Cure, kako ste? Nesto nismo bas aktivne, jeste mozda aktivnije na fb grupi? Ja nemam profil ali ako tamo vise pisete napravicu.
Kako se vi osjecate i da li imate problema sa pritiscima u donjem dijelu kada se vise krecete i kada sjedite? Meni u nekim momentima postane nepodnosljivo. Primjecujem kratak i ubrzan dah, a nalazi su pokazali donju granicu sa anemijom.
Inace na pregledu u petak nam je sve bilo super, cekamo rezultate briseva, uzv odlican beba je prednjacila za nekih tjedan dana. Ostavila mi je utrogestan 2 uvece ali mene tako boli kad ga stavljam ali nije zeljela da cuje da nastavim oralno u ovim tjednima. 🥲
Eto, toliko od mene, cekam da vidim ima li jos neoa od vas pritiske u donjem dijelu pa da vidim smijem li bukirati neko krace putovanje autom do Venecije ili okoline. 🍀
Ja također ne koristim fb ali sam napravila profil samo za grupu jer je tamo puno više aktivnosti i lakse je pratiti nego ovdje. Svakako se pridružite 🤗
Mozete poslati opet link ne mogu da ga pronadjem 😥
https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share
Hvala, poslala sam zahtjev.
Večer svima…
Pozdrav iz bolnice…
Danas popodne prvo pola šake ugrušaka, pa pun normalni uložak sukrvice, pa veliki uložak krvi, i potočić nakon vaginalnog UZV-a…. Beba je ok, miče se, srce kuca…
Samo pozitivno
Bitno da je beba dobro, bit će to sve ok, vidjet ćeš! To su mali borci 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻❤️❤️❤️
Javljaj što govore doktori i drži se, samo 💪🏻
Svi smo uz tebe ❤️
Ja sam bez ikakvog pritiska ili simptoma, UZV za 7 dana, to mi je taman zadnji u prvom tromjesečju pa se nadam da ću nakon njega disati i vrištati trudnoću. Sad se već plašim stavljanja terapije jer mi je dolje / unutra sve nekako natečeno i imam osjećaj da osjetim svaki organ… cure s krvarenjima samo hrabro, bitno je da je bebi dobro, mama će sve izdržati🩵…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Večer svima…
Pozdrav iz bolnice…
Danas popodne prvo pola šake ugrušaka, pa pun normalni uložak sukrvice, pa veliki uložak krvi, i potočić nakon vaginalnog UZV-a…. Beba je ok, miče se, srce kuca…
Samo pozitivno
Joj kako si? Nadam se pozitivnom ishodu, vidim tu smo s tjednima isti mjesec FET. Sto kazu doktori?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ana ZK, Pupo 24 držite se, cure, znate i same da krvarenja ne moraju loše završiti, ali znam kakav je to stres. Ja sam doslovno u potocima krvarila s 10 tt, dr me morala tamponirati da napravi uzv i, evo, sve je sad super, držim fige za isti scenarij kod vas.
Ako je hematom, strogo mirujte dok se ne iščisti jer ga kretanje prokrvljuje, meni su rekli doslovno krevet - wc ili ležanje u bolnici.
Što se tiče simptoma, kod mene ništa posebno, ali isto osjetim pritisak ako dugo sjedim ili stojim pa onda odmah prilegnem.
Isto mi znaju krvariti desni, ali ja u trudnoći normalno popravljam sve zube, trudnice osim toga imaju pravo na besplatne plombe 🤭
Malac je aktivan i sve jače lupa i i to mi je najveće olakšanje ♥️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ana ZK, Pupo 24 držite se, cure, znate i same da krvarenja ne moraju loše završiti, ali znam kakav je to stres. Ja sam doslovno u potocima krvarila s 10 tt, dr me morala tamponirati da napravi uzv i, evo, sve je sad super, držim fige za isti scenarij kod vas.
Ako je hematom, strogo mirujte dok se ne iščisti jer ga kretanje prokrvljuje, meni su rekli doslovno krevet - wc ili ležanje u bolnici.
Što se tiče simptoma, kod mene ništa posebno, ali isto osjetim pritisak ako dugo sjedim ili stojim pa onda odmah prilegnem.
Isto mi znaju krvariti desni, ali ja u trudnoći normalno popravljam sve zube, trudnice osim toga imaju pravo na besplatne plombe 🤭
Hvala , evo ja mirujem i dalje krvarim racunam da bolje da ide vani nego da raste taj hematom , ali isto ne osjecam se mirno nekako nakon muke s endometriozom pa 5IVF postupaka ovo me sad bas psihicki unazadilo. Nadam se da imam jos dovoljno snage da izguram, samo da bude sretan kraj.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Hvala , evo ja mirujem i dalje krvarim racunam da bolje da ide vani nego da raste taj hematom , ali isto ne osjecam se mirno nekako nakon muke s endometriozom pa 5IVF postupaka ovo me sad bas psihicki unazadilo. Nadam se da imam jos dovoljno snage da izguram, samo da bude sretan kraj.
Pupo ❤️❤️❤️❤️❤️
Smirit će se to i bit će ok, vidjet ćeš. Borci su to pravi. Samo ti odmaraj, lezi i nemoj se stresirati da si dodatno ne naskodis. Znam kako je, teško se opustiti, ali probaj. Tv, knjiga, nešto, bilo što.
ANA_ZK kako je kod tebe?
Mi se pratimo po tjednima u dan cini mi se po brojacu, jesi jos na Utrogestanu? Da sad bas i ja osjetim mnogo jace, ne bas toliko cesto ali par puta u danu sigurno, i sinoc me tako jako lupilo da sam skocila bas me prepalo. 🙈
Pupo24 ja sam krvarila još 3-4 tjedna (uglavnom smeđe, ali konstantno), i meni je dr rekao da je bolje da to polako ide van i da se hematom iščisti, ali stvarno sam bila disciplinirana oko ležanja, iako je to s toddlericom bio pravi izazov 🙈
Znam kakav je strah i stres prisutan, samo hrabro 💪
Crox meni je još ostavio 2x1 Duphaston (promijenili su mi Utrogestan u Duphaston nakon krvarenja). Ja ga isto osjetim više puta u danu i to sve jače i jače, baš me to smiri. ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jutro cure.
Stanje se primiruje ali ima još svježe krvi, tako da ostajem na čuvanju do daljnjega.
2x dnevno magnezij od 220 i Utrogestane pijem.
Bolova nekih nema.
Idemo dan po dan i samo laganini.
Sutra sam trebala na pregled kod svog ginekologa, ali idem dogovoriti novi termin.
Curke sretno svima ✨ 💫
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
Sortiraj odgovore
Najstariji