Cuvajmo se sve skupa , meni je ovo druga trudnoca , prije 9 godina vjerovatno i zbog godina nisam imala nikakav simptom trudnoce, sad zato ne postoji simptom koji me zaobisao, znaci sve mi je 🙈🙈🙈
Ma nije samo do godina, i sreca ima veliku ulogu… ja sam u prvoj trudnoci imala 34 i nema simptoma koji me nije zaobisao…
Sad, s 36 imam puno laksu trudnocu 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure jel vas plaše grčevi maternice i probadanje jajnika ako imate?
Mene do sada nisu, ali danas su intenzivni i bas sam potonula… Možda psiha radi jer mi je ovo prvi UZV razmak od 3tj.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Mene probada ali to je normalno dok god je bol ona presmenstrualna, nemoj se plasiti to je sve normalno
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure jel vas plaše grčevi maternice i probadanje jajnika ako imate?
Mene do sada nisu, ali danas su intenzivni i bas sam potonula… Možda psiha radi jer mi je ovo prvi UZV razmak od 3tj.
Već sam komentirala to ovdje, sasvim je to normalno i prirodno jer se sve širi i priprema. Ako te kaj tjesi smirit će ti se u drugom tromesječju. Ja sam to stalno odjetila pogoto probadanje sa desne strane i onda nekako samo prestane, kad tijelo se već prilagodi. Velike su to promjene u tijelu i sve je to dio procesa koje tijelo zna šta mora. Bit će sve dobro.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Ja sam sinoć pri redovnoj meditaciji ležala kao i uvijek na leđima, noge sam skvrčila u koljenima, jer mi se još sušila krema po nogama pa da mi se ne lijepi na plahtu, i odjednom naglo sam morala kihnut da se nisam stigla okrenut na bok u fetus položaj (tako inače kišem da je što manje pritisak na trbuh), nego sam kihnula u tom položaju. Kao da sam napravila trbušnjak - ako me kužite. To koliko me probolo cijelom dužinom dolje nisko, je bilo prestrašno. Odmah sam mislila da sam naštetila bebici. Grozno me presjeklo, užas. Kasnije se smirilo. Nadam se da je sve okej. Znam da je kihanje prirodna pojava, ali u ovoj situaciji to je baš sjebano. Pogotovo jer je to silovita energija i zgrče ti se svi mišići. Jako neugodno iskustvo. Morat ću više paziti kad kišem (ali inače i pazim, ali eto, ne ide uvijek).🥵
Ana super za uzv, baš mi je drago. Za hematome nema puno lijeka, osim mirovanja, nadam se da će se brzo povući. 🤗
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Ana super za pregled!! :)
Nikita, jooj točno znam, i meni se dogodilo prije tjedana dana, još nisam zaboravila tu bol. A i inače me znaju zaboljeti jajnici kad kihnem ili se naglo ustanem, ali to jednom je baš bilo gadno.. Hvala Bogu sve je to normalno :)
E cure moje, mislim da mogu slobodno tražiti Normabele i ne znam što...
Jutros smeđi iscjedak nakon 2 tjedna ničega... Oko 10 odem na WC kad ono svježa krv kod brisanja (zvala sam i muža da provjeri da ne umišlja) 😵😵😵 bolova nema, sve me presjeklo, teoriju o svemu znam, ali mira nemam.
Na kraju zovem ginekologa jer sva sreća radi ujutro, kaže naša zlatna sestra ajde dodo, zna žena sve.
Doktor pregleda kaže nema krvi, pregleda prstima, nigdje nišaaaa... Znači ne znam šta da kažem. Napravio je UZV preko trbuha na brzinu, bebač (ili kako on kaže plod, ne može to nazvati bebom 🫣) 9+1 po planu, pustio srčeko kuca ❤️.
Redovni pregled ostavio za 16.4. kako je bilo i dogovoreno.
Ima da poludim do kraja...
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
E cure moje, mislim da mogu slobodno tražiti Normabele i ne znam što…
Jutros smeđi iscjedak nakon 2 tjedna ničega… Oko 10 odem na WC kad ono svježa krv kod brisanja (zvala sam i muža da provjeri da ne umišlja) 😵😵😵 bolova nema, sve me presjeklo, teoriju o svemu znam, ali mira nemam.
Na kraju zovem ginekologa jer sva sreća radi ujutro, kaže naša zlatna sestra ajde dodo, zna žena sve.
Doktor pregleda kaže nema krvi, pregleda prstima, nigdje nišaaaa… Znači ne znam šta da kažem. Napravio je UZV preko trbuha na brzinu, bebač (ili kako on kaže plod, ne može to nazvati bebom 🫣) 9+1 po planu, pustio srčeko kuca ❤️.
Ima da poludim do kraja…
Drz se draga.. Bitno da si rijesila uzv, gin ne vidi nista i po mjerama sve ok.. Vjerujem da nije nimalo ugodno vidjet krv, slagira te odmah, ali sve bude dobro..
Ja ne znam da li se koja od vas umara i uspuše, tek sam na pocetku, sta bude na kraju tek ako je sad tako.. Inace sam skupila lijepe kile, od samog postupka sam dobila 12kg, od prve injekcije do prvog uzv kod gina mog.. 105kg brojim sad, a kazem tek je pocetak, uz to imam 37 i sva sam si stara i sve me boli...
Prije 12 god u prvoj trudnoci sam dobila 23kgdosla sam do ukupnih 109 i ne sjecam se da mi je bilo tesko, cak ni na kraju s tih 109, ali sad sam si bas ava umorna, uspusem se i nadam se da cu gurati nekako...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Vezano za kihanje, mene probode u lijevom jajniku i dva puta mi se desio mali piš - piš. 😸
Ana bas mi je zao zbog stresa, ali svaki stres nestane čim provjerimo a UZV, mirne smo bar 24h 😹
Plavuša ja sam uvijek bila sportski tip, svaki gram na svom mjestu. Kad sam skužila tokom faksa da nešto ne štima i kad sam počela sa stimulacijama, imala sam 62 kg. Sada sam na 83. Znam da je to najmanje zlo i da je bebač najbitniji, ali žensko kao žensko, smeta. Da ne spominjem da se osjećam kao da sam ostarila 15 godina, ali na jako los način. Brzo se razbolim, sve mi smeta, evo čangrizavost me napušta polako, ali sve i svemu subjektivni osjećaj kao da mi je 80. Samoj sebi izgledam staro i istrošeno. Nadam se da će nam biti bolje 🥰
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
E cure moje, mislim da mogu slobodno tražiti Normabele i ne znam što…
Jutros smeđi iscjedak nakon 2 tjedna ničega… Oko 10 odem na WC kad ono svježa krv kod brisanja (zvala sam i muža da provjeri da ne umišlja) 😵😵😵 bolova nema, sve me presjeklo, teoriju o svemu znam, ali mira nemam.
Doktor pregleda kaže nema krvi, pregleda prstima, nigdje nišaaaa… Znači ne znam šta da kažem. Napravio je UZV preko trbuha na brzinu, bebač (ili kako on kaže plod, ne može to nazvati bebom 🫣) 9+1 po planu, pustio srčeko kuca ❤️.
Ima da poludim do kraja…
Ista stvar mi se dogodila jučer, pri brisanju odjednom vidim krv na papiru. Odmah sam nazvala ginekologicu i rekla mi je da dođem - s bebom sve okej, nema nikakvih naznaka da je bilo krvi..
To mi se dogodilo i jednom sa 6 tjedana i evo sad za 13.. Pojma nemam od čega može bit, ali da te baci u bed - stvarno baci
Sortiraj odgovore
Najstariji