Cupko ajme hvala ti što si mi došla pisat tu na temu da me smiriš. Mirujem i mislim pozitivno. 🙏🏼🥰❤️ Drago mi je da je kod tebe sve uredno prošlo i čestitam na bebici. 😍
Erox hvala ti, vjerujem da će sve bit ok, samo ću naravno mirovat kako traže. 😍
Miškica30 super da je sve okej, a za posteljicu, držim fige da se digne, ima vremena do 27 tt. Samo malo uspori i sve će bit ok. 🙏🏼🥰
Pupo24 bila si u TA ili negdje na odjelu kod nje? Drago mi je da si mirnija. Jeste razgovarale o terminima za CR? E da, thanks! Ma kupila sam na prijedlog doktorice u bolnici Roidakal, pa trebam to potrošit, a onda sam isto planirala uzet samo ALU, samo moram na Ljetnicama pitat koji brand preporučuju. I one su tako kupovale samo to. 😎
Plavuša na koji način su ti mjerili cerviks? Vag ili abdom uzv? Super da je sve ok. Za VV i VG nemam info, a info za TA Petrova: tel: + 014604604; e-mail:
predbiljezbe.trudnicka.gin@kbc-zagreb.hr
Moj ti je savjet slat email, pa ti odmah pošalju Potvrdu o narudžbi s terminom. 😉
Rainbow super i za tvoj pregled, veseli me kako bebice rastu. 😍 Da, ovaj C oblik što je zapravo jastuk za dojenje koji se može koristit i za spavanje, ali ne paše mi. Moram vidjet googlat taj iz Lidla ako ima online, nemam običaj ići tamo niti ga imam igdje nearby. Hvala ti! ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cupko ajme hvala ti što si mi došla pisat tu na temu da me smiriš. Mirujem i mislim pozitivno. 🙏🏼🥰❤️ Drago mi je da je kod tebe sve uredno prošlo i čestitam na bebici. 😍
Miškica30 super da je sve okej, a za posteljicu, držim fige da se digne, ima vremena do 27 tt. Samo malo uspori i sve će bit ok. 🙏🏼🥰
Pupo24 bila si u TA ili negdje na odjelu kod nje? Drago mi je da si mirnija. Jeste razgovarale o terminima za CR? E da, thanks! Ma kupila sam na prijedlog doktorice u bolnici Roidakal, pa trebam to potrošit, a onda sam isto planirala uzet samo ALU, samo moram na Ljetnicama pitat koji brand preporučuju. I one su tako kupovale samo to. 😎
Plavuša na koji način su ti mjerili cerviks? Vag ili abdom uzv? Super da je sve ok. Za VV i VG nemam info, a info za TA Petrova:tel: + 014604604; e-mail:
Moj ti je savjet slat email, pa ti odmah pošalju Potvrdu o narudžbi s terminom. 😉
Rainbow super i za tvoj pregled, veseli me kako bebice rastu. 😍 Da, ovaj C oblik što je zapravo jastuk za dojenje koji se može koristit i za spavanje, ali ne paše mi. Moram vidjet googlat taj iz Lidla ako ima online, nemam običaj ići tamo niti ga imam igdje nearby. Hvala ti! ❤️
Nikkitta hvala 🫶 budem poslala mail, jer je guzva, odnosno duho se ceka na temin?
Vaginalno mi je mjerio, jedva se obrijala dns i kazem muzu ako me danas ne pregleda ranit cu se 🙈😅
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
E to ti ne znam jer su meni dali termin kad su me otpuštali s odjela gdje sam ležala danima, obično naručuju svaka 3 tjedna su termini, pa sad treba vidjeti. Napiši im sve, priloži pov bol, i traži prvi slobodni termin. Koliko znam 1 noć se dođe ležat za GUK profil.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Cure super za preglede i moj je bio super, zatvorena, cerviks 38mm T oblika..
E sad, trebamvašupomoć.. Napisao mi je uputnice razno razne, na vuk vrhovec bi trebala dijabetologu narucit se zbog ogtt, kak to ide, tako ste i vi koje ste bile? Ili ste se narucile samo na GUK profil i na koji broj se narucuje?
Onda bi trebalau vinogradsku vadit krv zbog provjere tlaka, odnosno kako je on meni rekao da se moze predvidjeti da li ce kroz naredne tjedne biti povecan tlak u trudnoci (sFt-1/PIGF), ako koja zna na koji br.se narucuje ili se samo dode vaditi krv..
I onda mi je pustio uputnicu jos za trudnicku ambulantu u petrovoj da se narucim na pregled i to bi vas zamolila broj 🙏🫶 i veli on da nek se ne zacudim ako bi me zadrzali 2,3 dana u petrovoj, da znaju tako trudnoce sa secerom…
Pomagajte zene moje ❤️
Na vrhovcu se trudnice ne narucuju. Dodjes samo i upisu te na salteru i posalju u ambulantu za gestacijski. Tamo ti dalje daju sve upute salju na vadjenje krvi sto trebas izvadit. I guk profil se radi doma daju ti epruvete i lancete. Nije ko u petrovoj da ides u bolnicu lezat da oni to naprave
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Plavuša na koji način su ti mjerili cerviks? Vag ili abdom uzv? Super da je sve ok. Za VV i VG nemam info, a info za TA Petrova:tel: + 014604604; e-mail:
E ja ti ne znam di je sto u Petrovoj prvi put sam bila, dole u podrumu Soba 7 , napravila mi je UZV i dogovorile smo se za iduci pregled da dodem privatno za 4 tj pa cu s tim danom i ostati u Zg do kraja.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure super za preglede i moj je bio super, zatvorena, cerviks 38mm T oblika..
E sad, trebamvašupomoć.. Napisao mi je uputnice razno razne, na vuk vrhovec bi trebala dijabetologu narucit se zbog ogtt, kak to ide, tako ste i vi koje ste bile? Ili ste se narucile samo na GUK profil i na koji broj se narucuje?
Onda bi trebalau vinogradsku vadit krv zbog provjere tlaka, odnosno kako je on meni rekao da se moze predvidjeti da li ce kroz naredne tjedne biti povecan tlak u trudnoci (sFt-1/PIGF), ako koja zna na koji br.se narucuje ili se samo dode vaditi krv..
I onda mi je pustio uputnicu jos za trudnicku ambulantu u petrovoj da se narucim na pregled i to bi vas zamolila broj 🙏🫶 i veli on da nek se ne zacudim ako bi me zadrzali 2,3 dana u petrovoj, da znaju tako trudnoce sa secerom…
Pomagajte zene moje ❤️
Na vrhovcu se trudnice ne narucuju. Dodjes samo i upisu te na salteru i posalju u ambulantu za gestacijski. Tamo ti dalje daju sve upute salju na vadjenje krvi sto trebas izvadit. I guk profil se radi doma daju ti epruvete i lancete. Nije ko u petrovoj da ides u bolnicu lezat da oni to naprave
Hvala ti 🫶
Pokusavala sam nazvati na br koji sam nasla na googlu ali to da se javi netko je kao dobiti jackpot..
Sad koliko sam nasla neke komentare na fejsu prije par mjeseci, treba se doci u 12,30 ispred sobe 210, to i dalje stoji?
Prijava vani u kontejneru, to je vjerojatno bilo prije obnove i onda te oni upute valjda prema toj sobi na 2 katu.. 🤔
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
jos uvijek je prijava ispred u kontejneru i poslat ce te u sobu 210. mislim da ne moras dolazit prvi put u 12 30, bar mene je narucila naknadno to je samo za edukaciju o prehrani prije guk profila bilo. inace normalno rade od 7 na dalje kad i labos. ako dodjes nataste mozda ti i odmah mogu nesto vadit
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Pupo24 a onda nisi bila u TA, nego u glavnoj zgradi dolje u podrumu gdje imaju uzv, jer u susjednoj zgradi gdje je TA - nemaju uzv. 😬 Super plan za ZG, krajem kolovoza i onda do kad cure ne odluče doći. 😍🎀🎀 Ja uživam cijelo ljeto u ZG, prvi put u valjda 35 godina. 😂
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Drage žene,
nadam se da ste dobro!🥰Upadam na temu sa Zimskih beba. Često povirim i ovdje, jer sam sam jedna od prvih po terminu u zimskima, pa volim popratiti kako je u ovim višim tjednima trudnoće😊 Maloprije sam dobila nalaz krvi i vidim da mi je željezo u redu, ali su UIBC i TIBC povišeni. U utorak imam pregled, pa cu pitati ginekologa za misljenje. U međuvremenu sam pitala Chat GPT koji kaže da to upućuje na to da su mi zalihe željeza niske. Feritin mi nisu dali da vadim, mislim da bi on definitivno bio bolji pokazatelj, ali i po sebi vidim da sam u zadnje vrijeme daleko umornija i ponovno me lovi onaj isti umor i pospanost kao u prvom tromjesečju.
Jeste imale sličnih iskustava sa željezom i imate li kakav savjet sto smijem uzimati?
Mislila sam mozda probati s Floradix tonikom, jer vidim da ga se smije uzimati u trudnoći…
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
jos uvijek je prijava ispred u kontejneru i poslat ce te u sobu 210. mislim da ne moras dolazit prvi put u 12 30, bar mene je narucila naknadno to je samo za edukaciju o prehrani prije guk profila bilo. inace normalno rade od 7 na dalje kad i labos. ako dodjes nataste mozda ti i odmah mogu nesto vadit
U meduvremenu tih par min do tvog odgovora cak se javili i na telefon..
Rekla mi koji god dan doc u 12,30 da se ne teebam prijavljivat, dodem na 2.kat ispred sobe 209 i cekam da nas prozivaju.. A opet mi nije jasno kako ce nas prozivat ako se ne prijavim nigdje..
E a da vas pitam, obzirom da moram kao biti na dijeti tjedan dan, vjerojatno isto daju jelovnik od 1800cal, koji sam ja vec njihov skinula i hranim se po njemu vec 10ak dana i svaki dan si nataste i 2h nakon obroka vadim secer, ako im to pokazem da li ce uvaziti to i da nemoram onda jos tjedan dana cekati, vec npr.odmah sutradan krenit sa profilom njihovim
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji