Miškica30 čestitam na srčeku, mi se pratimo. ❤️
Imala sam isto prvu pozitivnu betu 13.03.2025. 😍 O prenatalnim testovima ne znam još puno, pa i meni treba savjet cura s iskustvom.
Ana_ hvala ti draga, drago mi je da smo skupa na ovoj temi! Još se čini nadrealno. Čestitke tebi, ako već nisam na potpomognutoj temi čestitala? Ne zamjeri, pregnancy brain. 🤷🏼♀️😅 Super da je sve ok na uzv. Koliko dugo sad čekaš nalaze Panorame? I ja sam si sinoć skinula Pregnancy+, nekako mi je bolja od Ovia koju sam do jučer koristila.
Erox hvala ti 🥰 Imaš pravo, ali teško je kad ti pizdarije govori frendica koja je rodila prije godinu dana, kao njoj doc nije tako rano pustio sound, pa mislim si doktori se razlikuju, ne znam zakaj me mora zastrašivat, ljudi nekad nemaju takta, a znam da ne misle loše, zapravo problem je kaj uopće ne misle. 🤷🏼♀️😂
Regina hvala ti na odgovoru i svom iskustvu, sve što mi pišete mi je vrijedno. Ajme tvoj doc je mislio da te uzrujao, svašta, kao da nisu navikli na suze osobito od trudnica. Neka nam naših bebica živih i zdravih, termin 5 dana gore dolje. 😍 E da, a ovu trakicu kaj imaš, stavila si onda po ZM datum?
Plavuša joj ma samo nas onda zbune, očito je ipak najsigurnije računati po datumu ZM, sretno ti do neba sutra! 🍀😍
Simbalija heeej hvala ti! Joj super kako si ovo s terminom lijepo objasnila. Vodit ću se za sad najbolje datumom ZM. Čestitam na trudnoći i da nisi morala na IVF. 🥰
Rainbow hvala ti! ❤️ I ovih nekoliko postova s popisom, wow! Hvala puno, mislim da će svima koristiti. Ma da, progesteron i prirodno povišena tempica u trudnoći, već sam se i navikla. I primijetila sam kad stavljam vaginalete, čak i preko kir rukavica osjetim koliko je višlja temp u rodnici u odnosu na prije. Fascinira me tijelo i njegova čudesna sposobnost. ❤️
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Hvala vam cure svima na iskustvu, savjetima i lijepim riječima, bila sam u gradu kratko nešto obaviti, osjećala sam se OK i samo odjednom me ulovila slabost, vrtoglavica, show. Morala sam stati na bengu i kupit bilo kaj za jesti. Sad mi je muka od svega. Jedva sam se dovezla doma, baš nezgodno. Zaboravih još jedno važno pitanje: Clexane na teret hzzo od srčane akcije? Pisala sam jučer ginu koji mi je pustio uputnice za sve pretrage koje mi je IVF dok napisao da napravim, a za Clexane mi je rekao da mi prilaže D1 uputnicu za fetalnu medicinu i neka se naručim u kojoj bolnicu planiram rodit i neka mi oni naruče Clexane. Ja sam zbunjena, zna li koja gdje da se točno naručim? Idem sutra na sv. Duh izvadit krv i dat UK, pa sam mislila ondje pitati?
Hy! Ja inace dobijam Clexane na sv. Duhu. Meni je jos ranije specijalist sa hematologije to prepisao ali mozda nebi bilo lose da odes pitati koji je postupak u dnevnu bolnicu (hemagologija), to ti je u novom dijelu bolnice sv. Duh, ulazak nekih 50m od ulaza u garazu. Na ulazu skrenes lijevo, prođeš Mlinar i tamo ti je cekaonica. Nađes vrata na kojima pise hematologija, pokucas i pitas ih sve. Jako su ljubazni☺️ Čisto prijedlog ako vec sutra ides tamo..
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Nikkitta ako računaš po datumu ZM, onda odmah računaj da ti UZV neće odgovarati, kao što se dogodilo i Lea25. Kod IVF trudnoća to nije najbolji način računanja i meni je MPO doktorica baš zato na nalaz napisala "prilagođeni" datum ZM za daljnje doktore da odgovara datumu oplodnje i da ne dolazi do nesporazuma jer je aspiracija bila kasnije u ciklusu...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Marchy89 joj hvala ti, baš ću pitati tamo, iako doduše nemam uputnicu za hematologiju, nego za fetalnu medicinu, uopće ne kužim zakaj mi je tu uputnicu dao, ali dobro, sve ću ispitati sutra. 🙏🏼
Rainbow hiijjoooj, nekako mi je to za sad bolje, jer mi je IVF doc rekao da on gleda po ZM i tako je upisao u papire i po tome sam jučer bila 6+0, a po uzv 6+4, a po danu transfera 6+5. Hm, bolje mi je da gledam po ZM, da ne ispada da kasni, nekako psihološki. 🤓 Rekao mi je doc da nekoliko dana gore dolje ne igra razliku i da ima većih i manjih beba i da je bitno da raste uredno u odnosu na prethodni uzv.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Btw. Kod mene je asp bila rano, već 10 dc i transfer 15 dc, tako da nije kasniji transfer kao kod tebe i Lea25.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
I mi smo jučer bili na uzv, imamo i čuli smo srčeko. ❤️Plakala sam kao kiša, a kasnije je doktor čestitao i meni i mužu čvrstim zagrljajem, jer zna što smo sve prošli da bi doživjeli ovaj trenutak. ❤️
Imam par pitanja:
1. Jel’ i vama dr. pustio baš zvuk otkucaja srčeka? Nekaj me strašila jučer frendica da je to prerano bilo i da se ne bi smjelo to puštat tako rano? Ja si mislim “WTF, kaj bi mi doktor radio išta što mi šteti?!” Baš me uznemirilo, toliko da ću danas pisati doktoru.
3. Koju pregnancy app koristite i za izračun termina upisujete li date of conception ili date of last period?
Aaaa čestitam i tebi na ovako mukotrpnom ali isplativom dogadjaju od sveg srca želim da se samo tako nastaviiiiii ❤️ znam koliko je taj prvi otkucaj čudooooo za čuti, ja sam čak svojoj rekla je mogu li si snimiti veli ona slobodno pa sam sam si snimila i na videu se samo vidi kak mi ruka trese se haha
1. ja sam čula normalno od prvog pregleda na dalje uvijek pusti, ne treba slušati sve ljude kaj melju okolo
3. ja koristim app Pregnancy+ i super mi je, ja sam u početku stavila po zadnjoj menstruaciji iako sam znala kad je ovulacija bila i kak je bebač rastao tako je ipak bio veći u odnosu na ZM jer je ovulacija bila nešto ranija i odgovara veličina po ovulaciji pa sam kasnije po ultrazvuku prilagodila.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Nikkitta da stavila sam trakicu po danu ZM iako je beba odmah na prvom pregledu vodila za 3-4 dana po mjerama što taman može odgovarati ranoj ovulaciji i danu prvog i jedinog odnosa u tom ciklusu 🫣😂
Ma moj doktor je tokom svih godina kolko sam kod njega (već 16god otkad sam prvi put išla ginekologu u životu) pa je tokom te 3 godine neuspjelih pokušaja i obrade neplodnosti vidio koliko sam senzibilna i mislim da je problem bio u tome što sam ti ja doslovno bila ravna linija u prvoj trudnoći kad sam došla na kontrolni UZV za srce. Čovjek je meni rekao da srce kuca ali ja sam jednostavno gledala u strop i uopće nisam reagirala pa je on samo pustio zvuk a ja se doslovno tamo raspala i počela ridati od sreće i straha i uzbuđenja,ma svega pa ga je to malo zabrinulo jer je to baš bila bum reakcija. Mislim i ovaj put su mi zasuzile oči kad mi je pustio srce, ali prvi put nakon toliko muke se ne može usporediti s ničim,vidjet ćeš i sam u drugoj trudnoći kad budeš čula srčeko 🙈🥰
Nikita onda se pratimo, samo sto sam ja po uzv 7+1 danas, po ZM bi tribala bit 7+6. Rekla mi je gin da je to normalno jer nemam redovite cikluse i vjerojatno sam imala kasniju ovulaciju i da par dana gori doli nije strasno i prvim tjednima.. Ugl skoro je 1 cm velika beba i to nek nastavi dalje u tom ritmu🙈🤗
Ja imam app Pregnancy+ i tu sam si nastimala jucer prema podacima sa pregleda podatke kako mi je dr rekla, tjedne i termin. Termin sluzbeni je pisala 13.11. iako je u zagrade stavila vjerojatnost 18.11.
Nisam se puno nasikirala zbog tih odstupanja jer sam cula srce i prestala dalje funkcnionirat.
Posebice kad me pitala di namjeravam rađat🤣🤣
Za testove evo ne znam bi li radila, kombinirani cu napravit, za ove prenatalne nisam jos sigurna.🥲
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno), 17.3. beta 2024 🤗
▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵
Clo hvalaaaaa, hijoj predivno, i mi imamo video snimku od 1 minute, jer je doktor rekao kad bude vidio da je sve ok, da muž krene snimati, i čim je upalio uzv dignuo je palac gore i mužić je sve dalje snimio. Samo ekran se vidi i čuje se doktor kako govori “ovo je srce vaše bebe, čestitam” i kako ja jecam cijelo vrijeme. ❤️ Budem se i ja sigurno prilagođavala uzv kasnije, super je Pregnancy+.
Mimoza17 ❤️❤️
Regina aaaa, hvala na dijeljenju tako intimnih trenutaka koje si prošla, znači ti imaš već jedno dijete? Ma da, svi vele prvo je prvo. Vidi nje, optimistično ti da ću ja roditi i drugo, a 42 punim na ljeto. 😂
Miškica30 ma da, super, pratimo se, ali ti si 13.03. imala betu skoro 500, a ja 15.03. betu skoro 500, 13.3. je bila 181. Sve je to vrlo individualno, a svakako ako ne znate kad je točno bila O, onda se ravnate po uzv. Da, i meni je pitanje di mislim rodit SF😂😂 Meni termin govore 20.11. po transferu, 25.11. po ZM.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji