Meni zapravo stalno pišu drugi termin, 2., 4. ili 5.11 ugl bude 🙈 danas sam dobila rezultate ogtta, po referentnim vrijednostima mi se čini ok nalaz, a sad ću vidjeti što kaže dr. Urinokultura sterilna ali nalaz urina pokazuje dosta leukocita 15-20, mnogo bakterija i stanice pločastih epitela pa mi sad ništ nije jasno. Valjda je ok sve ako je urinokultura sterilna. Čudno mi je kak je već došao nalaz za urinokulturu a jučer sam je predala😅 zar nebi to trebalo odležati par dana u labu?
Meni ti isto nalaz dođe odmah ako je sterilna, stvar je u tome da ako nešto ima za narast kao krenut će odmah rast, a ako nema nema i tjt. 😂 pa onda ako krene se čeka x dana da poraste itd., a ako je sterilno vidiš odmah
Meni zapravo stalno pišu drugi termin, 2., 4. ili 5.11 ugl bude 🙈 danas sam dobila rezultate ogtta, po referentnim vrijednostima mi se čini ok nalaz, a sad ću vidjeti što kaže dr. Urinokultura sterilna ali nalaz urina pokazuje dosta leukocita 15-20, mnogo bakterija i stanice pločastih epitela pa mi sad ništ nije jasno. Valjda je ok sve ako je urinokultura sterilna. Čudno mi je kak je već došao nalaz za urinokulturu a jučer sam je predala😅 zar nebi to trebalo odležati par dana u labu?
Meni ti isto nalaz dođe odmah ako je sterilna, stvar je u tome da ako nešto ima za narast kao krenut će odmah rast, a ako nema nema i tjt. 😂 pa onda ako krene se čeka x dana da poraste itd., a ako je sterilno vidiš odmah
A ok onda, hvala 💕
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
A ok onda, hvala 💕
I ovo sta si pitala za leukocite u sedimentu urina, najcesce je rijec o kontaminaciji uzorka kad je urinokultura uredna, a osoba nema smetnje. Znaci da si vjerojatno lijepo uzela uzorak za uk, a ovaj di su leukociti su vjerojatno “izvana”. 😊
A ok onda, hvala 💕
I ovo sta si pitala za leukocite u sedimentu urina, najcesce je rijec o kontaminaciji uzorka kad je urinokultura uredna, a osoba nema smetnje. Znaci da si vjerojatno lijepo uzela uzorak za uk, a ovaj di su leukociti su vjerojatno “izvana”. 😊
Moguće da, davala sam uzorak urina još jednom u domu zdravlja taj dan 😀
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sto se urina tice od pocetka trudnoce svaki kontrolni urin je bio takav - konaminiran - leukociti i bakt, a svaka urinokuktura sterilna. Svejedno uzimam Dmanozu preventivno.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Sto se urina tice od pocetka trudnoce svaki kontrolni urin je bio takav - konaminiran - leukociti i bakt, a svaka urinokuktura sterilna. Svejedno uzimam Dmanozu preventivno.
I ja se sjetila da je imam doma, pa ću je početi uzimati. Ne može naškoditi :)
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Ja sam na D-manozi godinama 1 vrećica prije spavanja (i nakon odnosa), ali oprez, u trudnoći se smije max 2 vrećice dnevno, barem konkretno od branda Vitalia koju ja pijem, to radi niacina treba pazit, osobito ako u prenatalima isto ima tog vitamina (B3).
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
PREGLEDI
Lendoxia 30.7.
Ana_ZK_101 6.8.
Lea25 6.8.
Ana_ 11.8.
Deepblue 18.8.
TERMINI
Martinaaa_ 1.9.
Maravillosa 4.9. ⚽
Amiiina 7.9. 🌸
Rainbow_Hope 11.9. ⚽
Crox 16.9. 🌸
Marina.25 20.9. ⚽
Alba 23.9. ⚽
Mare8080 25.9. 🌸
Clo 5.10. ⚽
Lendoxia 9.10. ⚽
Mimoza17 15.10. ⚽
Marchy89 15.10. ⚽
Artemiss 21.10. 🌸
Ana_ 23.10. ⚽
Deepblue 23.10. ⚽
Regina 31.10. 🌸
Leia 31.10. 🌸
Plavuša 3.11. 🌸
Nala48 4.11.🌸
Jana1993 5.11. ⚽
Luna23 5.11.
Ana_ZK_101 13.11. ⚽
Marijamiriam14 14.11.
Miškica30 15.11. ⚽
Lea25 16.11. ⚽
Baccarat 17.11. ⚽
Pikulica6 17.11. ⚽
Cotton 23.11. 🌸
Nikkitta 25.11. ⚽
Rozi_lak 26.11. 🌸
PuPo24 🌸🌸
Korisne info & popisi za bebu, mamu i rodilište: stranice 298-299
PORODI
Inna_92 20.6.
Inače, bila sam jutros na kontroli u Petrovoj kako su me naručili nakon otpusta iz bolnice. Cerviks mi je straga (gdje i treba u ovoj fazi bit), zatvoren (što je super), ali je smekšan. To je novo. 😩 Tako da moram nastavit strogo mirovati. Kontrola kod moje gin dalje privat po rasporedu kako sam si dogovorila. S tim da mi je prof rekla da si uzmem nekaj za željezo, a za TSH da bi mi ga ipak spuštala na 2,5. Baš me zbunjuju kontradiktorne informacije. Ja ću slušat svoju gin i ostavit istu terapiju i provjerit TSH za 4 tjedna. Ako baš bude išao iznad 3.5 onda ću pojačat terapiju vikendom. 😅
Hej pročitala sam tvoje pitanje u ljetnicama. Ja sam bila smekšana ja mislim u 32. tjednu. Ginek mi je rekla neka usporim, ali ja sam zbog probadanja i bolova skroz mirovala do 36. tjedna. Onda sam optimistično krenula šetati da potaknem porod, a pošto se ništa nije dešavalo inducirana sam u 41. tjednu 🤣
Tako da samo optimistično, miruj, ali znaj da to ne mora ništa značiti 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Nikkita, smeksan cerviks zaista ne mora da znaci nista opasno, naravno da moras mirovati, htjela sam samo reci da sam ja dva dana prije poroda bila na pregledu, grlic cvrst, zatvoren, beba visoko, i nakon dva dana se porodila tako da kako je Cupko napisala - nista lose ne mora da znaci.
Sortiraj odgovore
Najstariji