Lea25 vidiš, vidiš, možda i ja tak nekaj osjetim, a ne kužim da je to beba. 😂
Jana1993 hvala ti, strpljen - spašen, ali baš ono ne mogu dočekati da imam više mira. 😍
Baccarat ma klasika, tak su meni jedni koji su mega popularni i hvaljeni, došli na izvid lokacije i kao poslat će ponudu i onda se nikad više nisu javili. Baš lutrija. Javit ću svakako. 😊
Inna_92 vjerujem da ti je sad baš teško. Boravak u bolnici sucks big time, osobito kad doma imaš malo dijete koje te treba. Dobro je da su uspjeli zaustaviti trudove, što su ti davali od lijekova/infuzije? Drži se, uz tebe smo. 🙏🏼❤️
Miškica30 ima još vremena, ali još više me bedira kad svi tu ste osjetile ranije😂😂 No dobro, frendica mi govori neki dan da je ona osjetila tek iza 21 tt, znači sve je to vrlo individualno. Odupirem se baby watcheru, zato bih htjela što prije osjetit bar nekakve mjehuriće/leptiriće, da me uzv iskušenje pusti na miru. 😅
Plavuša nijednom me IVF doktor nije pregledavao dolje, samo vaginalni uzv do 14 tt. Onda sam prešla kod ove doktorice iz Petrove i ona mi je sad radila uzv preko trbuha i vaginalno je samo htjela (rukom) provjeriti cerviks. To je za sad moje iskustvo do sad. Da sam imala ikakve smetnje tipa iscjedak, svrbež, sumnju na gljivice, inzistirala bih na potpunom vaginalnom pregledu, brisevima. Gore sam na popisu napisala i za rodnicu kaj su žene koristile za te upale, svrbeže, možda da probaš jedno od ta dva proizvoda?
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ana_ super, ma kaj se ispričavaš, ja recimo volim duge postove i opširne informacije, zato služi forum. Za kratka dopisivanja imamo Twitter😂😂 Što se tiče broja stranice, nemam neke nade da će se forum vratiti na staro niti ponovno uvesti tu značajku upisa i skoka na određenu stranicu, tako da je sad hack takav da samo na laptopu ili mobitelu (djeluje na oba uređaja) u trenutni link zamijeniš broj stranice, odnosno izbrišeš recimo stranicu 300 na kojoj ti je trenutni prozorčić i upišeš broj 298 i odvede te direkt na tu stranicu.
E da, opremu sam zaboravila iskomenirati, Inna_92 definitivno ću sve morat uživo vidjeti, a za ta kolica još nisam ni čula, hvala na preporuci! 🥰 Za krevetić, svakako želim next to me opciju, pa ako JS ima tu opciju - super.
Ana_ i ja sam u sličnom problemu. Spavaća soba nam je dosta mala, a dječja će biti ogromna, odmah do naše. I sad razmišljam kako bih barem taj next to me ubacila kraj našeg kreveta, da se ne dižem i da beba bude kraj mene prvih 5-6 mjeseci (tip sam koji ne bih mogla spavati s bebom u istom krevetu, jer se bojim da bi je slučajno ozljedila). I da, planiram kompletno preurediti dječju sobu (sad zjapi nekorištena jer naši tinejdžeri rijetko kad dođu više prespavati, mali spava kod cure, a mala je s frendicama) gdje će beba imati svoj kinderbet, komodu s prematalicom, bila bi i fotelja za dojenje, kutak za igru i puzanje, ne znam kaj još.. ormar za oblekicu? Ili to stane u te komode?
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Inna_92 nadam se da će sve biti u redu i da će ti što lakše proći taj bolnički period, držim fige 🤞
Nikkitta hvala ti na popisu, sigurno će dobro doći. Imam i ja neku Excelicu koju sam dobila od frendice pa ću sad za produženi vikend to malo pročistiti i vidjeti da li ima neka opcija da vam ju podijelim.
Što se tiče kućanskih poslova, od kad mi je noga opet u funkciji sve radim bez ustezanja, jedino izbjegavam nositi teške stvari iz dućana i spuštati parnu postaju s ormara.
Pokrete bebe osjećam i dalje intenzivno, ova moja mala toliko lupa i vrti se unutra da sam ju čak uspjela uloviti na videu. Već se zezamo da joj ne gine karijera akrobatkinje😂
Čula sam da navodno reagiraju na toplinu dlana, pa probajte možda tako, staviti ruku nisko na trbuh i čekati da li će reagirati.
👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
Nikkitta popis je odlican, screenala sam si odmah kad si objavila i sutra su vidjet sta imaju u ljekarni..
A sta se tice sobe, mi smo u manjku, zivimo s mojima, njihova, nasa soba i kcer ima svoju, tako da ce veva biti s nama jedno vrijeme. Moji se planiraju seliti, pa cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati.. Ali i u prvo vrijeme mi nikako ne odgovara da je u svojoj sobi.. A nasa je fakat velika i uz kindic stane mi jos i komodica.. Tako da ne brinem jedno vrijeme 😁
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 03.11.2025. 🩵🫶
Inna odlično da su zaustavili trudove, drži se, mogu si misliti kako ti je odvojenost od malog. Može li ti doći u posjet?
Nikkitta ja sam perive jastučiće uzimala od Ethereala, kao i tetrice i krpice tetrice, dekicu, vreće za spavanje... Meni su te vreće bile prvu godinu i pol odlične, mala sad spava samo u pidžamici nepokrivena, jako se znoji i ništa drugo ne podnosi, ali u početku su te vreće stvarno najsigurnije.
Mi smo uzeli neki Ikein kinderbet kojemu se jedna stranica skida pa smo ga stavili uz svoj krevet, a u njezinu sobu ormar, komodu i prematalicu, tako ćemo i sad. Meni je ormar must have 🙈 I on je prenatrpan.
Još jedna stvar koja je mene spasila nakon epiziotomije - frida mom pjena i ulošci od vještičje lijeske, dakle olakšanje neopisivo 🔝
Što se tiče pregleda, meni je dr kad sam prvi put dobila gljivice samo prepisao vaginalete i kremu, kad su se brzo vratile, poslao me za svaki slučaj na briseve i urinokulturu, vratio se nalaz da su samo gljivice i dobila sam Rojazol vaginalete i kremu, otad ih nema. Potpisujem inače za Aromara GynoPro.
Pregledava mi vaginalnom sondom cerviks, kada se na jednom pregledu činio skraćen, onda je i rukom provjerio zatvorenost
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
I da, ljuljačka za dojenje je meni super stvar, meni je mama uzela neku sa stranice Vida XL i bila mi je odlična. Za bebe s grčevima i uspavljivanje također je odlično imati doma pilates loptu
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Nala48 uuu Excelica, zvuči dobro. 😁 Ma na dlan ni ne očekujem još da reagira (stalno mazim trbuh kad pričamo i dlanove), za to znam da je prerano. Odvažila sam se stavit ticker, to je za mene huge milestone, e sad samo čekat da stignem do tih tjedana kad ću bit sigurna da osjetim bebicu. 🙏🏼🍀❤️
Rainbow Hope super korisne info, hvala ti. Za Frida mom gel, evo frendica koja je rodila prošlo ljeto, kaže da nije otvorila cijeli set ima, a idem kod nje idući tjedan da mi posudi ljetne trudničke haljine, pa je rekla i to mi dat, al’ sve mi se više čini da naginjem carskom. A za bebe ona neka njihaljka/sjedalica kaj se trese? Ono kaj vibrira?
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Plavuša ma ni meni ne odgovara da u prvo vrijeme ne bude s nama u sobi, ali voljela bih mu urediti sobu tako da ga navikavam preko dana, da je to njegov prostor. Super je što se sad ne moraš zamarat dječjom sobom ekstra. Kad smo mi odrastali, brat i ja (1 godina razlike) dijelili smo sobu do moje 17-te godine, onda su se starci preselili u boravak, a mi dobili svatko svoju sobu. Kad nam je došao mali braco, bio je prvo sa starcima (od moje 15 do 17) i onda kad smo stariji brat i ja dobili sobe, braco je bio sa starijim bratom. Sve se može kad se djeca vole, a to nije upitno. Drago mi je da ti je popis od pomoći! 🥰
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Jel jedete suhomesnate proizvode? Čitam već dugo da nije preporučljivo, ali ja bas imam onu trudnicku želju, iako prije nisam to jela.
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Sortiraj odgovore
Najstariji