Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    23. Ožujak 2025. 09:57

kate35

Ženice, evo ovdje jedne jako zabrinute mame.
    Zm- 12.2.
    Bolovi u stomaku
    Pozitivan test 14.3. Svjetla linija a 16.3 tamna. Zbog bolova i prošlog pobačaja letim odmah gin sa 5+6 odnosno 18.3. Na uzv se ne vidi ništa, povremeno kao neki mjehurići ali kaže ima ih vise i ne može reci da je ijedno GV. Šalje me na betu
    Beta 19.3. 1980 6
    Beta 21.3.4970 -6+2
    Novi uzv kaže da vidi nešto NALIK GV pojavljuje se i nestaje vjerojatno jer je maleno te je duguljastog promjera te vidljiv i hematom.
    Utrogestan 300 ujutro i navečer. Novi uzv za 7 dana.
    Žene drage, jel moguće da uzv sa 6tj prikazuje samo nešto nalik gestacijskoj?? Umrijet ću do idućeg uzv

Ja mislim da nesto ovdje nije dobro izračunato. Ako je zadnja M bila 12.2. Od tog datuma do danas je 5+4. Kako si ti racunala do 6+2 ili 6+4 danas? 
    Po ovom računanju ti si bila na Uz prvi put sa 4+6 gdje se i ne može ništa vidjeti...

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Nela2105
    23. Ožujak 2025. 10:04

kate35

Zm- 12.2.
    Bolovi u stomaku
    Pozitivan test 14.3. Svjetla linija a 16.3 tamna. Zbog bolova i prošlog pobačaja letim odmah gin sa 5+6 odnosno 18.3. Na uzv se ne vidi ništa, povremeno kao neki mjehurići ali kaže ima ih vise i ne može reci da je ijedno GV. Šalje me na betu
    Beta 19.3. 1980 6
    Beta 21.3.4970 -6+2
    Novi uzv kaže da vidi nešto NALIK GV pojavljuje se i nestaje vjerojatno jer je maleno te je duguljastog promjera te vidljiv i hematom.
    Žene drage, jel moguće da uzv sa 6tj prikazuje samo nešto nalik gestacijskoj?? Umrijet ću do idućeg uzv

Jesi sigurna da si dobro razunala? Jesu ti regularne mjesecnice?
    Po mojok racunici danas si 5+4 sto znaci da si na prvom uzv bila jako prerano.. ni sad se ne bi nista vidjelo.. najbolje je ici sa 7/8tt jer se tad mora nesto vidjeti..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Kate35
    23. Ožujak 2025. 10:34

Nela2105

kate35

Zm- 12.2.
    Bolovi u stomaku
    Beta 19.3. 1980 6
    Beta 21.3.4970 -6+2

Jesi sigurna da si dobro razunala? Jesu ti regularne mjesecnice?
    Po mojok racunici danas si 5+4 sto znaci da si na prvom uzv bila jako prerano.. ni sad se ne bi nista vidjelo.. najbolje je ici sa 7/8tt jer se tad mora nesto vidjeti..

2013. Infarkt posteljice 23tt 😭
    2017🩷
    2023🩷
    2024 infarkt posteljice 17tt 😭
    Trombofilija, bockanje i ekipa 😣
    Hematom 😣

• Kate35
    23. Ožujak 2025. 10:36

Gledala sam po aplikaciji moj kalendar ali kad računam je 5+4
    A na aplikaciji mi 7 dana nakon 12.2. Pokazuje 2tj. Kakva im je to računica? Ja se oslanjam na aplikaciju..

2017🩷
    2023🩷
    Hematom 😣

Nela2105
    23. Ožujak 2025. 11:00

kate35

A na aplikaciji mi 7 dana nakon 12.2. Pokazuje 2tj. Kakva im je to računica? Ja se oslanjam na aplikaciju..

Skini si Pregnancy+ meni su oni nekako najbolji za gledat sve oko rasta bebe po tjednima..
    A sta ti je rekao doktor kakva je njegova racunica tvojih tjedana?
    Mene moja nikad nije htjela narucit prike 6tt, a ovo mi se cini ko da oni nisu ni racunali.
    Jer meni ispada 26.03. da si tocno 6tt i upitno je sta se tad moze vidjet.. moze sve a moze i nista

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

• Kate35
    23. Ožujak 2025. 11:35

Nela2105

kate35

Skini si Pregnancy+ meni su oni nekako najbolji za gledat sve oko rasta bebe po tjednima..
    A sta ti je rekao doktor kakva je njegova racunica tvojih tjedana?
    Mene moja nikad nije htjela narucit prike 6tt, a ovo mi se cini ko da oni nisu ni racunali.
    Jer meni ispada 26.03. da si tocno 6tt i upitno je sta se tad moze vidjet.. moze sve a moze i nista

Evo jesam, p+ aplikacija kaže 5+4 
    Ginekolog nije spominjao tjedne nego samo da je Beta dobra a uzv ne obecava. Sad sam tek koliko toliko mirnija. Hvala puno. 
    Moj kalendar kaže 6+4 zbog toga sam najviše i panicarila pa u 6tj treba biti bar poštena gestacijska

2017🩷
    2023🩷
    Hematom 😣

• crox
    23. Ožujak 2025. 12:10

Cure, kako ste? Kako ide, kako se osjecate? Jesu mucnine prosle? 
    Evo da se i ja javim, smedjarenje se smirilo, vec treci dan nema nista, nadam se iskreno da je izaslo sve sto je trebalo i da se vise nece desavati. Izludi me stalno gledanje u gace. 
    Probava se malo ustabilila, jedino navecer me neka nadutost uzme, stomak bude kao da sam u sedmom mjesecu. Nadam se da ce krenuti to malo na bolje u iducim danima i da malo odahnem konacno. 
    Je li vi mirujete inace, kako izgleda to mirovanje, koliko ste aktivne i koliko se dnevno krecete? 

Marina.25
    23. Ožujak 2025. 13:13

crox

Cure, kako ste? Kako ide, kako se osjecate? Jesu mucnine prosle?
    Evo da se i ja javim, smedjarenje se smirilo, vec treci dan nema nista, nadam se iskreno da je izaslo sve sto je trebalo i da se vise nece desavati. Izludi me stalno gledanje u gace.
    Probava se malo ustabilila, jedino navecer me neka nadutost uzme, stomak bude kao da sam u sedmom mjesecu. Nadam se da ce krenuti to malo na bolje u iducim danima i da malo odahnem konacno.
    Je li vi mirujete inace, kako izgleda to mirovanje, koliko ste aktivne i koliko se dnevno krecete?

Kod mene nema mučnine i povraćanja vec 3. dan I stvarno je ljepše 😇🌞🌞🎀

Mene muče alergije, nos mi je koma i glava mi puca 😐

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Nikkitta
    23. Ožujak 2025. 15:22

Ana_ZK_101 točno znam kad krenu napadati te negativne misli, ali okej, izdržat ćemo. Sretno u utorak! 🍀❤️ Joj i ja sam gledala prije mjesec-dva JOY, dušu sam isplakala, osobito jer nisam znala da je velikim dijelom zaslužna da uopće postoji IVF je naša endo sisterica. Mislim da bi svi trebali pogledati taj film, ne samo mi koji smo u IVF vodama. 
    Pupo24 možda će biti rano za srce, ali da, želim znati da je sve ok. ❤️ Gledam ti potpis, pa ti ćeš imati sad troje djece! Kako se osjećaš s time? Kakav divan šok, ha? 😍
    Bajoma ma ne zaboravila, o tome nemam pojma, znam samo da se nekaj može vidjeti kad je beta preko 1500 ili tako nešto i da nije dobro ići prerano na uzv. Zato imam tu vas da me savjetujete, hihi. 🥰 Btw. Morat ćeš sad dodati još 2 slova u nick za četvrtu bebicu. Kad planirate reći djeci? 😍
    Regina joj i ja sam to pomislila, to bi bilo fakat iznenađenje. 🤭
    Kate35 i ja mislim da si prerano išla na uzv, a svakako sam ti htjela poželjet sreću i poslat podršku! 🍀
    Erox ja dosta mirujem, osobito ako me dosta bolucka trbuh, noge su mi stalno u grijaču, a pomalo se prošetam po terasi. Drago mi je da ti je stalo smeđarenje! 🍀

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

• Kate35
    23. Ožujak 2025. 18:52

Kako označavate nečije ime? @Nikkitta 🙂

2017🩷
    2023🩷
    Hematom 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.