Nikita da, takav je bio plan da idem sto kasnije, i u petak si naručujem lijekove, a sestra pita za vađenje krvi pa sam bila wtf ⁉️ uglavnom, ja sam ta koja se vodila 24 - 28, a nisam shvatila da idem kad su mi dali uputnicu. Tipa rekli su zbog pojačanog rizika i simptoma obavi ogtt i ja sad mirno cekam 24tt sto se na kraju i poklopilo. Sto je najbolje, da nisam zvala u petak čekala bih još koji tjedan. Ne znam jel mi previše svega ili mi se mozak stvarno pretvara u žvaku, doslovno ne zapamtim ništa sto mi netko kaže. Ispala sam totalno bezbrižna i nezainteresirana, bas mi je bilo neugodno.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Regina vidiš i meni je sve sniženo, eritrociti, hemoglobin i zato sam i ja htjela na vrijeme reagirati. Počela sam neki dan s Terranova željezom i vit C, pa ćemo vidjet KKS i nalaze za 4 tjedna. Zvuči mi jezivo transfuzija nakon poroda, no thank you! I koga ćeš na kraju na carski? Znam da si spominala doktora Z. i moju doktoricu R. Mi smo imale kontrolu isti dan (10.7.) i ti sad ovaj tjedan već imaš novu? Kaj si na svaka 3 tjedna? P.s. Slobodno mi pošalji poruku na Ig. 🤭
Vjeruj mi,curka je još jezivije izgledala kad su je doveli k nama u sobu. Bila je ona pri svjesti i sve to,al blijeda ko krpa to je bilo strašno. Brat bratu 2 dana je trebalo da joj se vrati boja u lice nakon svega toga, s time da je ona još i ranije rodila pa je beba bila na neonatologiji i takva jadna se izdajala i nosila mlijeko na odjel da nahrane bebu a mislim da je mogla biti pola sata dnevno tamo s bebom ako se ne varam. Ma užasna priča. Samo nek se bebe rode u terminu da je sve ok s njima pa je nama odmah oporavak lakši.
Baš sam danas pregledavala rasporede u TA i izgleda da se nije ništa promijenilo,a definitivno ostajem pri tome da će biti netko od Veček-Zlopaša-Radošević i otvoreno ću reći da nikog drugog ne želim jer jedino u ovu trojku imam povjerenja zbog prve trudnoće s tim da su mi i V. I Z. Bili na samom porodu i sve je bilo super pa bi bila luda ne tražiti opet nekoga od njih ili eventualno R. za porod jer ako nemam povjerenja u doktora,ništa od toga a to ti je najvažnije kad tamo legneš na stol i krenu sa operacijom.
A kontrola je ovaj put nakon 3 tjedna jer mi gin ode na GO od 4.8 i računam da će najprije biti nazad 25.8. iako me ne ni iznenadilo ni 1.9.da se vrati,a taman bi mi onda mogao biti zadnji pregled i očekujem polako da će onda reći da krenem polako u TA obzirom na prvu trudnoću i porod i opet GD u ovoj pa eto. Al mi je to sve nekako prebrzo došlo 🤭🤭

Evo upravo zaboravih opet 😔😒
Imam trajni lak godinama, planiram skinuti na idućem terminu, ne želim uopće nokte u zadnjem tromjesečju, zlu netrebalo. Sad me zanima jel to znači da na noktima ne smijem imati nikakav “materijal” odnosno sloj nečega ili je bitna samo prozirnost, pa mogu staviti nešto prozirno sto će mi zaštiti nokte od drastičnog pucanja nakon toliko godina bez ičega?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Evo upravo zaboravih opet 😔😒
Imam trajni lak godinama, planiram skinuti na idućem terminu, ne želim uopće nokte u zadnjem tromjesečju, zlu netrebalo. Sad me zanima jel to znači da na noktima ne smijem imati nikakav “materijal” odnosno sloj nečega ili je bitna samo prozirnost, pa mogu staviti nešto prozirno sto će mi zaštiti nokte od drastičnog pucanja nakon toliko godina bez ičega?
Koliko je meni poznato,prozirni lak može 😊

PREGLEDI
Lendoxia 30.7.
Ana_ZK_101 6.8.
Lea25 6.8.
Ana_ 11.8.
Deepblue 18.8.
TERMINI
Martinaaa_ 1.9.
Maravillosa 4.9. ⚽
Amiiina 7.9. 🌸
Rainbow_Hope 11.9. ⚽
Crox 16.9. 🌸
Marina.25 20.9. ⚽
Alba 23.9. ⚽
Mare8080 25.9. 🌸
Clo 5.10. ⚽
Lendoxia 9.10. ⚽
Mimoza17 15.10. ⚽
Marchy89 15.10. ⚽
Artemiss 21.10. 🌸
Ana_ 23.10. ⚽
Deepblue 23.10. ⚽
Regina 31.10. 🌸
Leia 31.10. 🌸
Plavuša 3.11. 🌸
Nala48 4.11.🌸
Jana1993 5.11. ⚽
Luna23 5.11.
Ana_ZK_101 13.11. ⚽
Marijamiriam14 14.11.
Miškica30 15.11. ⚽
Lea25 16.11. ⚽
Baccarat 17.11. ⚽
Pikulica6 17.11. ⚽
Cotton 23.11. 🌸
Nikkitta 25.11. ⚽
Rozi_lak 26.11. 🌸
PuPo24 🌸🌸
Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299
PORODI
Inna_92 20.6.

Ja čekam pregled 11.8. pa da se dog s gin za željezo, da nastavim piti. Ili možda da odmah krenem sa ferrumom opet, ne znam ni sama..
Još uvijek mi je nepojmljivo da sam već u trećem tromjesečju, brzo mi je proletilo. Trebalo bi polako početi pripremati stvari, za 2-3 tjedna ću krenuti i to.
Kad planirate vi krenuti?

U prvoj trudnoći sam bila baš dosta rano, možda već u ovim tjednima (cca 28tt). Sad ipak mislim malo kasnije krenuti 😅

Evo i mene s ogtt, proslo je skroz okej, isla sam u synlab da dobijem sto podnosljivije iskustvo i stvarno su mi proletila ta 2h..dobila sam tu tekucinu za popiti skroz hladnu pa nije bio takav problem i dali su mi da zalegnem tamo u njihovu stolicu pa je sve proslo super!☺️ Bas su mi dosli nalazi i zadnja vrijednost mi je samo povisena za 0,1 pa sam bas proslijedila nalaze svojoj gin pa cekam daljnje upute..pripazit cu na prehranu svejedno, al nadam se da me nece puno gnjaviti.🙈
Vadila sam i kks da vidimo i zeljezo i snizeno mi je, sto sam i ocekivala jer se osjecam malo umorno a i pila sam ga u prvoj trudnoci.
Obje pretrage su 26 eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️

Evo i mene s ogtt, proslo je skroz okej, isla sam u synlab da dobijem sto podnosljivije iskustvo i stvarno su mi proletila ta 2h..dobila sam tu tekucinu za popiti skroz hladnu pa nije bio takav problem i dali su mi da zalegnem tamo u njihovu stolicu pa je sve proslo super!☺️ Bas su mi dosli nalazi i zadnja vrijednost mi je samo povisena za 0,1 pa sam bas proslijedila nalaze svojoj gin pa cekam daljnje upute..pripazit cu na prehranu svejedno, al nadam se da me nece puno gnjaviti.🙈
Vadila sam i kks da vidimo i zeljezo i snizeno mi je, sto sam i ocekivala jer se osjecam malo umorno a i pila sam ga u prvoj trudnoci.
Obje pretrage sve skupa 26eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️

Obje pretrage su 26 eura, pa eto ako koga zanima i moze si priustiti, da znate. Stvarno skroz ugodno iskustvo.☺️
Super nalaz, mooozda će te malo zezati za tih 0.1 ali nadajmo se da neće 😁
Dosta nas ima s niskim željezom, bebe nam pokupile 😅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji