Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavuša
    05. Travanj 2025. 15:47

Dobila sam termin u cetvrtak.. 
    E sad, zanima me na kojem principu radi laboratorij.. Po dolasku se ostave knjizice pa zovu redom ili neki redomat il nesto trece 🙈😊

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

Nela2105
    05. Travanj 2025. 19:26

plavuša

Dobila sam termin u cetvrtak..
    E sad, zanima me na kojem principu radi laboratorij.. Po dolasku se ostave knjizice pa zovu redom ili neki redomat il nesto trece 🙈😊

Imas kao jedan onaj aparat di uzmes prvo broj.. pa cekas da taj broj bude prozvan da se upises na salteru i onda cekas da taj broj opet bude prozvan ispred vrata di vade krv..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Jana1993
    06. Travanj 2025. 08:51

Pozdrav curke. Čestitam svim trudnicama 🩷 Kod mene prva trudnoća, trenutno 9+6, iz trećeg IVF postupka. Ima li možda koja mail na koji se može naručiti za kombinirani probir u Petrovoj? Trebala bih napraviti test na trombofiliju i toksoplazmu, može li se to isto u Petrovoj? Hvala puno 🌸

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

plavuša
    06. Travanj 2025. 10:59

Jana1993

Pozdrav curke. Čestitam svim trudnicama 🩷 Kod mene prva trudnoća, trenutno 9+6, iz trećeg IVF postupka. Ima li možda koja mail na koji se može naručiti za kombinirani probir u Petrovoj? Trebala bih napraviti test na trombofiliju i toksoplazmu, može li se to isto u Petrovoj? Hvala puno 🌸

Hej, cestitke.. Mi cemo se pratiti u dan 😊
    Ja sam poslala na ovaj mail predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hr popodne sam dobila odgovor.. 

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

plavuša
    06. Travanj 2025. 11:00

plavuša

Jana1993

Ja sam poslala na ovaj mail predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hrpopodne sam dobila odgovor..

Za kombinirani

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

• Jana1993
    06. Travanj 2025. 20:42

plavuša

plavuša

Jana1993

Ja sam poslala na ovaj mail predbiljezbe.uzv.gin@kbc-zagreb.hrpopodne sam dobila odgovor..

Za kombinirani

E super, hvala puno! Također čestitke 💕 i pratimo se ;) 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• crox
    07. Travanj 2025. 08:48

Curke, jeste zive, slabo pisete, nadam se da ste dobro i da je kod svih sve ok. 🍀
    Ja imam pregled u petak i jedva cekam. Idem danas na posao u kancelariju, pokusacu da vidim kako ce mi biti kad sjedim duze, nemam vise tegobe, osim pritiska i stezanja dole kad duze hodam ali mislim da je to ona bol ligamenata. 

• Jana1993
    07. Travanj 2025. 09:23

plavuša

plavuša

Jana1993

Za kombinirani

Samo da pitam, ovaj mail se odnosi na Petrovu ili Rebro? 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Mimoza17
    07. Travanj 2025. 10:18

Hej curke, evo ja sam živa, svakodnevne mučnine se smanjuju, iako mi i dalje sve užasno smrdi i pola hrane mi se gadi.. Idem prekosutra na kombinirani probir, nadam se da će proći okej sve.. :)

Clo
    07. Travanj 2025. 10:52

crox

Curke, jeste zive, slabo pisete, nadam se da ste dobro i da je kod svih sve ok. 🍀
    Ja imam pregled u petak i jedva cekam. Idem danas na posao u kancelariju, pokusacu da vidim kako ce mi biti kad sjedim duze, nemam vise tegobe, osim pritiska i stezanja dole kad duze hodam ali mislim da je to ona bol ligamenata.

Baš sam i ja htjela neki dan napisati da smo se malo utišale. Evo kod nas isto sve dobro, mi u srijedu imamo pregled (ne mogu dočekati) pa bi od idućeg tjedna se isto vratila na posao. Od simptoma pa imam apetit, napuhana sam al sve drugo se smiruje lagano. Kako sam kupila baby watcher svaki dan na kratko poslusamo otukacije i uživamo u srčeku.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32
    💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.