Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_ZK_101
    20. Ožujak 2025. 19:11

Čekalice UZV-a kako se borite s nervozom? Čekanje bete totalni zen, a sada od utorka užas. Pokušavam s mantrama, pozitivama ali 😵‍💫.
    2 tjedna već smeđi iscjedak. Umor prisutan, ali drugih simptoma nema - mada ni u 1. Trudnoći ih nisam imala pa se tješim. Još 5 dana do UZV-a ... Nikad duži dani... 😶😶‍🌫️

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    29.4. 11+5tt - Nifty - čekamo rezultate
    🌟✨💫

Mimoza17
    20. Ožujak 2025. 19:27

Nikako, trudim se zaboraviti na taj pregled ali uvijek mi je u glavi i nekad pretjeram u razmisljanju sto bi sve moglo biti😅😅

Mene zanima ima li netko nekad osjecaj da mu se vrti i kao da je malo bolestan/prehlađen? Znate ono kad se osjećate malaksalo

Marina.25
    20. Ožujak 2025. 19:45

Ana_ZK_101

Čekalice UZV-a kako se borite s nervozom? Čekanje bete totalni zen, a sada od utorka užas. Pokušavam s mantrama, pozitivama ali 😵‍💫.
    2 tjedna već smeđi iscjedak. Umor prisutan, ali drugih simptoma nema - mada ni u 1. Trudnoći ih nisam imala pa se tješim. Još 5 dana do UZV-a … Nikad duži dani… 😶😶‍🌫️

Oh ja imam 2 tjedna do pregleda i kontam nazvati ginica da me kako primi ranije jer meni je dugo čekati 4 tjedna od pregleda do pregleda 🤭

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Ana_ZK_101
    20. Ožujak 2025. 19:54

Mimoza17

Nikako, trudim se zaboraviti na taj pregled ali uvijek mi je u glavi i nekad pretjeram u razmisljanju sto bi sve moglo biti😅😅

Mene zanima ima li netko nekad osjecaj da mu se vrti i kao da je malo bolestan/prehlađen? Znate ono kad se osjećate malaksalo

To da.... Svaki puta kad se ustanem mi se zavrti. 3. Dan poslije transfera sam bila dobila opaku upalu oka. Jučer mi se upalio palac na na nozi (malo mi dublje raste nokat). 
    Ali evo upravo se sin pobrinuo da skrati vrijeme - naravno da je navečer zakurio.
    Biti će ovo jaaaaako dugi vikend. 😥😥

🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    Beta+
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    13dt - beta 2743
    🌟✨💫

Ana_ZK_101
    20. Ožujak 2025. 19:59

I da ... Što se tiče babywatchera imam ga i ja... Zeleni neki (i u Petrovoj su mi jednom s takvim provjeravali otkucaje)... On mi je pomogao održati zdrav razum, pogotovo nakon pucanja hematoma i dana kad je bebač odmarao. Uspjela sam već tamo sa 13tt uloviti srce kada sam vidjela od doktorice di trebam tražiti. 
    I ne morate koristiti gel (uvijek poslije čišćenje i brisanje....), dovoljno je samo navlažiti kožu vodom.

🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    Beta+
    Poremetili se ciklusi
    13dt - beta 2743
    🌟✨💫

• crox
    20. Ožujak 2025. 20:50

Hvala cure, uvijek mi je drago kada me neko malo ohrabri, podrska mnogo znaci. Bas mi je drago vidjeti ovdje uspjesne trudnoce nakon godina borbe, svaka cast, zelim vam uspjesne trudnoce.

Ko mi jer savjetovao sirup protiv zatvora - zeno hvala ti do neba!! preporodila sam se 😃

• PuPo24
    21. Ožujak 2025. 09:08

A nikako izdrzati , ja evo po putu do Zagreba idem na kliniku na pregled kod mog najdrazeg doktora  💪🏼

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• amiiinna
    21. Ožujak 2025. 10:08

PuPo24

A nikako izdrzati , ja evo po putu do Zagreba idem na kliniku na pregled kod mog najdrazeg doktora 💪🏼

Sretnoooo da nam dodjes sa lijepim vjestima da su bebice uredu🤩

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

plavuša
    21. Ožujak 2025. 10:30

Pozdrav mamite, evo i ja cu se prikljuciti na ovu temu, cestitam svima na trudnoci i samo nek bude dosadno i skolski sve.. eto mene trenutno 7+4, u iscekivanju drugog uzv, koji je tek 03.04. a vrijeme tako sporo ide.. Otkucaje smo imali na prvom uzv, pa se nadam da je i dalje sve dobro. Mene muci povisen tsh, koji je dosao na 7,96 i endokrinologica povecala terapiju sa 125 na 150 svaki dan i kontrola za mjesec dana.
    Htjela sam pitati koja je od vas bila na vadenju krvi za torch, konkretno toxoplasmoza mi je negatina i pise pod napomenu da kod seroloski negativnih trudnica preporuca se testiranje jednom mjesecno. Da li se testira svaki mj i do kad?

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Inna_92
    21. Ožujak 2025. 11:03

Clo kod mene je u pitanju enterokok. Osjetljiv je na penicilinski antibiotik, te trošim terapiju.
    Sigurno ćeš dobiti antibiotik za ureaplazmu.
    Učite od mojeg slučaja i čuvajte se, jer evo bakterija može otvoriti cerviks i ispadne sluzni čep. Meni je samo donje ušće za 1 članak prohodno i može sve biti u redu do kraja trudnoće, ali sad ću mjesecima strepiti.

Nikkitta zadnje briseve davno prije ove trudnoće i bili su uredni. Bit će ti to sve ok, samo na bilo kakvo pojavljivanje krvarenja, čudnog iscjetka i slično - odmah u hitnu ginekološku. Kod MPO trudnoća su česti hematomi, čudne sukrvice bez jasnih uzroka i slično. U prošloj trudnoći sam prokrvarila na 4+3 i na 5+2, dodali mi Duphaston i do kraja trudnoće je bilo je u redu. Sad sam 13+4
    Ako se dobro sjećam, ti si ona jako zgodna s crvenom kosom, jel tako? 

Mimoza ta vrtnja ti može biti zbog pada hemoglobina i željeza u krvnoj slici. Jesi provjeravala to?
    Pupo24 sretno na pregledu! Vrati se s dobrim vijestima. 
    Ana_ZK suosjećam s ovim najavama za vikend. Jučer se moj vratio iz vrtića sa curenjem nosa, nadam se samo da neće zakuriti preko vikenda i da će sve proći do ponedjeljka. 
    Crox od mene preporuke za Eva-Q čepiće. Smiju kroz cijelu trudnoću. Nažalost zbog velike količine progesterona, zatvor je čest.
    Inače nemam problema s probavom, osim u trudnoći, kako ovoj tako i prethodnoj. Na dan kad sam rodila, nije prošlo ni 3 sata od poroda - potjeralo me odmah žurno. A ja nakon carskog, ni ustati nisam mogla kako treba, jedva su me sestre dovukle do WC-a.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.