Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    03. Travanj 2025. 14:55

plavuša

Hvala vam cure, svakoj od vas 🫂🫶
    Eto ja rijesila, sve je super, cak sam bila 25min kod njega, detaljno smo razgovarali, ispitao me sve, kad je bila aspiracija, transfer, bolesti u obitelji, za razliku od prvog pregleda nebo i zemlja.. kaze gin mjere odgovaraju tjednima, crl 2,70. Malo mi povisen tlak 130/80, ja reko to je od uzbudenja, da nema veze nek ja kontroliram svaki dan i zapisujem. Dobila sam uputnicu za kombinirani i kontrola za 3 tjedna..
    Pitala sam doktora za Potvrdu o urednoj trudnoci zbog placenog dopusta, rekao je da je trudnoca normalna ali da nek tocno vidim sa sestrom da ce mi ona objasniti bolje tu birokraciju. Ona mi je rekla da se vodim u visokorizicnoj trudnoci, obzirom da su mi zbog samog postupka otvarali bolovanje i da ne mogu onda dobiti potvrdu da je uredno. Reko u redu, pa me pitala da li mi je to velika razlika u novcima, reko uopce nema veze. Iskoristit cu novi gogisnji do 29.5.i otvorit komplikacije, a ona mi izracunala da bi s 19.9.otvarala porodiljni vec..
    Eto malo mi je lakse sad, idem spavat hehe..

Lea i pupo cekamo vas 🤞🍀❤️

Cure da li je koja od vas bila na kombiniranom u petrovoj u sad skorije vrijeme? Kakva je procedura, da li se narucuje ili kako dodes na red..?

Nisam bila ali ima tu trudnica koje su bile. Za sam kombinirani se naručuje i on j srijedom kod Zlopaše,a za vađenje krvi se ne naručuje nego se samo dođe u labos 😊 čestitam na super pregledu 🥰🥰

lea25
    03. Travanj 2025. 22:49

Cure vidim da ste pisale o računanju tjedana. Znate kako je meni ono ispalo, i sad kako sam se prebacila kod svog ginekologa on je rekao da je u postupku uvijek neki mali raskorak s danima ali ne treba se zamarati dokle god svaki idući UZV bude bolji od prethodnog, a beba se konstantno kronološki razvija, također mi je rekao da je točnost manje važna čim se čuju otkucaji jer im je osmi tjedan orijentir za srce, sto je najvažnije u početku. Onda mi je navodio primjere gdje je sam mjenjao trudnicama vise termina poroda pred kraj trudnoće ovisno o razvoju bebe, a sve bebe zdrave i bez problema, a odstupanja ispadnu po +- 10 dana tako da sam se ja ostavila “stroge” matematike, frka je bila za ❤️🥲😅

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    ⏳UZV 31.03.2025.🥹
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️

lea25
    03. Travanj 2025. 22:50

Nikita mislim da si ti dan manje od mene jel? 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    ⏳UZV 31.03.2025.🥹
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️

Inna_92
    03. Travanj 2025. 23:15

Što se tiče prenatalnih testova, od mene preporuke za Qualified. Čekala sam samo 5 dana, radila kad sam bila 11+3.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.