Rainbow hit, spremila sam ove popise🤗 hvala❤️❤️
Nikita tu smo u tjedan dana ajde. Neka nas zivih i zdravih😅kad ides opet?
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️29.4. UZV ⏳️
Nikkitta ovo što govoriš za sebe sam ja govorila prije prve trudnoće. Doslovno sam bila “optimistični smo malo?” Kad su mi drugi znali reć “aaaaa čekaj kaj dođe drugo!” 😂 i tako u ciklusu kad je todlerica imala prvi rođendan su njezini brat ili sestra odlučili za*t mamu i tatu sa svim planovima pa sad idemo jovo nanovo. Nije nam drugo bilo ni u peti,spremala sam se na ljeto pričat s njim da bi išli na drugo računajući kao trebat će nam malo duže kao i za prvo,a 3.radni tjedan po povratku s porodiljnog ja saznam da dolazi drugo 🫣 oni jednostavno tokom tih 9mj nama izlječe valjda sve što nije valjalo pa drugi put ide brže i kod nekih neplanirano skroz 😂🙈 al opet si mislim,možda da smo planirali baš ne bi brzo uspjelo ako i ikako,ovo je najbolji mogući scenarij jer sam si ipak htjela manju razliku među klincima ☺️
Nikitaa koliko sam skuzila i ti vodis trudnocu na IVF klinici, meni tamo racunaju po ZM iako sam FET radila, a Clexane mi na recept salje primarni ginekolog na temelju nalaza sa IVFa jer ga imam u protokolu jos od 2 dana prije FETa, sad do kad cu tako moci ne znam , ali koristim dok mi ona salje.
Meni su jucer dosli nalazi od krvi i uveli su mi i Euthyrox stitnjaca mi je podigla TSH ful, danas imam novi UZV malo sam napeta jer se bas lose osjecam danima ne mogu ustati iz kreveta.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
2022.LPSC
1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 3❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024.Histero ✅ FET ❌
02/25 Zadnji fet - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
Nikitaakoliko sam skuzila i ti vodis trudnocu na IVF klinici, meni tamo racunaju po ZM iako sam FET radila, a Clexane mi na recept salje primarni ginekolog na temelju nalaza sa IVFa jer ga imam u protokolu jos od 2 dana prije FETa, sad do kad cu tako moci ne znam , ali koristim dok mi ona salje.
Meni su jucer dosli nalazi od krvi i uveli su mi i Euthyrox stitnjaca mi je podigla TSH ful, danas imam novi UZV malo sam napeta jer se bas lose osjecam danima ne mogu ustati iz kreveta.
Pupo koliko ti je tsh? Moj je skocio na 8, a bila sam na terapiji do onda 125mg, endokrinologica mi podigla na 150..
Ja sam budna od 4h, digla se na wc i nema sanse da bi opet zaspala, a sinoc je prosla vec ponoc kad sam uspjela zaspati, 100 puta se okrenula od nervoze zbog uzv danas.. Nadam se da ce sve proci dobro i da ce doktor biti malo detaljniji i da cu dobiti slikicu konacno 🍀🍀🤞
Pupo sretno 🍀
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻 vidim vama TSH skočio,meni pao užasno i moram na nuklearnu idući tjedan dva dana da izvade krv,naprave UZV i uvedu terapiju za to 😣
Ja budna ko sova od 5,evo sad mi se počelo spavati,a za sat vremena na posao pa radim ručak za danas jer eto,ne znam što bi drugo. Nakon sat i pol vrtenja u krevetu i pokušaja da zaspim sam odustala i odlučila napraviti bar nešto korisno 😂
Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻 vidim vama TSH skočio,meni pao užasno i moram na nuklearnu idući tjedan dva dana da izvade krv,naprave UZV i uvedu terapiju za to 😣
Ja budna ko sova od 5,evo sad mi se počelo spavati,a za sat vremena na posao pa radim ručak za danas jer eto,ne znam što bi drugo. Nakon sat i pol vrtenja u krevetu i pokušaja da zaspim sam odustala i odlučila napraviti bar nešto korisno 😂
Svaka cast 👏 ja cu radije lezati u krevetu i okretati se, nego se dic tako rano i primit se posla..
Najbitnije je da se uvede terapija, za sta god, nisko, visoko i da se izregulira i redovito prati..
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
Beta 2,30 ❌
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Rainbow danas sam 11tt 😍
U utorak na uzv (super mi je što je uzv u cijeni Panoramu) je bio plod za 11tt, par dana je naprijed 🤭
A krenuo je tako što je bio manji na prvom uzv kad sam bila u Beta+. Ali cijeli ovaj ciklus u kojem sam bila u postupku je bio čudan i dug nekako. Ali nek je on bio uspješan ❤️
Čak je dr mislila prekinuti sve nakon one jedne folikulometrije ali ipak smo nastavili, sve produžili za par dana i eto. Bio je jedan rollercoaster osjećaja.
Nikkitta rekli su da se čeka 7-8 dana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Smirena sam nekako, u prvoj t me baš pralo na nervozu, nisam ni nalaz mogla otvoriti nego sam proslijedila mužu mail pa nek čita 🤣
A sad samo čekam da potvrdim da je sve ok i idemo dalje 😉
U prvoj t sam koristila Momly aplikaciju, kasnije sam za malenog Baby+ pa sam sad skinula i Pregnancy+.
Ja još uvijek nisam skroz svjesna da sam trudna, dok se ne pogledam u ogledalo i vidim trbuh koji je ful skočio, a tako sam malo trudna 😂
👱♀️ 36
👨🦱 40
04/22 prvi IVF
02.05. ET 1 blastice
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Hvala vam cure, svakoj od vas 🫂🫶
Eto ja rijesila, sve je super, cak sam bila 25min kod njega, detaljno smo razgovarali, ispitao me sve, kad je bila aspiracija, transfer, bolesti u obitelji, za razliku od prvog pregleda nebo i zemlja.. kaze gin mjere odgovaraju tjednima, crl 2,70. Malo mi povisen tlak 130/80, ja reko to je od uzbudenja, da nema veze nek ja kontroliram svaki dan i zapisujem. Dobila sam uputnicu za kombinirani i kontrola za 3 tjedna..
Pitala sam doktora za Potvrdu o urednoj trudnoci zbog placenog dopusta, rekao je da je trudnoca normalna ali da nek tocno vidim sa sestrom da ce mi ona objasniti bolje tu birokraciju. Ona mi je rekla da se vodim u visokorizicnoj trudnoci, obzirom da su mi zbog samog postupka otvarali bolovanje i da ne mogu onda dobiti potvrdu da je uredno. Reko u redu, pa me pitala da li mi je to velika razlika u novcima, reko uopce nema veze. Iskoristit cu novi gogisnji do 29.5.i otvorit komplikacije, a ona mi izracunala da bi s 19.9.otvarala porodiljni vec..
Eto malo mi je lakse sad, idem spavat hehe..
Lea i pupo cekamo vas 🤞🍀❤️
Cure da li je koja od vas bila na kombiniranom u petrovoj u sad skorije vrijeme? Kakva je procedura, da li se narucuje ili kako dodes na red..?
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
Beta 2,30 ❌
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Evo me , sve je u redu 8+5 sam danas jedan blizanac odgovara 9tt , jedan je malo manji za 8+2, za 2 tj bi trebala raditi Panoramu , neki mi kazu da nema smisla raditi za blizance dok citam da ona razlikuje blizance , sad nisam pametna 🙈
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
2022.LPSC
1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 3❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024.Histero ✅ FET ❌
02/25 Zadnji fet - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
Cestitke cure na dobrim pregledima, neka nas sve prate dobri pregledi.
Moj vanredni pregled danas je isto prošao dobro, sve je uredu i beba odgovara za 17+1.
Redovni mi je za 2 tjedna i nadam se da ce se pol vidjeti
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji