Dovoljno vam je osloboditi kaziprst na desnoj ruci ako ne mozete bez gela. Ma da neki trate skroz bez ako ides tipa na ugovoreni carski znas da je op i time se nebi igraoa pod cijenu jednog trajnog laka.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
PREGLEDI
Ana_ZK_101 6.8.
Lea25 6.8.
Ana_ 11.8.
Deepblue 18.8.
TERMINI
Martinaaa_ 1.9.
Maravillosa 4.9. ⚽
Amiiina 7.9. 🌸
Rainbow_Hope 11.9. ⚽
Crox 16.9. 🌸
Marina.25 20.9. ⚽
Alba 23.9. ⚽
Mare8080 25.9. 🌸
Clo 5.10. ⚽
Lendoxia 9.10. ⚽
Mimoza17 15.10. ⚽
Marchy89 15.10. ⚽
Artemiss 21.10. 🌸
Ana_ 23.10. ⚽
Deepblue 23.10. ⚽
Regina 31.10. 🌸
Leia 31.10. 🌸
Plavuša 3.11. 🌸
Nala48 4.11.🌸
Jana1993 5.11. ⚽
Luna23 5.11.
Ana_ZK_101 13.11. ⚽
Marijamiriam14 14.11.
Miškica30 15.11. ⚽
Lea25 16.11. ⚽
Baccarat 17.11. ⚽
Pikulica6 17.11. ⚽
Cotton 23.11. 🌸
Nikkitta 25.11. ⚽
Rozi_lak 26.11. 🌸
PuPo24 🌸🌸
Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299
PORODI
Inna_92 20.6.

Luna ja ti vodim trudnoću kod dr. G. u Zaboku u domu zdravlja, a od 37 tt krećem u TA na Bračak, tako sam i u prošloj trudnoći, tako ću i sad. S 36 tt imam zadnji pregled kod njega, uzme mi bris za streptokok i napravi CTG.
Jedino sam privat išla na anomaly scan, to on preporučuje da se obavi još dodatno jedan osim što on napravi ili u bolnici ili privat. Ima 4D UZV pa kod njega sve odmah riješim.
Clo nadam se da se cerviks neće nastaviti skraćivati, dobro je da nema trudova i neka ti sad samo polako guraš prema terminu 💪
Što se tiče priprema, ja evo 34 tt i još imam majstore u kući 🙈🙈🙈 Sad sam već polagano nervozna, ali od stvari većinu većih imamo od male (kolica, jaje, krevetić, prematalicu i sl.), a ostalo smo većinski kupili, ali je još po kutijama sve. Jedva čekam da se do kraja tjedna nadam se radovi privedu kraju, složi namještaj i da mogu onda oprati robicu i spakirati torbu za rodilište. S malom sam u ovim tjednima već imala sve spremno 🙈
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Evo me s pregleda , cervix mi je porastao na 4.2 tako da sam sigurna sad ali opet moram mirovati jer su 2 bebe, vec velike 850 i 900g . Sad sam se smirila tako cure sa skracenim cervixima mirujte i sve ce biti dobro 🫶🏼🙏🏼🙏🏼 iduci tj imam fetalnu eho juhuu
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Odlicno pupo, al i dalje samo lagano 🫶
Ja sam jucer vadila krv za preeklampsiju, sve je ok.. U nedjelju cu si raditi guk pa onda u pon nosim na VV, nadam se da ce i to biti dobro.. Poslao me gin vadit proteine u urinu i to bilo negativno..
Drzim se prehrane 1800cal full, ali npr.u utorak slavim rockas, pojest cu normalno i uz to komad torte, pa imamo svadbu jednu, nista se nece dogoditi ako 2 dana u mjesecu pojedem "normalno"..
A tocno na rockas imamo termin za 4D (7.8.) nadam se da cemo uspjeti nesto vise vidjeti jer ove slikice 2D nisam dobila vec zadnja 3 pregleda..
I tako, nadam se da ste sve dobro, vi koje ste na moru uzivajte 🍹🍦

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Išla sam i ja na 4D privatno i nismo baš ništa mogli uloviti 🥲 na svakom UZVu stavi rukice na glavu kao da mu smeta, sad sam već i odustala od tih čestih pregleda. Išla sam privatno i u DZ. Sad odem jednom mjesečno u DZ kod svoje gin.
Pupo baš mi je drago radi tebe i da se situacija popravila.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Lea25 drago mi je da su ti rezultati OGTT uredni, onda ta tvoja žeđ je jednostavno trudnička. 😂 Hvala na čestitkama za viability week, sve smo sad prešle 22 tt. 🥳 Ja sam ipak skužila da moje sve app vode 1 dan unaprijed moju trudnoću, a kad god dođem na uzv tu fali taj 1 dan i sad sam odlučila prilagodit trakicu i sve, tako da više ne punim ponedjeljkom tjedne nego utorkom kako mi svi doktori na uzv izračunaju kad kažem datum ZM i ciao. Svakako sam ušla u 24 tt i sretna sam. 💪🏻🥳❤️
Nela2015 valjda to ovisi od anesteziologa, tko će ga znati. Znam sigurno da nisam morala s ruku ništa skidat, nego sam imala na nogama nokte ful bez ičega i ciao. Vidjet ću kako ću sad za CR.
Ana_ZK za sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Rainbow to se zove opuštenost drugog djeteta. 😂 Ma kaj te briga, pa imaš sve od prije ili kupljeno po kutijama. Budeš sve stigla. 😎
Pupo24 meni još nijednom nitko nije mjerio cerviks u cm, kako to mjere, vaginalnim ili abdominalnom uzv? Super da je porastao i oporavio se, možda i ne dolaziš onda u ZG tako skoro. 🤭
Plavuša jel to vađenje krvi za preeklampsiju standardna procedura? Drago mi je da je sve ok. Još jedna kolegica lavica na temi. Normalno da ćeš si dozvolit hranu i slatko na ročkas ili special occassions. 🥰
Cure kod mene 2 nove boljke:
1. Odmah ispod cica, prvo trnci i žarenje bude nelagodno pa se moram ispravit dok sjedim (a često se naginjem za stolom dok jedemo), a sad je to baš prešlo u tupu bol. Mislim da je krenula bol od širenja rebara. To me frendica upozorila.
2. Aritmije dva dana zaredom, navečer, vrlo neugodno.
I jedno pitanje. Jel normalno da mi je jedna strana trbuha na oko izbočenija nego druga? Nije od bebinih udaraca, stalno je tako bez obzira.

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Lea25 drago mi je da su ti rezultati OGTT uredni, onda ta tvoja žeđ je jednostavno trudnička. 😂 Hvala na čestitkama za viability week, sve smo sad prešle 22 tt. 🥳 Ja sam ipak skužila da moje sve app vode 1 dan unaprijed moju trudnoću, a kad god dođem na uzv tu fali taj 1 dan i sad sam odlučila prilagodit trakicu i sve, tako da više ne punim ponedjeljkom tjedne nego utorkom kako mi svi doktori na uzv izračunaju kad kažem datum ZM i ciao. Svakako sam ušla u 24 tt i sretna sam. 💪🏻🥳❤️
Nela2015 valjda to ovisi od anesteziologa, tko će ga znati. Znam sigurno da nisam morala s ruku ništa skidat, nego sam imala na nogama nokte ful bez ičega i ciao. Vidjet ću kako ću sad za CR.
Ana_ZKza sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Rainbow to se zove opuštenost drugog djeteta. 😂 Ma kaj te briga, pa imaš sve od prije ili kupljeno po kutijama. Budeš sve stigla. 😎
Pupo24 meni još nijednom nitko nije mjerio cerviks u cm, kako to mjere, vaginalnim ili abdominalnom uzv? Super da je porastao i oporavio se, možda i ne dolaziš onda u ZG tako skoro. 🤭
Plavuša jel to vađenje krvi za preeklampsiju standardna procedura? Drago mi je da je sve ok. Još jedna kolegica lavica na temi. Normalno da ćeš si dozvolit hranu i slatko na ročkas ili special occassions. 🥰
1. Odmah ispod cica, prvo trnci i žarenje bude nelagodno pa se moram ispravit dok sjedim (a često se naginjem za stolom dok jedemo), a sad je to baš prešlo u tupu bol. Mislim da je krenula bol od širenja rebara. To me frendica upozorila.
I jedno pitanje. Jel normalno da mi je jedna strana trbuha na oko izbočenija nego druga? Nije od bebinih udaraca, stalno je tako bez obzira.
Normalno je da ti je trbuh vise u jednu stranu, meni ide u lijevo vise jer na njoj lezim, mene isto muci taj pritisak na rebrima , a i srce ne znam dal su aritmije ali ubrzan rad srca je , prolupa mi nenormalno.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Ana_ZKza sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Cerviks se mjeri vaginalnim uzv. Meni ga mjeri sad na svakom uzv.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Hej cure, evo i ja napokon obavila OGTT, na kraju danas umjesto jučer jer smo završili na pub kvizu i nisam htjela apstinirati od hrane u utorak 🙈 Išla sam u dom zdravlja i moram priznati da je sve prošlo bolje od očekivanog. Došla odmah na red, nije bilo nimalo gužve. Ona tekućina s glukozom mi uopće nije bila odvratna, popila ju bez problema. Dobila sam ju u hladnoj vodi i podsjećala me na čaj u koji mi se odmaknulo malo previše meda. Jedino što su mi cijelu lijevu ruku izbockali jer su mi na desnoj inače ne mogu ništa uloviti, pa nisu niti pokušavali. Čekam nalaze, nadam se dobiti ih sutra pa da vidim kako stojim 😁
Nikitta ovi bolovi su sigurno od širenja rebara, ja ih imam još tamo od samog početka, sigurno od nekog 15-tog tjedna i to samo na lijevoj strani. Užasno su nelagodni da, pogotovo kad se sjedi uspravno. Meni sad već smetaju i u vožnji, a pogotovo su me ubijali kad sam morala raditi u uredu 🙄
Trbuh mi isto zna biti na jednu stranu, ovisi kako se mustra namjesti unutra. Točno vidim veliku kvrgu, pretpostavljam da joj je to ili guza ili glava 😁

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji