Bokić cure!
Pratim vas sve.
I ja s nestrpljenjem čekam uvz. Moj transfer je bio odmah iza vas Nikkitta i Lea.
Bok Inka! Čestitam 🍀🌞
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
UZV 6.8.🖥️
Lea25 držimo fige da je sve ok sutra... Sretno 💫🌟✨
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
7.7. 21+4tt
Hej,čudno pitanje,ali je li netko imao opasno kruljenje u crijevima,inače nemam problema s time i evo zadnjih par dana mi se crijeva čuju samo tako,stalno idem piškit,grudi mi uopće nisu natekle/teške,umorna sam i nemam neki osjećaj da sam gladna kao inače može proći i čitav dan da ne jedem nešto(mada ne čuju mi se crijeva zbog toga,jela sam nisam bila gladna ali je show program) menga bi mi trebala doći za 6 dana,znam da je još rano za simptome,ali mi je to sve nekako čudno
Curke,trudnička stvarno ovisi od doktora do doktora. Ako na svakom pregledu dobijete printani nalaz onda vam trudnička zapravo ni ne treba jer samo slažete i fasciklu i uvijek imate sa sobom pri ruci. A da komplikacije treba samo R1 obrazac sa 6 zadnjih platnih lista (ali treba paziti da je ispunjen uvjet staža za iznos naknade) na kojoj ne smije biti mjesec koji je prethodio otvaranju komplikacija. Znači tipa ako se otvara u travnju,zadnja lista treba biti za veljaču.i ostalo je sve dobro rečeno,popunjen obrazac koji se dobije na HZZO-u (a može se mailom isto zatražiti ovisno o podružnici kojoj pripadate) i kopija osobne i tekućeg računa plus doznake i to je to.
Nikkitta tebi kao samozaposlenoj ne bi trebalo biti ništa drugačije,baš sam išla gledati,ali ne piše ništa da se razlikuje za samozaposlene,ali mislim da na obrascu jedino obilježiš da si samozaposlena trudnica i to je to 😊
Ana hvala, nadam se da je svo zlo u krivom izračunu😏
NanaBanana23 sve sto je novo kod mene se pokazalo dobro😀 evo sad sam trudna 6 tjedana i nemam nijedan simptom i dalje, možda da probaš s onim ranim CB testom
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
UZV 6.8.🖥️
Anahvala, nadam se da je svo zlo u krivom izračunu😏
NanaBanana23 sve sto je novo kod mene se pokazalo dobro😀 evo sad sam trudna 6 tjedana i nemam nijedan simptom i dalje, možda da probaš s onim ranim CB testom
Budem probala sutra ujutro,imam i probadanja na oba jajnika,nemam neke klasika pms simptome tak da iskreno nemam pojma sto ocekivati uopce
Lea25 sretno danas! 💪💪💪
Nikkitta ja isto jedem kao Inna, samo ni šunku baš ne jedem jer ne jedem baš ni inače... Bitno je da je sir od pasteriziranog mlijeka i da nije s plijesnima i sl.
Inna kod nas slična priča, u studenom planirali FET preostalog zametka, ali endo bio samo 6 mm, još je dr rekla da imam tako malo folikula da ne zna što bi stimulirala ako se odlučimo na novu stimulaciju u slučaju neuspješnog FET-a, i drugi mjesec nenadano + ❤️ To su naša mala čuda koja su nas odabrala ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Dobro došla inka Jesu ti rekli kada ti je prvi UZV?
Nikita superr, nadam se da će ti bit dobri u salonu i da neće boljeti
Nikita i Kate hvala na odg 🫶
U uto mi je beta bila 296, jucer 762 💪 sad cekam prvi pregled 8.4.
Danas sam 4+5, jucer su mi krenile prve mucnine, sta mi je precudno jer u prvoj trudnoci se ne sicam da sam uopce imala mucnine. Doduse proslo je puno vrimena, tako da moguce da sam i zaboravila sve ruzno 🤣
Dokad planirate radit? Je li netko proba trazit dopust trudne radnice?
Sortiraj odgovore
Najstariji