Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    10. Svibanj 2025. 07:10

Ja vrijedno pišem i skupljam podatke 😊
    Možda da ponedjeljkom i četvrtkom objavljuje? Mislim da nije potrebno svaki dan 🤷🏼‍♀️

Clo mi smo razmišljali i mislim da smo već odlučili 😂
    Da je curica imala sam spremno ime, muško smo malo mozgali ali mislim da smo se usuglasili 😊

Clo
    10. Svibanj 2025. 07:14

Ana_

Ja vrijedno pišem i skupljam podatke 😊
    Možda da ponedjeljkom i četvrtkom objavljuje? Mislim da nije potrebno svaki dan 🤷🏼‍♀️

Clo mi smo razmišljali i mislim da smo već odlučili 😂
    Da je curica imala sam spremno ime, muško smo malo mozgali ali mislim da smo se usuglasili 😊

Sasvim dovoljno 2 put tjedno samo da onda netko objavljuje tko će paziti na to i imati vremena. Bio je netko preuzeo prije pa se to izgubilo i prestalo pratiti 😕

Mi smo imali ime samo za dečkića, bili uvjereni da će biti dečkić tako da isto imamo a da je curica pojma nebi imali hahah

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 05.10.2025. 💙

• Ana_
    10. Svibanj 2025. 07:43

Prvome je muz dao ime makar sam ja htjela nešto skroz drugačije, ali ajde, toliko smo ga čekali pa neka mu tata da ime. A to koje sam ja htjela nekako ne mogu sad dati jer mi se "tuče" s imenom ovog prvog pa ono...
    Liste ću ja održavati, mislim da ću stići. Zato sam se i ponudila, ne bih inače. A i nema nas toliko puno pa mislim da neće biti problem malo prilagoditi 2x tjedno 😊

plavuša
    10. Svibanj 2025. 07:46

Super ideja sa listom. 
    Moj termin je 03.11. A slijedeci pregled 21.5. Spol jos ne znamo.. 
    A za ime, ja imam jedno u varijanti za curu i decka, alibmm nije bas odusevljen a time.. A kako imam curku iz prvog braka i ja sam izabrala ime, njemu cu prepustiti da izabere nasem dijetetu 🫶

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Marina.25
    10. Svibanj 2025. 07:58

Ana_

Cure, ajde napišite termin i je li cura ili dečko, i datume sljedećih pregleda pa napravim listu 😊
    Razmišljam da bismo je mogli objaviti 2x tjedno, čisto da popratimo što kad imamo. Ako želite, naravno 😉

Moj termin je 20.09.
    Dječak 💙
    Pregled je prvi tjedan u 6 mjesecu ali ne znam točan datum jer idem privatno pa stavim kad mi odgovara 😇

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

deepblue
    10. Svibanj 2025. 15:31

Čestitke na dobrim pregledima 🥰

Termin 23.10.
    Dečko
    Sljedeći pregled 26.05.

Nemamo jos dogovoreno ime.. za slučaj da je bila curica smo imali favorite, za dečka nam nekako teže ide 😅

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

deepblue
    10. Svibanj 2025. 15:38

Kako stavljate ovaj tickerfactory? Koji link kopirati? 🙈
    Hvala

🧑91` normo

• Ana_
    10. Svibanj 2025. 15:40

deepblue

Termin 23.10.
    Dečko
    Sljedeći pregled 26.05.

Nemamo jos dogovoreno ime.. za slučaj da je bila curica smo imali favorite, za dečka nam nekako teže ide 😅

Termin nam je isti dan 😍😍😍😍

Za ticker sam pokušavala dok nisam uspjela 😂😂
    I morala sam izbrisati ostatak potpisa (vezano uz ivf postupke) jer je izgleda bilo predugo 🤷🏼‍♀️

deepblue
    10. Svibanj 2025. 15:57

Ana_

deepblue

Termin 23.10.
    Dečko
    Sljedeći pregled 26.05.

Termin nam je isti dan 😍😍😍😍

Za ticker sam pokušavala dok nisam uspjela 😂😂
    I morala sam izbrisati ostatak potpisa (vezano uz ivf postupke) jer je izgleda bilo predugo 🤷🏼‍♀️

Predobro 
    evo uspjela sam 

🧑91` normo

• Maravillosa
    10. Svibanj 2025. 15:59

Termin 4.9.decko💙
    Iduci pregled 28.5.
    Ime imamo oduvijek🥰😂

💜2016.
    🩷2019.
    💙 4.9.2025.🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.