Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    14. Travanj 2025. 16:07

Imam pritisak u zdjelici, mislim da je to normalno. Mene uz cijelodnevne mučnine, glavobolje baš satiru, ali obično samo stavljam onaj hladni oblog (čak sam i jednu-dvije noći spavala s tim na čelu), jer fakat pomogne. Zove se Cooling Gel Sheet Frescopad i ima u ljekarnama. Ako je baš kritično, popijem Lupocet 1000 mg, a Ketonal se ne bih usudila. Cure s krvarenjima, držite se, smrznem se na samu pomisao kakav je to stres. 🙏🏼

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Ana_
    14. Travanj 2025. 17:27

Ja sam jutros išla do gin da mi uzme briseve ali nije mogla od naslaga utrogestana 😂😂😂
    Leđa su me ubija la jutros, sad je malo bolje. Ovo vrijeme će nas sve izludit. 

Marina.25
    14. Travanj 2025. 17:51

crox

Cure, kako ste? Nesto nismo bas aktivne, jeste mozda aktivnije na fb grupi? Ja nemam profil ali ako tamo vise pisete napravicu.
    Kako se vi osjecate i da li imate problema sa pritiscima u donjem dijelu kada se vise krecete i kada sjedite? Meni u nekim momentima postane nepodnosljivo. Primjecujem kratak i ubrzan dah, a nalazi su pokazali donju granicu sa anemijom.
    Inace na pregledu u petak nam je sve bilo super, cekamo rezultate briseva, uzv odlican beba je prednjacila za nekih tjedan dana. Ostavila mi je utrogestan 2 uvece ali mene tako boli kad ga stavljam ali nije zeljela da cuje da nastavim oralno u ovim tjednima. 🥲
    Eto, toliko od mene, cekam da vidim ima li jos neoa od vas pritiske u donjem dijelu pa da vidim smijem li bukirati neko krace putovanje autom do Venecije ili okoline. 🍀

Ja također ne koristim fb ali sam napravila profil samo za grupu jer je tamo puno više aktivnosti i lakse je pratiti nego ovdje. Svakako se pridružite 🤗

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️
    08/25 Baby A 🩵

Lendoxia
    14. Travanj 2025. 19:18

Maravillosa

Lendoxia

Hvala svima
    Bome nas je dosta na mirovanju, to koliko sam citala nisu svi uvjereni da pomaze, al ja s obzirom da imam prilicno veliki hematom sam zakljucila da cu ipak radije mirovat. Jedino da nakon 2 mjeseca lezanja sam zakrzljala i grozno mi fali kretanje. Duphastone cu izdrzat do kraja al nadam se bar odobrenju za neko kretanje tamo nakon pregleda u 17 tjednu.
    Jel koju muce mozda zubi konkretnije desni? Nazalost nisam stigla izvadit umnjake koje sam trebala taman kad sam saznala da sam trudna i sad pretpostavljam to potpomaze ovu upalu? Osim nekih vodica za usta jel imate neku preporuku sto smijemo u trudnoci oko toga? Budem naravno konzultirala i zubaricu

Pozdrav, ja sam stomatolog pa ti možda mogu pomoći savjetom. Gingivitis (upala desni) je vrlo česta u tridnoći i nema veze sa umnjacima. Za bilo kakve zahvate 2.tromjesečje je najsigurnije tako da bih ti preporučila čišćenje kamenca kod svog stomatologa, parodontax zubnu pastu i bilo koju vodicu za ispiranje. Važno je četkati kružnim pokretima same desni dolje prema zubnoj kruni. Bez obzira što krvari dobro četkati desni da upala izadje van.

E puno hvala na savjetu budem probala, pocele su lagano i krvaruckat  al mi se cini da je bar manje nateceno. Nadam se da ce se dat drzat pod kontrolom jer mi google ne govori lijepe stvari 

38 hipo hasi
    +03.02 Decko na putu <3

• crox
    14. Travanj 2025. 19:30

Marina.25

crox

Cure, kako ste? Nesto nismo bas aktivne, jeste mozda aktivnije na fb grupi? Ja nemam profil ali ako tamo vise pisete napravicu.
    Kako se vi osjecate i da li imate problema sa pritiscima u donjem dijelu kada se vise krecete i kada sjedite? Meni u nekim momentima postane nepodnosljivo. Primjecujem kratak i ubrzan dah, a nalazi su pokazali donju granicu sa anemijom.
    Inace na pregledu u petak nam je sve bilo super, cekamo rezultate briseva, uzv odlican beba je prednjacila za nekih tjedan dana. Ostavila mi je utrogestan 2 uvece ali mene tako boli kad ga stavljam ali nije zeljela da cuje da nastavim oralno u ovim tjednima. 🥲
    Eto, toliko od mene, cekam da vidim ima li jos neoa od vas pritiske u donjem dijelu pa da vidim smijem li bukirati neko krace putovanje autom do Venecije ili okoline. 🍀

Ja također ne koristim fb ali sam napravila profil samo za grupu jer je tamo puno više aktivnosti i lakse je pratiti nego ovdje. Svakako se pridružite 🤗

Mozete poslati opet link ne mogu da ga pronadjem 😥

Ana_ZK_101
    14. Travanj 2025. 20:22

Večer svima...
    Pozdrav iz bolnice...
    Danas popodne prvo pola šake ugrušaka, pa pun normalni uložak sukrvice, pa veliki uložak krvi, i potočić nakon vaginalnog UZV-a.... Beba je ok, miče se, srce kuca...
    Samo pozitivno 

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
    29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️

Mrs.mom
    14. Travanj 2025. 20:26

crox

Marina.25

crox

https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share

• crox
    14. Travanj 2025. 20:51

Mrs.mom

crox

Marina.25

crox

https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share

Hvala, poslala sam zahtjev.

• Ana_
    14. Travanj 2025. 21:02

Ana_ZK_101

Večer svima…
    Pozdrav iz bolnice…
    Danas popodne prvo pola šake ugrušaka, pa pun normalni uložak sukrvice, pa veliki uložak krvi, i potočić nakon vaginalnog UZV-a…. Beba je ok, miče se, srce kuca…
    Samo pozitivno

Bitno da je beba dobro, bit će to sve ok, vidjet ćeš! To su mali borci 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻❤️❤️❤️
    Javljaj što govore doktori i drži se, samo 💪🏻
    Svi smo uz tebe ❤️

lea25
    14. Travanj 2025. 21:57

Ja sam bez ikakvog pritiska ili simptoma, UZV za 7 dana, to mi je taman zadnji u prvom tromjesečju pa se nadam da ću nakon njega disati i vrištati trudnoću. Sad se već plašim stavljanja terapije jer mi je dolje / unutra sve nekako natečeno i imam osjećaj da osjetim svaki organ… cure s krvarenjima samo hrabro, bitno je da je bebi dobro, mama će sve izdržati🩵…

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI