Pupo i Aminnaa, hvala 🤍🤍 vama puno sreće,neka bude sve u redu do kraja🤍🤍
Nova30 da li vam se vidi i žumanjcana ? Meni se do neki dan nije vidilo nista i danas kuca srce tako da pocekajte jos je sve rano za prognoze.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Amiiinaa i PuPo24, čestitam na trudnoći.
PuPo24, ne vidi se žumanjčana, samo gestacijska od nekih 8-9mm, nadam se da će biti pomaka na idućem pregledu.
Pozdrav svima, znam da forumi na temu o kojoj ja pišem postoje već od prije nekoliko godina, ali čini mi se da više nisu u funkciji, odnosno da tamo više nitko ne komentirala, pa sam svoju situaciju odlučila ovdje ispričati u nadi da će mi netko reći nešto pozitivno.
Prošle godine u 10.mjesecu sam imala spontani pobačaj u 8. tjednu trudnoće. Jednostavno se ništa nije razvilo, odnosno gestacijska vrećica je bila prazna.
4.2.2025. sam imala zadnju menstruaciju. Prvu betu sam vadila 13.3. i bila je 970, a drugu 17.3. i bila je 2900.
Na pregledu 18.3. se vidjela samo gestacijska vrećica. Naručena sam na pregled ponovno 27.3. da vidimo u kojem smjeru se razvija trudnoća.
Zanimaju me vaša mišljenja i i iskustva. Ima li nade da će ova trudnoća biti uspješnija od one prethodne?
Mi smo tu li la. Moja ZM je 6.2. i moj prvi pregled je 1.4., dr mi je rekla da nema smisla ranije. Tako da je vjerojatno rano da se vidi😊
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Meto joj sad se sjećam da si imala prvu bebicu🥹 Ne mogu vjerovati da je isto bila škorpijica. Meni doktor ide out of town, pa sam doslovno uzela termin za uzv zadnji dan prije nego putuje. Znala sam da će i to biti prerano, 5+5, ali bilo mi je dugo čekati još 7-10 dana dok se doktor vrati. 😅 Znači opet si u ringu za drugog bebana, navijat ću jako. 🍀❤️ U kojoj si klinici sad? Jesi razmišljala/planirala histeroskopiju s obzirom na par neuspješnih transfera? Ja sam bila mjesec i pol prije ovog transfera, scratch endometrija vjerujem da je pomogao. E legenda ti je muž, hvala vam oboma na podršci! ❤️
Ana_ZK_101 čekam uzv kao luđak bez košulje😅 jučer baš teški strahovi, toliko da sam ponavljala betu, naravno sve je okej, beta je top, do navečer sam se skulirala s EFT tapkanjem, afirmacijama i jednom divnom meditacijom za trudnice što slušam na YT. Gledam Love is Blind na Netflixu, HBO Friends, samo komedije i stand up, čitam, a i rutina lijekova je zahtjevna pa mi je dan prilično ispunjen. Strpljen, spašen. 💪🏻🙏🏼😂 Imaš uzv u utorak?
Inna92 jesi još i vaginalno znači na progesteronu + Duphaston? Eh sad na ovo tvoje zadnje pitanje o mom izgledu mi je teško odgovoriti.😎😂 Daj mi please objasni pobliže taj Torch? Zakaj ga treba ponavljati i koliko često? Ja sam ga radila čini mi se prije godinu dana i čudila se da su mi antitijela + a nisam blizu mačaka, no tamanim sushi (ok sad u trudnoći ni slučajno!). 🤓
Pupo24 ajmeeee, predivno! Čestitam na ❤️❤️.
Miškica30 hvala na dobrodošlici. 🥰
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Ana_ZK_101 čekam uzv kao luđak bez košulje😅 jučer baš teški strahovi, toliko da sam ponavljala betu, naravno sve je okej, beta je top, do navečer sam se skulirala s EFT tapkanjem, afirmacijama i jednom divnom meditacijom za trudnice što slušam na YT. Gledam Love is Blind na Netflixu, HBO Friends, samo komedije i stand up, čitam, a i rutina lijekova je zahtjevna pa mi je dan prilično ispunjen. Strpljen, spašen. 💪🏻🙏🏼😂 Imaš uzv u utorak?
Joj i meni je jučer bio dan da sam išla tražiti da li mogu možda helex popiti jer užas misli... Betu nemam di u blizini napraviti, minimalno sat vremena vožnje tako da nisam mogla ići vaditi.
Ja sam gledala JOY - Birth of IVF ... Odličan film, koliko su se ljudi žrtvovali da bi imali danas ovu mogućnost 😇
Da u utorak je prvi UZV, 4 tjedna od transfera, i tada bi trebala biti 6+5tt.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - čekamo rezultate
🌟✨💫
Nikita nije ti rano 5+5 bar da znas da je sve u maternici 💪🏼 i beta ti je jako lijepa , biti ce to dobro , znam dosta endo zena koje su nakon ivfa u HR otisle u Prag i uspjele iz prve i evo zelim ti jednu dosadnu trudnocu 🙏🏼 nama ivf-ovkama su najduze trudnoce jer znamo sve od dana transfera
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Nikita odlicna beta😍😍😍
Inace si zaboravila na betu preko 5000 se vidi plod a oko 10000 i srce🤞❤️❤️❤️
Meto joj sad se sjećam da si imala prvu bebicu🥹 Ne mogu vjerovati da je isto bila škorpijica. Meni doktor ide out of town, pa sam doslovno uzela termin za uzv zadnji dan prije nego putuje. Znala sam da će i to biti prerano, 5+5, ali bilo mi je dugo čekati još 7-10 dana dok se doktor vrati. 😅 Znači opet si u ringu za drugog bebana, navijat ću jako. 🍀❤️ U kojoj si klinici sad? Jesi razmišljala/planirala histeroskopiju s obzirom na par neuspješnih transfera? Ja sam bila mjesec i pol prije ovog transfera, scratch endometrija vjerujem da je pomogao. E legenda ti je muž, hvala vam oboma na podršci! ❤️
Inna92 jesi još i vaginalno znači na progesteronu + Duphaston? Eh sad na ovo tvoje zadnje pitanje o mom izgledu mi je teško odgovoriti.😎😂 Daj mi please objasni pobliže taj Torch? Zakaj ga treba ponavljati i koliko često? Ja sam ga radila čini mi se prije godinu dana i čudila se da su mi antitijela + a nisam blizu mačaka, no tamanim sushi (ok sad u trudnoći ni slučajno!). 🤓
Pupo24 ajmeeee, predivno! Čestitam na ❤️❤️.
Miškica30 hvala na dobrodošlici. 🥰
Wow koja beta! Ne bi me čudilo da vidiš ne jedno nego dva malena čuda na ovakvu broju u 6TT 😍🥰
Ženice, evo ovdje jedne jako zabrinute mame.
Zm- 12.2.
Bolovi u stomaku
Pozitivan test 14.3. Svjetla linija a 16.3 tamna. Zbog bolova i prošlog pobačaja letim odmah gin sa 5+6 odnosno 18.3. Na uzv se ne vidi ništa, povremeno kao neki mjehurići ali kaže ima ih vise i ne može reci da je ijedno GV. Šalje me na betu
Beta 19.3. 1980 6
Beta 21.3.4970 -6+2
Novi uzv kaže da vidi nešto NALIK GV pojavljuje se i nestaje vjerojatno jer je maleno te je duguljastog promjera te vidljiv i hematom.
Utrogestan 300 ujutro i navečer. Novi uzv za 7 dana.
Žene drage, jel moguće da uzv sa 6tj prikazuje samo nešto nalik gestacijskoj?? Umrijet ću do idućeg uzv
2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
2017🩷
2023🩷
2024 infarkt posteljice 17tt 😭
Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
Hematom 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji