza85 wow, porod bez ikakvih lijekova, svaka čast! Hvala na podijeljenom iskustvu. 😍❤️ Vidim na forum stigle neke nadogradnje, pa si možemo likeat postove. Odmah sam stisnula ❤️ na tvoje iskustvo s poroda.
Btw. Je li itko ikad isprobao taj rajski plin?
Ja se mogu pohvaliti da sam noćas imala najiscrpljujući san u cijeloj trudnoći. Nikad kraja izgubljenosti, zbunjenosti, kašnjenju, likovi iz prošlosti, kaos. Kad sam se probudila, odahnula sam. Inače, unazad par tjedana izgleda imam sindrom karpalnog tunela desne šake. Prvo sam mislila kako su me tamo boli za zadnju infuziju, imala sam dosta dugo podljen i trag uboda, ali podljev je prošao, a trag uboda je još malkice vidljiv, a šaka me i dalje užas boli, tako da mislim da se pridružujem carpal syndrome klubu. 🤓
Pupo24 kako je?
Ejj evo pustili me kuci, u 36 tt sam i kao prosao je kriticni period, pa mi je dolaziti svaki drugi dan na CTG, kao pokusali bi me razvuci jos 2 tjedna , samo ne vjerujem da cu izdrzati, bebe su svaka 2800g i stvarno ne mogu vise disati, nocu me ubijaju BH ne spavam uopce.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
*podljev.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nisam ni skužila do sad tri točkice kraj postova, može se editirat post, napokon! 🤗
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji