Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimoza17
    30. Ožujak 2025. 08:55

lea25

Mimozaodlično, čestitam, sad se pratimo do studenog 🤩 kad imaš idući UZV?

Hvalaa🥰 Idući pregled mi je 24.04. 🤗

Joj Amina blago tebi, ti si bome vec daleko dogurala, i spol znas😍 Ti si radila Nifty jelda?

• amiiinna
    30. Ožujak 2025. 16:17

Mimoza17

lea25

Joj Amina blago tebi, ti si bome vec daleko dogurala, i spol znas😍 Ti si radila Nifty jelda?

Joj vjeruj da jedva cekam samo pregled da mi kaze da je sve okej nadam se da cu brzo bebicu osjetit pa nadam se da ce biti lakse,svaki tjedan svoju brigu vodi😅
    Ja radila sam taj dvojnihormonski pa mi je bio povecan rizik sa nalazom iz krvi,pa sam onda radila taj nifty i dosao je dobar nalaz.Pa nadam se da ce sve bit uredu i daljee 🥰

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• crox
    30. Ožujak 2025. 18:41

Ja na momente osjetim bebicu, da mi je prva trudnoca uopce ne bih skuzila ali znam da je to to i znam taj osjecaj. ❤️

BAJOMA
    30. Ožujak 2025. 19:34

amiiinna

Mimoza17

lea25

Joj vjeruj da jedva cekam samo pregled da mi kaze da je sve okej nadam se da cu brzo bebicu osjetit pa nadam se da ce biti lakse,svaki tjedan svoju brigu vodi😅
    Ja radila sam taj dvojnihormonski pa mi je bio povecan rizik sa nalazom iz krvi,pa sam onda radila taj nifty i dosao je dobar nalaz.Pa nadam se da ce sve bit uredu i daljee 🥰

Mene šalje moj ginekolog sad na dvobojni. Pa me sve strah da ne dođu losi rezultati zbog mojih godina(41),
    A proslu sam radila nifty i bio mi je lažno pozitivam , tako da nisam pametna uopce ići😟

• amiiinna
    30. Ožujak 2025. 19:42

crox

Ja na momente osjetim bebicu, da mi je prva trudnoca uopce ne bih skuzila ali znam da je to to i znam taj osjecaj. ❤️

Blago tebi ja ne znam jesam ista osjetila do sad al valjda cu znat kad bude to to.

BAJOMA ne znam sta bih ti rekla,ja sam se bas istraumirala doso mi 1:154 za dawnom sindrom,i onda su me poslali da radim taj nifty i dosao je niskorizican i da nosim curicu.Mislila sam da je to pouzdan test,tebi je bio niskorizican i beba se rodila sa sindromom jel?Dal su vidjeli nesto na uzv?Ne znam sta bih ti rekla,eto covjek nikad nije siguran,sve dok se ne rodi,a i to se moze roditi zdravi i kasnije dobit neku bolest.Najbolje ti je da uradis onako kako osjecas,nisam stvarno pametna.😔

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Mrs.mom
    30. Ožujak 2025. 22:17

PREGLED:
    Miškica30 - 1.4.
    plavuša - 3.4
    PuPo24 - 3.4.
    Mateil - 3.4.
    bika_444 - 4.4.
    Clo - 9.4.
    Kate35 - 11.4
    Mrs.mom - 11.4.
    Mimoza17 - 24.4.

TERMIN:
    Maravillosa 💙 4.9.
    Blondie _ 145 💙 5.9.
    amiiinna ❤️ - 7.9.
    Mateil ❤️ - 5.9.
    MIHACH993 - 11.9.
    Nela2105 ❤️ - 12.9.
    bika_444 ❤️ - 16.9.
    Marina.25 - 20.9
    Inna_92 - 22.9.
    Zamia - 23.9.
    Maka15 - 27.9.
    Clo - 5.10.
    i_am_ivy - 1.10.
    Leich - 12.10.
    Mimoza17 - 15.10.
    Mrs.mom - 17.10.
    Anica88 - 22.10.
    Regina - 31.10.

Mrs.mom
    30. Ožujak 2025. 22:20

Nisam dugo stavila tablicu. Tko se zeli upisati napisite datum pregleda, termina. 
    Dok napisete sljedeci pregled za dva, tri tjedna, ne mislim racunat kad je to🫣
    Kod menr napokon bez mucnina dva dana, pa se lakse dise. 
    Secer na taste 5.3, tako da cekam pregled, vjerojatno ce me na ogtt i dijetu bacit😵‍💫

Mrs.mom
    30. Ožujak 2025. 22:22

Ako nam se netko želi pridružiti facebook grupi. 

https://www.facebook.com/groups/2124564381317060/?ref=share

• ana.jo
    30. Ožujak 2025. 22:46

Cao zenice.

Imala sam jedan spontani prije 10 mjeseci. Posljednja menstruacija mi je bila 22.02. Sad sam opet u drugom stanju 5+1. Radila sam betu 22.03 i bila je 157 nakon dva dana je bila 501. Sad cekam pregled koji je tek za dvije nedelje i bad me je strah.

Od simptoma imam bolne grudi i gorisicu. Osim toga ponekad mi se desi blagi kratkotrajni bol u predjelu jajnika (tacnije lijevog jajnika koji je inace, kod mene, malo zavucen iza materice zbog neke upale koju sam imala). Interesuje me da li vi imate neke slicne bolove.

BAJOMA
    31. Ožujak 2025. 07:10

amiiinna

crox

Blago tebi ja ne znam jesam ista osjetila do sad al valjda cu znat kad bude to to.

BAJOMAne znam sta bih ti rekla,ja sam se bas istraumirala doso mi 1:154 za dawnom sindrom,i onda su me poslali da radim taj nifty i dosao je niskorizican i da nosim curicu.Mislila sam da je to pouzdan test,tebi je bio niskorizican i beba se rodila sa sindromom jel?Dal su vidjeli nesto na uzv?Ne znam sta bih ti rekla,eto covjek nikad nije siguran,sve dok se ne rodi,a i to se moze roditi zdravi i kasnije dobit neku bolest.Najbolje ti je da uradis onako kako osjecas,nisam stvarno pametna.😔

Nisam jos radila kombinirani . U srijedu bih trebala . Nije mi se rodila curica s sidromom vec je Nifty bio lažno pozitivan. Znaci dosao je pozitivan na Turnerov sidrom a ja sam rodila zdravu curicu 🥰 Ja sam zbog toga radila i amniocintezu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.