Hej curke, evo ja sam živa, svakodnevne mučnine se smanjuju, iako mi i dalje sve užasno smrdi i pola hrane mi se gadi.. Idem prekosutra na kombinirani probir, nadam se da će proći okej sve.. :)Mimoza gdje ces ti na kombiniani?
Jana ovo je mail za petrovu..
Ja sam inace dobro, u prvoj trudnoci sam izbjegla mucnine, hvala bogu i u ovoj.. Jos se ne mogu opustiti i vikati na glas da sam trudna, mozda dok obavimo kombinirani za 2 tjedna, pa ce bit lakse.. Ili ulaskom u 2. tromjesečje, eto ne znam.. Guramo dan po dan polako..
🤗🤗
Hvala, evo baš mi odgovorili, 23.4 termin.
Dan prije mene, heh, onda cu te zagnjaviti da ukratko napises kako i gdje tocno.. Ja imam uzv u 8,40, a krv se vadi od 7.. Valjda cu stic obaviti krv do pola 9
Može nema problema, svakako javim ;)
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Hej curke, evo ja sam živa, svakodnevne mučnine se smanjuju, iako mi i dalje sve užasno smrdi i pola hrane mi se gadi.. Idem prekosutra na kombinirani probir, nadam se da će proći okej sve.. :)Mimoza gdje ces ti na kombiniani?
Ja sam inace dobro, u prvoj trudnoci sam izbjegla mucnine, hvala bogu i u ovoj.. Jos se ne mogu opustiti i vikati na glas da sam trudna, mozda dok obavimo kombinirani za 2 tjedna, pa ce bit lakse.. Ili ulaskom u 2. tromjesečje, eto ne znam.. Guramo dan po dan polako..
🤗🤗
Dan prije mene, heh, onda cu te zagnjaviti da ukratko napises kako i gdje tocno.. Ja imam uzv u 8,40, a krv se vadi od 7.. Valjda cu stic obaviti krv do pola 9
Ti si koji dan iza mene i imaš informacije. Ja isto trebam obaviti taj kombinirani,nekako se sigurnije osjećam u Petrovoj u rukama Zlopaše,aliii ne znam kakva su tamo pravila? Jel treba biti UZV tvog socijalnog ginekologa za taj UZV kao na SV.duhu da nije nalaz stariji od 48 sati ili nema veze, samo se naručiš ko za bilo koji drugi pregled?
Ako radis uzv za kombinirani u petrovoj on nema veze s nalazom soc gin..
To ti se racuna pod taj uzv sta vrijedi 48h.
Znači treba unutar 48 sati od zadnjeg pregleda doktora doć ko i na Sv.Duhu.
To me zanimalo 😊
Inače,Zlopaša je srijedom tamo dolje na uzv. Meni je srijedom bio kada su htjeli da radimo vanjski okret malene,al naravno ništa od toga jer je vidio oblik trbuha i rekao je da je neizvedivo i samo potvrdio UZV-om 😂😂
🤗🤗
Ti si koji dan iza mene i imaš informacije. Ja isto trebam obaviti taj kombinirani,nekako se sigurnije osjećam u Petrovoj u rukama Zlopaše,aliii ne znam kakva su tamo pravila? Jel treba biti UZV tvog socijalnog ginekologa za taj UZV kao na SV.duhu da nije nalaz stariji od 48 sati ili nema veze, samo se naručiš ko za bilo koji drugi pregled?
To me zanimalo 😊
Inače,Zlopaša je srijedom tamo dolje na uzv. Meni je srijedom bio kada su htjeli da radimo vanjski okret malene,al naravno ništa od toga jer je vidio oblik trbuha i rekao je da je neizvedivo i samo potvrdio UZV-om 😂😂
Ja se ispričavam što upadam, nisam shvatila ovaj dio, na kombinirani probir se može ići samo ako je bio UZV kod soc gin bio 48h prije? Ili sam ja to nešto pomotala? Meni je dr rekla samo da se narucim i to je to, dala uputnicu. Prvi put mi je, isprike curke 🙈
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
🤗🤗
To me zanimalo 😊
Ja se ispričavam što upadam, nisam shvatila ovaj dio, na kombinirani probir se može ići samo ako je bio UZV kod soc gin bio 48h prije? Ili sam ja to nešto pomotala? Meni je dr rekla samo da se narucim i to je to, dala uputnicu. Prvi put mi je, isprike curke 🙈
Ti si se narucila na uzv u Petrovoj? Ako jesi to je taj uzv.. oni ce ti upist sve vrijednosti koje nakon oreglefa nosis u zdradu do..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Jesam da, u Petrovoj. Rekli mi da vadim krv prije pregleda, pa onda UZV. Buni me ovih 48h 🙈
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Cure koje prenatalne vitamine koristite? 💊💊
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
👱🏻♂️ 28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Jesam da, u Petrovoj. Rekli mi da vadim krv prije pregleda,pa onda UZV. Buni me ovih 48h 🙈
Regina je razmisljala dal da radi uzv kod svog gin ili u petrovoj/sv.duhu oa zato pricamo o tih 48sati..
Ti prvo vadis krv i onda na uzv tamo i to je to
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Jesam da, u Petrovoj. Rekli mi da vadim krv prije pregleda,pa onda UZV. Buni me ovih 48h 🙈
Regina je razmisljala dal da radi uzv kod svog gin ili u petrovoj/sv.duhu oa zato pricamo o tih 48sati..
Ti prvo vadis krv i onda na uzv tamo i to je to
Ahaaaaa ok 🩷 super hvala, sad mi jasnije
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Ja sam uzela PreMama Duo jer je bio na akciji na nekoj stranici i ima ok recenzije. I dobre su mi.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
🌟✨💫
Almagea prenatal. Ima dobar sastav, malo je skuplje ali je često na akcijama pa se dobro prođe.
J a čekam četvrtak i uzv da vidim kako napredujemo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji