Cure, ajde napišite termin i je li cura ili dečko, i datume sljedećih pregleda pa napravim listu 😊
Razmišljam da bismo je mogli objaviti 2x tjedno, čisto da popratimo što kad imamo. Ako želite, naravno 😉
Ja ne znam što je tim doktorima, moja je isto rekla da nema hematoma tek kad sam je ja pitala 🤦🏼♀️
Cure, ajde napišite termin i je li cura ili dečko, i datume sljedećih pregleda pa napravim listu 😊
Razmišljam da bismo je mogli objaviti 2x tjedno, čisto da popratimo što kad imamo. Ako želite, naravno 😉
5.11 termin
Još spol ne znamo 😃
Sljedeći pregled 22.5
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
31.10. Termin,spol još ne znamo ali možda se pokaže sad na idućem pregledu 15.5 😊
Curke koje imate borbe s doktorima držite se. Ne razumijem kako mogu ne reći kakvo je stanje od prethodnog pregleda,nije da mi sve to možemo uočiti kao što vide oni pa ne spomenu nikako. Držite se još tih par mjeseci,nekako ćemo svi zajedno izgurati,nek su nam bebice samo žive i zdrave 🫶🏼
Ana_ZK_101 - čestitam na dobrim nalazima i dobrodošli u klub pimpeka 😂💙
Ana_Cure -
Termin 5.10
Stiže dečkić 💙
Sljedeći pregled 11.6.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 05.10.2025. 💙
Termin 16.9.
Djevojcica 💕
Pregled 26.5
Termin 13.11. - pišulinac
14.5. mini anomaly
Najgore što je to stari doktor (73g) i otišao je bio i mirovinu i sada se vratio jer je nova doktorica na porodiljnom.
A znam da je imamo par propusta kod drugih žena, tako da me sve to još više uznemiri. Zbog toga sam prvu trudnoću bila nastavila voditi u Petrovoj kod dr. Tomičića (nisam iz ZG... Imam malo više sat vremena vožnje). A sada sam nažalost prekasno saznala da se vratio. Ali dobro, uvijek ima rješenje, hvala bogu da si ga možemo priuštiti.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Čestitam svim curama na super pregledima,i na dečkima i curama.Samo da nam se tako nastavi 🥰🥰
Moj termin je 07.09.
Pregled 22.05.
Curica❤️
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Zenice, vi koje znate spol, jeste već možda razmišljale o imenima? 😆
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32