Djevojke s krvarenjem, smedjarenjem - opustite se i bez panike. Pogotovo ako je uzv dobar. Imala od 8-14 nedjelje, kako obilno krvarenje tako i oskudno smedjarenje i sve je ok. Ako uzimate Clexane provjerite dozu moze biti od toga neobjasnjivo, ili mozda treba pojacati Utrogestan…
Sto se kila tice, ja trenutno imam 65, trudim se koliko mogu ne dobijati puno, jer znam da cu kad budem dojila jesti kao luda jer sam s prvim tako dogurala do 72 i poslije kuku meni! Lakse je i na porod otici s manje kilograma. Tako da, nije opravdanje za kilograme to sto smo trudne. Mislim da je 1kg mjesecno za dobiti sasvim ok mozda cak nekome i puno. A i dr me kritikuje ako broj brzo raste.
Djevojke s krvarenjem, smedjarenjem - opustite se i bez panike. Pogotovo ako je uzv dobar. Imala od 8-14 nedjelje, kako obilno krvarenje tako i oskudno smedjarenje i sve je ok. Ako uzimate Clexane provjerite dozu moze biti od toga neobjasnjivo, ili mozda treba pojacati Utrogestan…
Sto se kila tice, ja trenutno imam 65, trudim se koliko mogu ne dobijati puno, jer znam da cu kad budem dojila jesti kao luda jer sam s prvim tako dogurala do 72 i poslije kuku meni! Lakse je i na porod otici s manje kilograma. Tako da, nije opravdanje za kilograme to sto smo trudne. Mislim da je 1kg mjesecno za dobiti sasvim ok mozda cak nekome i puno. A i dr me kritikuje ako broj brzo raste.
Eto vidis ja kad rodim izgubim u cas sve pogotovo ako dojim za par mj budem ko violina🤣sad san na toj djeti radi gestacijskog. Ec sam smrsala 3.5 kg u koji tjedan!! Tako da kod mene to ne vazi ja kad krenem dojit kile samo krenu padat!! A u trudnoci dobijem dosta ali se ja ne opterecujem kilazom jer znam svoj organizam kasnije kad rodim!! Tako da nema tu nekog pravila!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Eto vidis ja kad rodim izgubim u cas sve pogotovo ako dojim za par mj budem ko violina🤣sad san na toj djeti radi gestacijskog. Ec sam smrsala 3.5 kg u koji tjedan!! Tako da kod mene to ne vazi ja kad krenem dojit kile samo krenu padat!! A u trudnoci dobijem dosta ali se ja ne opterecujem kilazom jer znam svoj organizam kasnije kad rodim!! Tako da nema tu nekog pravila!!
Ma naravno, nijedan organizam nije isti, neko u trudnoci, neko kasnije, neko nikako. Ja cekam pregled upravo, vagali me sada, +2 kg od pocetka trudnoce, s tim mucninama i gadjenjem na hranu cudi me da sam toliko dobila, a tek sam pocela jesti kako treba.
Meni dok sam dojila apetit ludio, mogla sam pojesti slona na dan, a slabo se kretala…. 😥
Trebala sam ranije krenut pisat, stigla mi je panorama i dolazi low risk deckic
37 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Cestitam 🎉
A vezano uz kg, ja sam dobila vec 4 🫠
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Lendoxia dobrodošla u klub deckica! 💙💙
Anica88 u istom tjednu smo, ja sam na +3, pratimo se 🤣
U prvu trudnoću sam krenula sa 68kg, sad sa 72 (zadnja 2 ivf postupka su me baš sj..., kad tako moram reći, što se tiče kg). Ali dobro, prvog lad Sam dojila kile su samo nestale pa sam za par mjeseci pala na nekih 65 💪🏻
Nadam se i sad tako 🤭
U prvu trudnoću sam krenula sa 68kg, sad sa 72 (zadnja 2 ivf postupka su me baš sj…, kad tako moram reći, što se tiče kg). Ali dobro, prvog lad Sam dojila kile su samo nestale pa sam za par mjeseci pala na nekih 65 💪🏻
Nadam se i sad tako 🤭
Ja sam u obje trudnoce usla sa 68kg 😅
To je ocito koja magicna kilaza za ostati trudna 😅
I nikad prije nisam imala tako puno kg…
Ali u prvoj trudnoci sam mrsavila i pred porod imala 75kg, a sad sam vrc na 72 🤦♀️
A dok sam dojila nisam se niti udebljala niti smrsavila… stalno sam bila gladna, jako puno jela, ali i potrosila sve
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
čestitaaaaaaam
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
U prvu trudnoću sam krenula sa 68kg, sad sa 72 (zadnja 2 ivf postupka su me baš sj…, kad tako moram reći, što se tiče kg). Ali dobro, prvog lad Sam dojila kile su samo nestale pa sam za par mjeseci pala na nekih 65 💪🏻
Nadam se i sad tako 🤭
Ja sam u obje trudnoce usla sa 68kg 😅
To je ocito koja magicna kilaza za ostati trudna 😅
I nikad prije nisam imala tako puno kg…
Ali u prvoj trudnoci sam mrsavila i pred porod imala 75kg, a sad sam vrc na 72 🤦♀️
A dok sam dojila nisam se niti udebljala niti smrsavila… stalno sam bila gladna, jako puno jela, ali i potrosila sve
U prvoj sam pred porod imala nešto preko 80, i stvarno sam u roku 3 mjeseca pala na svoju kilazu. Jela sam stalno i puno, ali mali si je puno uzimao (sa 6mj je imao 10kg 😂) I puno sam se kretala. Sad sam u kratko vrijeme imala 2 postupka (jedan neuspješan u 10/24, i ovaj hvala bogu uspješan iz 1/25 I stvarno sam vidjela na sebi promjene. Mislim da je najveći problem bio što sam u ovom zadnjem pila kontracepcijske pilule i da sam se zbog toga toliko udebljala.
Nema veze, sve za viši cilj ❤️
Očito mi je potpis bio predugo pa sma obrisala sve u ostavila samo trakice i sad funkcionira 💪🏻
Pozdrav cure, evo nas sa 3d/4d ultrazvuka. Danas smo točno 14+4 po ZM, a mjere bebe su za 15tj.
Dečko nam se super razvija, dobro je. Jedino nam je posteljica straga nisko pa je preporučeno smanjiti aktivnosti, ne naprezati se, niti saginjati. Imate li vi kakvih iskustava ili saznanja o niskim posteljicama?
Sortiraj odgovore
Najstariji