Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_ZK_101
    16. Lipanj 2025. 11:33

Ja sve jedem... 
    Imamo svoje domaće proizvode sva sreća (kobase, seke, špekec, šunkica), domaća jaja kod tete. I isto tako povrće sa našeg vrta i po susjedstvu 🫣... Tako da svega po malo po želji.
    Bebača sada svaki dan osjetim po malo. Jučer navečer kad sam se smirila osjetila sam i par udaraca pod rukom, tako da uskoro bude veselo 😍.
    Baby watcher poslušamo svaki dan, stariji braco je znatiželjan kada će moći osjetiti udarce i što malo u trbuhu radi.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
    14.5. mini anomaly - 13+6tt
    🌟✨💫

plavuša
    16. Lipanj 2025. 11:37

Ja isto sve jedem, cak i previse, al ako sam gladna onda mi muka. Jedem slatko, pokusavam smanjit ali nr ide.. Kad se sjetim godinama sam bila na dijetama bez ugljikohidrata, i znam da me to ceka i poslije pproda, pa se ne stedim bas.. Iako znam da cu se na kraju lupati po glavi, trenutno sam na +10,c

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

plavuša
    16. Lipanj 2025. 11:40

plavuša

Ja isto sve jedem, cak i previse, al ako sam gladna onda mi muka. Jedem slatko, pokusavam smanjit ali nr ide.. Kad se sjetim godinama sam bila na dijetama bez ugljikohidrata, i znam da me to ceka i poslije pproda, pa se ne stedim bas.. Iako znam da cu se na kraju lupati po glavi, trenutno sam na +10,c

Pobjeglo mi... Cak i na +12.. A tek na pola..
    Jutros sam doma mjerila secer, bio je 5,7, i onda sam otosla izvadit krv i urin dala to privatno, pa cekam nalaze i popodne cu kod gin, jer ja sumnjam da osim tih gljivica mora bit nesto jos.. Bas mi neka tupa bol dolje nisko, kao da je upala mjehura ali nije jer kad mokrim je ok. A nemam mira, idemo na nore za tj dana i hocu da je sve dobro. Mozda da mi prepise rojazol, ner 3 dana canestena je nista. Uglavnom cut cu i vidjrt sta uopce kazu nalazi.. 

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

plavuša
    16. Lipanj 2025. 11:40

E i kupira sam od aromare gyno pro pa cu i s tim prevenirati samo dok izlijecim kak se spada

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Ana_
    16. Lipanj 2025. 11:49

Lea25 ja za sada strije nemam, nisam ih ni u prvoj trudnoći dobila, valjda mi je koža dovoljno elastičnu, ne znam. Ali što god bilo, drago mi je da je tako 😂
    A jako mi je čudno koliko sam premorena u ovoj trudnoći, u odnosu na prvu. Sama se sebi čudim a onda služi da sad i ma toddlera za kojim moram trčati po cijele dane pa se prestanem čuditi 😂

Plavuša joj, ja sam ovisna o slatkom moram priznati. I to mi je užasno. Ali moram svaki dan nešto slatko pojesti...
    Ja sam na zadnjem pregledu imala neki iscjedak pa mi je dala 3 dana klotrimazol, ali ne znam koliko je pomogao. Čekam sljedeći pregled da vidim što će reći. Ja ovako ne primjećujemo previše iscjetka ali ona će bolje vidjeti.

Nala48
    16. Lipanj 2025. 14:13

Evo cure da izvijestim da sam jučer radila test one teorije da reagiraju na toplinu ruke i nakon minute držanja ruke taman iznad gaćica sam dobila par udaraca. Onda sam namjerno pomaknula ruku više gore prema pupku i ni pet, ni šest dobila i tamo mali bum. Nemam pojma je li to sad istina ili se slučajno poklopilo 😂

Strije za sada nemam, ali ih očekujem kad tad jer sam ih kao tinejdžerica dobila dosta po bokovima. Trudim se mazati kremama, ali znam da je do genetike pa ne očekujem da ću ih time spriječiti (ali barem znam da sam pokušala). 

4.11. termin 🩷🐤

Nikkitta
    16. Lipanj 2025. 14:41

Ja sam dobila u tinejdžerskim danima strije na guzi sastrane onako, od naglog rasta, blijede su odavno. Što se tiče trudnoće, dobila sam od Decortina na 2 mjesta male strije (unutarnje lijevo bedro jedan mali kvadrat, kao rana, baš pukla koža od kortikosteroida; i jedna strijica na lijevoj dojci sastrane). Odmah sam mazala s SOS Melemom koji je top stvar, i nestale mi. Nakon što smo u 8 tt ukinuli Decortin, niti jednu striju više nisam dobila. Nadam se da ni neću, ali mislim da bi moglo biti genetski da ću kasnije u trudnoći dobiti. Tanka mi je i osjetljiva koža. 

Ja vam cure nisam nikako od slatkog, osobito u trudnoći mi se gadi, pa sad sam na +6 kila, pa kaj bi to bilo da svaki dan jedem kekse, čokolade, sladolede, kolače?! 😂

Nala48 ajme baš slatko da reagira na toplinu dlanova. 😍
    Ana_ZK domaća klopa is the best tko god si može tako imati ili priuštiti. To je baš blagoslov. Uživaj u baby kicks! 😍
    Plavuša ja nemam nikakvih tegoba s mokrenjem, a sad upravo stigao novi nalaz UK, opet E. Coli 10 na 3. To mi je već treći takav nalaz u zadnja 3 mjeseca. Sad sam poslala gin da mi možda da antibiotik, jer me brine, kao 10 na 3 se ne liječi, ali ako je stalno prisutna bojim se da mi ne napravi neki ozbiljan issue. Mi žene nikad mira od tih beštija. 🤓

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

plavuša
    16. Lipanj 2025. 17:56

Ja dobila nalaze krvi i urina sve ok. Otisla kod gin reko da me pecka i boli dolje nisko, dao mi rojazol vaginalete, znaci 7 dana i to je to.. Za bol je normalno, siri se vamo tamo.. Nikakav pregled.. Mislim ne znam ni ja sta bi htjela da napravi ob, al vjerujem da je pregled mozda mogao.. 
    Jer koja od vas ima tako tupu bol, ko da je upala a nije, onako pritisak full, dolje nisko, ne znam uopce kako bi vam objasnila..
    Briseve nije naravno radio, zadnje sam ih radila u 12 mjesecu prije postupka. Slijedeca redovna kontrola kod njega mi je 2.7. i tocno cu zahtjevati da ih napravi, makar samo na ureaplazmu.
    A dalje cu koristit vaginalete, gyno pro sprej sta sam si kupula i valjda ce i ta bol/pritisak nestati skoro

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

plavuša
    16. Lipanj 2025. 17:59

Kazete strije, uhh.. Ja ih imam od prve trudnoce po trbuhu i to dosta, nadam se da u ovoj nece doci bas puno novih, i blago vama sa elasticnom kozom 😁 aliiii celulit, pa to je cudo na natkoljenicama, ja sam se danas bas iznenadila kolko ga je, mislim imala sam ga i prije al ovo je naocigled doslo. Kak vi stojite s njime? 

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• PuPo24
    16. Lipanj 2025. 18:34

Plavuša mi se pratimo sa danima trudnoce 🙂 meni je isto dole pritisak bas od ispod ali racunam to sve sirenje tezina trbuha i slicno. Na zadnjem pregledu mi je cervix bio preko 5cm pa sve to prepisujem sirenjima i rastu

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.