Ja vrijedno pišem i skupljam podatke 😊
Možda da ponedjeljkom i četvrtkom objavljuje? Mislim da nije potrebno svaki dan 🤷🏼♀️
Clo mi smo razmišljali i mislim da smo već odlučili 😂
Da je curica imala sam spremno ime, muško smo malo mozgali ali mislim da smo se usuglasili 😊
Ja vrijedno pišem i skupljam podatke 😊
Možda da ponedjeljkom i četvrtkom objavljuje? Mislim da nije potrebno svaki dan 🤷🏼♀️
Clo mi smo razmišljali i mislim da smo već odlučili 😂
Da je curica imala sam spremno ime, muško smo malo mozgali ali mislim da smo se usuglasili 😊
Sasvim dovoljno 2 put tjedno samo da onda netko objavljuje tko će paziti na to i imati vremena. Bio je netko preuzeo prije pa se to izgubilo i prestalo pratiti 😕
Mi smo imali ime samo za dečkića, bili uvjereni da će biti dečkić tako da isto imamo a da je curica pojma nebi imali hahah
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 05.10.2025. 💙
Prvome je muz dao ime makar sam ja htjela nešto skroz drugačije, ali ajde, toliko smo ga čekali pa neka mu tata da ime. A to koje sam ja htjela nekako ne mogu sad dati jer mi se "tuče" s imenom ovog prvog pa ono...
Liste ću ja održavati, mislim da ću stići. Zato sam se i ponudila, ne bih inače. A i nema nas toliko puno pa mislim da neće biti problem malo prilagoditi 2x tjedno 😊
Super ideja sa listom.
Moj termin je 03.11. A slijedeci pregled 21.5. Spol jos ne znamo..
A za ime, ja imam jedno u varijanti za curu i decka, alibmm nije bas odusevljen a time.. A kako imam curku iz prvog braka i ja sam izabrala ime, njemu cu prepustiti da izabere nasem dijetetu 🫶
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Cure, ajde napišite termin i je li cura ili dečko, i datume sljedećih pregleda pa napravim listu 😊
Razmišljam da bismo je mogli objaviti 2x tjedno, čisto da popratimo što kad imamo. Ako želite, naravno 😉
Moj termin je 20.09.
Dječak 💙
Pregled je prvi tjedan u 6 mjesecu ali ne znam točan datum jer idem privatno pa stavim kad mi odgovara 😇
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Čestitke na dobrim pregledima 🥰
Termin 23.10.
Dečko
Sljedeći pregled 26.05.
Nemamo jos dogovoreno ime.. za slučaj da je bila curica smo imali favorite, za dečka nam nekako teže ide 😅
👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
🧑91` normo
04/2025 Panorama low risk, dečko 💙
Kako stavljate ovaj tickerfactory? Koji link kopirati? 🙈
Hvala
🧑91` normo
Termin 23.10.
Dečko
Sljedeći pregled 26.05.
Nemamo jos dogovoreno ime.. za slučaj da je bila curica smo imali favorite, za dečka nam nekako teže ide 😅
Termin nam je isti dan 😍😍😍😍
Za ticker sam pokušavala dok nisam uspjela 😂😂
I morala sam izbrisati ostatak potpisa (vezano uz ivf postupke) jer je izgleda bilo predugo 🤷🏼♀️
Termin 23.10.
Dečko
Sljedeći pregled 26.05.
Termin nam je isti dan 😍😍😍😍
Za ticker sam pokušavala dok nisam uspjela 😂😂
I morala sam izbrisati ostatak potpisa (vezano uz ivf postupke) jer je izgleda bilo predugo 🤷🏼♀️
Predobro
evo uspjela sam
🧑91` normo
Termin 4.9.decko💙
Iduci pregled 28.5.
Ime imamo oduvijek🥰😂
💜2016.
🩷2019.
💙 4.9.2025.🙏🏼
Sortiraj odgovore