Btw mi sutra putujemo Nazad u bolnicu, tako smo dogovorili. Situacija nikad gora, ja nikad mirnija jer zamislite “pogledamo bebu svako malo” 😄😄
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Jana koja bolnica?
Evo i mi gotovi s pregledom, sve dobro, u skladu s tjednima, zatvorena, curka je 2kg, aktivna.. Sljedeci pregled za tri tjedna 29.10 (36tt) i to ce i biti zadnji prije trudnicke, tad radimo i bris..
Eto, sad lagano zavrsavati sve sta imamo po stanu, nekako mi sve to bilo kao imam vremena, a sad jedva cekam da se sve rijesi i bude spremno 😅
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Cotton oprosti koji si tjedan? Gledam težinu bebe, a ne mogu se bas orijentirati, trenutno uspoređujem sve sa svojim malcem jer tako kontroliramo odnos PE na bebu.
Koliko su vaše bebe teške?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
Lea sutra točno 33tt, a danas ravno 2kg. Da, tesko je pratiti bez trakice, htjela sam je odavno staviti pa nikako 🙈
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Isto sutra punih 33 tt, danas na jednom izvanrednom uzv beba 2,1 kg. Sve je super. 💙
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sad sam točno 35+5. Baš ništa ne kažu za to što sam otvorena, samo pitali dali osjećam kakve trudove, ne osjećam, i rekli da se javim na hitnu ukoliko osjetim ili primjetim curenje plodne vode. Baš sam pitala ženice dali se i inače tako dugo čeka, kažu da ne baš toliko. Do čega je danas bilo evo stvarno ne znam. I što mi je najapsurdnije od svega, pozvali me u kabinu, skinula se, konačno sam kao došla na red i odjednom ulazi sestra i kaže joj isprike pozvali smo vas u krivu kabinu, obucite se i odite čekati ispred druge kabine😂 Petrova bolnica. Nije mi bila Gašparić, nego neki specijalizant 😐 eto, baš nisam imala neke sreće s ovim prvim pregledom. Vaginalni pregled nije sad nešto previše bolio, malo neugode i to je sve. Za sljedeći put su me naručili prvo na UZV, CTG pa onda pregled kod dr.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Jana to sada može dugo tako stajati. Ja sam u Petrovoj isto čekala prošli tjedan dugo. U 9:25 su mi obavilo tlak,urin i vaganje, a cca 11:45 sam došla na red na pregled,ali je caka bila u tome što je V taj dan radio sam paralelno kabinu 3 i kabinu 4 pa je potrajalo. E sad jel drugi doktor bio bolestan ili neki hitni slučaj ne znam,ali u prvoj trudnoći mi je trajalo manje od 3h sa ctg-om i uzvom iako se na uzv najduže čeka. Jesi se odmah išla naručiti za UZV za 20.10.? Da ne bi bilo da dođeš a nisi se danas odmah išla naručiti kada si završila pregled
Suza čestitam na bebi i neka mu je sretno i bezbrižno djetinjstvo,a tebi šro brži oporavak ☺️
Janato sada može dugo tako stajati. Ja sam u Petrovoj isto čekala prošli tjedan dugo. U 9:25 su mi obavilo tlak,urin i vaganje, a cca 11:45 sam došla na red na pregled,ali je caka bila u tome što je V taj dan radio sam paralelno kabinu 3 i kabinu 4 pa je potrajalo. E sad jel drugi doktor bio bolestan ili neki hitni slučaj ne znam,ali u prvoj trudnoći mi je trajalo manje od 3h sa ctg-om i uzvom iako se na uzv najduže čeka. Jesi se odmah išla naručiti za UZV za 20.10.? Da ne bi bilo da dođeš a nisi se danas odmah išla naručiti kada si završila pregled
Jesam jesam, naručila se odmah i za UZV dolje u prizemlju i sreća pa sam čitala što piše na nalazu jer sam prije toga pitala sestru na šalteru moram li se sada opet negdje naručiti a ona mi rekla ne 😂 a da valjda nema pravila kod tog čekanja, pripremiti se psihički samo 🙈
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Cestitke Suzi🤗🫶🏻💐
Moj maleni je u petak (tada 38+2) bio na 3,8kg.. na Duhu, kolko sam shvatila tek od 39 tjedna rade CTG tako da ga ja do sada nisam niti obavila ali pregledi u TA idu relativno brzo. Ovo sa cekanjem 3 sata mi je prestrasno😓
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji