Jel jedete suhomesnate proizvode? Čitam već dugo da nije preporučljivo, ali ja bas imam onu trudnicku želju, iako prije nisam to jela.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Jel jedete suhomesnate proizvode? Čitam već dugo da nije preporučljivo, ali ja bas imam onu trudnicku želju, iako prije nisam to jela.
Jela u par navrata ali suzdržavam se maksimalno. Znam nekad pokleknuti i pojesti onaj sendvič sa suhom šunkom i onda imam tri dana grižnju savjesti.
Dečko mi je doktor pa me na moju žalost svaki put lijepo podsjeti na listeriju kad me vidi da mjerkam kulen u frižideru 🙄
Ove pileće i pureće salame su mi se sada već toliko zgadile da sam se skoro rasplakala zbog hormona u Lidlu kada sam ih opet morala kupiti 😂 Sad radije ne jedem nikakve nareske nego to, odustala sam i mažem ili paštetu ili sirne namaze s okusima i kupila sam kuhanu svinjsku šunku za utjehu.
4.11. termin 🩷🐤
Vidim da nisam napisala do kraja - sendvič od suhe šunke, rikole i namaza od tartufa iz Dubravice. Iz raja je izašao, svakako preporučam tamo na zimu kad sve bebice stignu i budemo gotove s trudnoćom😁
4.11. termin 🩷🐤
Nikkitta, super je popis, hvala ti na trudu!
Pročitala sam da je netko napisao da bebe reagiraju na toplinu- moja se ukipi kad pozovem muža da stavi dlan😂
Ja sam je počela osjećati od 18tt, kao lagani valovi, ali drugačije. Nakon toga me jako kicknula u 5 ujutro na dan pregleda kad sam bila 20tt i nakon toga samo zijevala na uzv pa nismo uspjeli uloviti dobru sliku😀
Sad je redovito osjećam i to dosta, kao da trenira kickboxing unutra😅
Ali je poprilično nisko pa me zanima je li nekome još tako i jel to okej?
👫💞 35/39
AIH- 27.1.2025.-11 js/ICSI 7...5...1(5+)
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸🩷
🩷21.10.2025.🩷
Pročitala sam da je netko napisao da bebe reagiraju na toplinu- moja se ukipi kad pozovem muža da stavi dlan😂
Ja sam je počela osjećati od 18tt, kao lagani valovi, ali drugačije. Nakon toga me jako kicknula u 5 ujutro na dan pregleda kad sam bila 20tt i nakon toga samo zijevala na uzv pa nismo uspjeli uloviti dobru sliku😀
Ja svoju isto osjetim dosta nisko, svako malo udari 🫶🫶 jedino nije jos dovoljno jako da bi i muz osjetio kad stavi ruku, ali i to ce kroz par tjedana doci na red 🤗
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Moja beba je jako nisko,poprecno i jos je posteljica naprijed i nazad pozicionirana tako da je ovo baš neka posebna beba. Inače,bebe ti znaju razliku kad mama stavi dlan na trbuh ili tata pa se u većini slučajeva tatama ne žele javiti,dok se mami jave 😊 caka je u tome da i ta toplina i razlika u veličini dlana,plus težina pritiska na trbuh njima napravi tu razliku po kojoj točno mogu razlikovati jel u pitanju mama ili tata ☺️ to su pravi mali senzori i ne možeš ih prevariti,ma koliko se trudila 🙈
Lea25 ne jedem ništa suhomesnato tipa kulen (za koji imam teški craving), kobasice. Jedem isključivo kuhanu šunku i pureću i pileću. Ma izbjegavam sve što je iole risky, ne jedem svježe salate nigdje pa ni doma, samo ono svježe povrće koje mogu jako dobro oprati (paradajz, krastavac, paprike), čak sam i kupus prestala ako nisam sama prala i rezala. Malo pretjerujem. Muža izluđujem. 😂 Jučer nam je napravio salatu mozzarela-rajčica (uz pureću šunku za mene of course) i na salatu je stavio masline i kapare. Ja ono - krenem jest kapare i odustanem nakon prve jer posumnjam dal’ smijem kapare, i danas guglam i vidim da je kontraindikacija kod trudnica. Pa jel’ to moguće, da ni kapari nisu dozvoljeni? Imala sam dobru intuiciju sinoć. 😬 Ne jedem ni mljeveno meso, ni svinjetinu ni morske plodove, samo piletinu i puretinu. A danas me tako valja mučnina i to cijeli dan (kao smanjila se od 16 tt, ima dana kad je uopće nema, ali očito ima dana kad me valja cijeli dan kao danas) tako da sam si skuhala juhu od povrća (karfiol, brokula, mrkva) i penne s rajčicom. Ništa mi se ne jede, total food aversion again. Osim kad vidim kulen. Danas ga muž nije jeo, a stavi ga na stol, a meni je to najdraža hrana ikad. Prava sam Slavonka. 🤭
Nala48 I meni se doslovno plače na pileću i pureću, pretvorit ću se u njih. Danas sam uz to pojela zrnati sir, kuhano jaje i par kiselih krastavaca. How exciting - NOT! Paštetu bolje izbjegavaj, osobito jetrenu. Ja sam od namaza na ABC siru, Philadelphiji, maslacu domaćem, i humusu.
Artemiss nema na čemu, drago mi je ako pomogne. 🥰
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Zaboravila reći iskustvo s Mustelom Maternite. Dakle, cijelo vrijeme mažem trbuh s čistim bademovim uljem i kao kupim si sad Mustelu, jer su na Ljetnim bebama cure hvalile, pa da kombiniram badem ujutro, Mustela preko dana, badem navečer, i fakat je mlijeko OK, ali cure moje miris je fin, ali preintenzivan, nemrem. 😂🤭😂🤭 Jučer sam bila na Bundeku u šetnji i toliko su mi ljudi i priroda smrdili, kao u prvom tromjesečju. Neki parfemi su čista blasfemija. Nadala sam se da će Batman sense of smell malo popustiti, ali očito ne. Kako je kod vas?
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Regina
Prezanimljivo, uopće nisam znala za taj podatak..pa sad sve ima smisla 😅 iako sam je uspjela malo prevariti i u periodu kad je divljala muž brzo stavio ruku pa je baš osjetio. Već sam pomislila da umišljam🫣
Jojjj, želja za kulenom...I can feel that -moja slavonska krv nije izdržala i ja sam si neki dan bila napravila sendvič s baranjskim kulenom i tako mi je dobro sjeo, nisam čak imala ni žgaravicu od njega! Od ostalih stvari se stvarno pokušavam pridržavati, jedem zdravo, salate perem 100 godina, ali evo ovo sam si jednom omogućila i općenito sam se napokon malo psihički opustila.
Nikkitta, proći će te to kroz koji dan, stižu bolji tjedni- obećajem 😄
https://images.app.goo.gl/uxJ58
Meni je super ova krema, baš brzo upije i napravi kao nekakav sloj oko trbuha, a ne masti se
👫💞 35/39
AIH- 27.1.2025.-11 js/ICSI 7...5...1(5+)
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸🩷
🩷21.10.2025.🩷
Plavuša, Artemiss, Regina izgleda sam osjetila neko pucketanje 5 cm ispod pupka. Baš kao mjehuriće! Jel’ moguće?! 🍀😍🍀😍🍀😍🍀😍
Regina ovo da bebe skuže čiji je dlan ima totalno smisla. Mama je mama. ❤️
Artemiss hvala ti na preporuci, imam još Biobaza Mama mlijeko, pa kad sve potrošim probat ću tu tvoju. Nadam se da nije miris intenzivan. Ne znam kaj briju ti proizvođači, kaj ne znaju da trudnice ne podnose mirise?! 🤭😂
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji