Išla sam i ja na 4D privatno i nismo baš ništa mogli uloviti 🥲 na svakom UZVu stavi rukice na glavu kao da mu smeta, sad sam već i odustala od tih čestih pregleda. Išla sam privatno i u DZ. Sad odem jednom mjesečno u DZ kod svoje gin.
Pupo baš mi je drago radi tebe i da se situacija popravila.
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Lea25 drago mi je da su ti rezultati OGTT uredni, onda ta tvoja žeđ je jednostavno trudnička. 😂 Hvala na čestitkama za viability week, sve smo sad prešle 22 tt. 🥳 Ja sam ipak skužila da moje sve app vode 1 dan unaprijed moju trudnoću, a kad god dođem na uzv tu fali taj 1 dan i sad sam odlučila prilagodit trakicu i sve, tako da više ne punim ponedjeljkom tjedne nego utorkom kako mi svi doktori na uzv izračunaju kad kažem datum ZM i ciao. Svakako sam ušla u 24 tt i sretna sam. 💪🏻🥳❤️
Nela2015 valjda to ovisi od anesteziologa, tko će ga znati. Znam sigurno da nisam morala s ruku ništa skidat, nego sam imala na nogama nokte ful bez ičega i ciao. Vidjet ću kako ću sad za CR.
Ana_ZK za sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Rainbow to se zove opuštenost drugog djeteta. 😂 Ma kaj te briga, pa imaš sve od prije ili kupljeno po kutijama. Budeš sve stigla. 😎
Pupo24 meni još nijednom nitko nije mjerio cerviks u cm, kako to mjere, vaginalnim ili abdominalnom uzv? Super da je porastao i oporavio se, možda i ne dolaziš onda u ZG tako skoro. 🤭
Plavuša jel to vađenje krvi za preeklampsiju standardna procedura? Drago mi je da je sve ok. Još jedna kolegica lavica na temi. Normalno da ćeš si dozvolit hranu i slatko na ročkas ili special occassions. 🥰
Cure kod mene 2 nove boljke:
1. Odmah ispod cica, prvo trnci i žarenje bude nelagodno pa se moram ispravit dok sjedim (a često se naginjem za stolom dok jedemo), a sad je to baš prešlo u tupu bol. Mislim da je krenula bol od širenja rebara. To me frendica upozorila.
2. Aritmije dva dana zaredom, navečer, vrlo neugodno.
I jedno pitanje. Jel normalno da mi je jedna strana trbuha na oko izbočenija nego druga? Nije od bebinih udaraca, stalno je tako bez obzira.

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Lea25 drago mi je da su ti rezultati OGTT uredni, onda ta tvoja žeđ je jednostavno trudnička. 😂 Hvala na čestitkama za viability week, sve smo sad prešle 22 tt. 🥳 Ja sam ipak skužila da moje sve app vode 1 dan unaprijed moju trudnoću, a kad god dođem na uzv tu fali taj 1 dan i sad sam odlučila prilagodit trakicu i sve, tako da više ne punim ponedjeljkom tjedne nego utorkom kako mi svi doktori na uzv izračunaju kad kažem datum ZM i ciao. Svakako sam ušla u 24 tt i sretna sam. 💪🏻🥳❤️
Nela2015 valjda to ovisi od anesteziologa, tko će ga znati. Znam sigurno da nisam morala s ruku ništa skidat, nego sam imala na nogama nokte ful bez ičega i ciao. Vidjet ću kako ću sad za CR.
Ana_ZKza sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Rainbow to se zove opuštenost drugog djeteta. 😂 Ma kaj te briga, pa imaš sve od prije ili kupljeno po kutijama. Budeš sve stigla. 😎
Pupo24 meni još nijednom nitko nije mjerio cerviks u cm, kako to mjere, vaginalnim ili abdominalnom uzv? Super da je porastao i oporavio se, možda i ne dolaziš onda u ZG tako skoro. 🤭
Plavuša jel to vađenje krvi za preeklampsiju standardna procedura? Drago mi je da je sve ok. Još jedna kolegica lavica na temi. Normalno da ćeš si dozvolit hranu i slatko na ročkas ili special occassions. 🥰
1. Odmah ispod cica, prvo trnci i žarenje bude nelagodno pa se moram ispravit dok sjedim (a često se naginjem za stolom dok jedemo), a sad je to baš prešlo u tupu bol. Mislim da je krenula bol od širenja rebara. To me frendica upozorila.
I jedno pitanje. Jel normalno da mi je jedna strana trbuha na oko izbočenija nego druga? Nije od bebinih udaraca, stalno je tako bez obzira.
Normalno je da ti je trbuh vise u jednu stranu, meni ide u lijevo vise jer na njoj lezim, mene isto muci taj pritisak na rebrima , a i srce ne znam dal su aritmije ali ubrzan rad srca je , prolupa mi nenormalno.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ana_ZKza sobu i razmještaj kužim, da, imaš pravo. Ja kad sam skinula trajni lak prije 2 godine bilo mi je baš koma. Jednostavno su nokti pretanki i prelomljivi. Onda sam lijepila one iz DM-a, ti su mi bili top, ali preloši za održavat, pa sam to skinula kad sam se u ranoj trudnoći ogrebala i cijelo 1 tromjesečje sam bila bez ičega. To je bilo užas. Zato sam prije mjesec dana opet otišla na trajni lak i mislim da će tako ostati. Ako rodilište inzistira onda ću skinut. 🤷🏼♀️
Cerviks se mjeri vaginalnim uzv. Meni ga mjeri sad na svakom uzv.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Hej cure, evo i ja napokon obavila OGTT, na kraju danas umjesto jučer jer smo završili na pub kvizu i nisam htjela apstinirati od hrane u utorak 🙈 Išla sam u dom zdravlja i moram priznati da je sve prošlo bolje od očekivanog. Došla odmah na red, nije bilo nimalo gužve. Ona tekućina s glukozom mi uopće nije bila odvratna, popila ju bez problema. Dobila sam ju u hladnoj vodi i podsjećala me na čaj u koji mi se odmaknulo malo previše meda. Jedino što su mi cijelu lijevu ruku izbockali jer su mi na desnoj inače ne mogu ništa uloviti, pa nisu niti pokušavali. Čekam nalaze, nadam se dobiti ih sutra pa da vidim kako stojim 😁
Nikitta ovi bolovi su sigurno od širenja rebara, ja ih imam još tamo od samog početka, sigurno od nekog 15-tog tjedna i to samo na lijevoj strani. Užasno su nelagodni da, pogotovo kad se sjedi uspravno. Meni sad već smetaju i u vožnji, a pogotovo su me ubijali kad sam morala raditi u uredu 🙄
Trbuh mi isto zna biti na jednu stranu, ovisi kako se mustra namjesti unutra. Točno vidim veliku kvrgu, pretpostavljam da joj je to ili guza ili glava 😁

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Hvala cure na dijeljenju iskustva, očito je sve to normalno i trbuh u stranu i bolovi raznorazni😊.
Pupo24 Da, aritmije su kad ti prolupa srce nenormalno, a nepravilno i ubrzano. Brzo se smiri, ali svejedno je nelagodno. Meni su se prve aritmije pojavile prošle godine s početnim simptomima perimenopauze, vrlo čest simptom je to za taj period, pa sam prošla cijelu kardio obradu i znam da je sve ok. Zato oko toga sad ni ne paničarim, tim više jer znam da su i u trudnoći aritmije moguće. Baš me zanima hoće li mi mjerit cerviks na idućem uzv. 😎
Nala48 i meni je takvo bilo prvo iskustvo OGTT prije trudnoće, nije mi bila odvratna ta tekućina, zaslađena voda, samo da ne bude baš topla. Nadam se da će ti nalazi bit uredni. 🍀Kaj se mora apstinirat od hrane dan prije? Kaj nije cilj baš jest i ponašat se normalno, pa da se vidi glukoza?

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta preporuka je da se jede normalno tri dana prije, ali da se večer prije samog vađenja krvi ne jede 9-12h. Kako je nama kviz bio baš navečer, a uzela sam poveću porciju pomfrija od batata, onda sam ipak odlučila otići dan kasnije 😁 Zadnje sam jela u nekih 8 navečer, a na vađenju sam bila prva u 7 ujutro.

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Meni je u nedjelju srce tuklo cijeli dan oko 100 i preko, nije mi bilo svejedno. Inače mi je oko 80 otkucaja, uvijek mi malo brže lupa ali u nedjelju baš nisam mogla funkcionirati. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, bila sam kod kardiolog i sve je bilo ok pa računam da je i sad. A i do aritmija zna doći kod anemije pa je moguće i to.
Drago mi je vidjeti da nema nekih većih problema, drago mi je PuPo24 da je cerviks duži, da se možeš malo opustiti.
Rainbow ja moram muža poslati na tavan po stvari ovih dana pa da vidim s čime raspolažem, ali dobro je kad imaš tako otprije bar nešto 😁
Moram polako skupiti stvari i pripremiti torbu, i tako...
Ma lagano.

Sto se srca tice ne znam bi li opet isla kardiologu, nakon predzadnjeg IVFa sam zavrsila bila na beta blokatorima , ocito su mi sve te stimulacije djelovale bile na rad srca, imala sam trahikardiju, ubrzan rad a ritmicno, sad kad me uhvati popijem normabel pa me to umiri.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Nala48 ma u tom slučaju bih i ja tak napravila. Kviz + batat fries, gdje ćeš bolje. 😊
Ana_očito je to sve s srcem normalno, ali fakat nije baš ugodno. 🤭
Pupo24 ako imaš svog kardiologa od prije, odi za svoj mir (ako ti stvara nemir). Ali vjerujem da je sve ok. 🙏🏼

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji