Pozdrav cure,
Eto pridružujem se sa zakašnjenjem :) Čula u međuvremenu da je korisno biti na ovom forumu, a zasad sam sve poprilično nonšalantno primila, pa reko ajde da se informiram i ovdje :)
Ne kužim sve kratice koje se koriste, ali zadnja menstruacija je bila 20.12., plusek je bio 18.01., prvi pregled je bio 16.02., pa mi je tada potvrdila da je fakat trudnoća u pitanju, iako nisam vjerovala do sad. Prošla sam i kombinirani na Duhu, naručena za amynoscan (ili kako se već zove) sredinom svibnja. Sada čekam 16.04., moj rođendan, kad imam pregled, rekla je ginićka da možda možemo saznati spol onda, tako da eto držim fige za to (mi se nadamo curici).
Inače prvi bebe i ustvari poprilično neplanirani :)
Znam da imam još dosta do tad, ali planirala sam roditi na Duhu, ali sam sad čula da se otvara novoobnovljeni Merkur, pa sam u dilemi gdje je bolje. Što vi kažete?
Ja sam prvi porod imala na svetom duhu.
Doktori su super. Babicu jedva da sam vidjela na porodu, vecinom su me doktori obilazili.
Sestre na babinjacama su sve redom koma 🙁
Sad razmisljam da bi isla na Merkur ili u Cakovec. Sto se tice Cakovca, bojim se kako mi je drugi porod da je mozda ipak predaleko od zg-a
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Nije me dugo bilo na forumu pa da se javim 😊
Ja sam jucer dobila rezultate panorame nakon dugih 12 dana cekanja, sve je low risk i curica je 😊
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Čestitam na dečkima i Anica na curki!
Nikita ja sam jučer imala probadanje sto ti kažeš desetak puta, kao iglom u desnom jajniku, doslovno me bockalo u ritmu disanja, izbezumila sam se ali prošlo je nakon 20ak minuta.
Ja sam evo danas prvi put imala mučninu i grudi su mi natečene. Idem na UZV 22.4., već ludim lagano, najradije bi zavirila 🤣 kad ti ideš?
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Ja sam evo danas prvi put imala mučninu i grudi su mi natečene. Idem na UZV 22.4., već ludim lagano, najradije bi zavirila 🤣 kad ti ideš?
Ja isto nemam nekih simptoma... Umor, glad (jedem 5-6 puta dnevno, ali male porcije), malo jače osjetim mirise, lako se zadišem, cice malo bole malo ne.
UZV 16.4. , a čim bliže datum, dan sve duže traje.
Nervoza na vrhuncu, nikako se opustiti. Danas sam 100 puta bila na WC-u.
Uopće se ne sjećam da sam bila toliko nervozna u 1.trudnoći.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
Ja sam danas imala ultrazvuk sve je uredno, ali bebac i dalje na ledjima (očito mu tako najbolje) pa nismo mogli spol otkriti. Nadam se idući put, postajem znatiželjna. Al sve u svemu, najbitnije da je sve dobro i da rastemoooo 😊❤️ sljedeća kontrola 7.5.
Sto se tiče ovih probadanja ja sam ih isto stalno imala, sad je nekako to prestalo. Isto kao s iglom na desnoj strani ili ako nekako neki položaj ne pase. Čak mi se jednom desilo da me toliko zabolilo da sam ustala i nisam mogla hodati na kratko koliko mi je smetala ta neka bol. Al da vas tješim evo svejedno je sve dobro, ali lako se čovjek uplaši.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Ana ja nekad i zaboravim da sam trudna zbog manjka simptoma, kad se sjetim da ne radim osjećam se kao na školskim praznicima, a ne komplikacijama… brzo će to, ja sam naručena 22.
Clo super, nek se nastavi tako dok ne bude u rukama 🥰
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 6.8.🔭🩺
Čestitke cure na dobrim rezultatima, dečkićima i curki 💪💪💪💪
Ako neka treba, u Ljekarnama Dvoržak još danas OmniBiotic na -20 %, Novalac na -30 % pa je sad super cijena!
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Meni je danas 9+5 , zadnjih par dana imam bas pritisak na maternici moram lezati cak se uznemirim jer mi krenu bolovi od naprijed i od iza s ledja. Imam cak neki blijedo smedji iscjedak ali lagan u tragovima bila sam na uzv sve je ok neka krvarenja , kao da je to normalno s bliznacima ali opet dovoljno mi je da budem uznemirena. Jedva cekam da prodje ovih 12 tj 😭😭😭
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
*nema krvarenja (ne neka 🙈)
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
bok svima, nasla sam vas u danima panike kad sam prvi put prokrvarila u 9 tjednu pa sam nakon dugog cituckanja se ipak odlucila javiti danas sam usla u 14 i jos uvijek lagano smedjarim, psihicki nije lako al se nadam da ce prestat i da necu bas morat prelezat cijelu trudnocu. Odradila sam kombinirani koji ima povisen biokemijski rizik tako da sad jos iscekujem rezultate Panorame. Od simptoma od pocetka trudnoce svega pomalo, trenutno sam ostala na osjetljivim bradavicama i uzasno sporoj probavi s povremenim mucninama od gladi, nadam se s ovim ulaskom u drugo tromjesjecje da ce ic na bolje kao sto svi kazu. E da prva mi je trudnoca u 37oj godini :D Sad iscekujem iduci pregled 6.5. i nadam se da cemo se jos dugo druziti :D
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Sortiraj odgovore
Najstariji