Bok, cure, škicnem tu i tamo temu, a nikako da nešto napišem, ali sad vas sve lijepo pozdravljam i želim vam svima uredne i što je moguće bezbrižnije trudnoće. ♥️
Nikkitta javljam se zbog tebe jer znam taj strah i paniku... Ja sam u prvoj trudnoći prokrvarila 13 dnt, a imala sam pozitivne testove, smeđarenje se nakon toga nastavilo do 8 tt i prestalo tek kad smo smanjili utriće. Nije nađen drugi uzrok pa smo pretpostavili da je iritacija cerviksa utrićima, ali dr je inzistirala da nastavim uzimati vaginalno jer je bolja apsorpcija. A nalaz UZV je potpuno uredan za 5+3, ne može se tad još čuti kčs ♥️💪
I u ovoj trudnoći sam krvarila od hematoma - jako s izljevima s 10+5 i tek sad s 14+5 je prestalo smeđarenje, tako da nikad kraja stresu. 🙈
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Cure. Zaboravila sam navesti najbitnije s nalaza, doktorica je napisala da je “GV 8 mm sa odjekom za ŽV i EO CRL 1,3 mm što odgovara 5+3, KČS se još ne prikazuju”. Kaj mislite, je li još rano za srčeko?
Super je too, meni je na 5+6 pisalo: “U uterusu se prikazuje gestacijski mjehur s odjekom za zumanjcanu vrecu, za sada jos
bez odjeka za plod. Na oba jajnika po jedno Zuto tijelo”
Tebi se čak vidi i plod (embrionalni odjek, crown rump length 1,3 mm), tako da to je superrr :))
Btw i moj je prvi pregled bio zbog kapljica krvi, isto mi nije znala reci razlog…Ti su prvi prvi tjedni svakako čudni😅
Cure moje. Radi pojave tragova krvarenja popodne, a koje se pojačalo s bolovima navečer, bila sam na hitnoj, vidjeli smo prvi put našu mrvicu. Trudnoća je u maternici, sve izgleda u redu, jedino još nema srčane akcije, nadam se da je još rano, danas sam 5+3, ne znaju otkud krvarim. Ja mislim da sam se ogrebala s oštrim noktom kad sam popodne stavljala Cyclogest jer se doslovno odmah nakon toga obrisala i vidim trag krvi. Sad sam još uza sve nedaće imala gadan zatvor, još krvaruckam, sad legla i popila sam Normabel 2 mg po preporuci doktorice da se smirim. Pojačali su mi terapiju progesterona i prepisali mirovanje. Sve u Božje ruke. 🙏🏼❤️
Superr bas mi je drago da je sve uredu 🤩 Sto se krvarenja tice vecina cura sa foruma je imala pa sve bude uredu.Samo ce cuvaj i slusaj sta ti je doktor rekao i sve ce biti uredu😊😊
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Bok, cure, škicnem tu i tamo temu, a nikako da nešto napišem, ali sad vas sve lijepo pozdravljam i želim vam svima uredne i što je moguće bezbrižnije trudnoće. ♥️
Nikkitta javljam se zbog tebe jer znam taj strah i paniku… Ja sam u prvoj trudnoći prokrvarila 13 dnt, a imala sam pozitivne testove, smeđarenje se nakon toga nastavilo do 8 tt i prestalo tek kad smo smanjili utriće. Nije nađen drugi uzrok pa smo pretpostavili da je iritacija cerviksa utrićima, ali dr je inzistirala da nastavim uzimati vaginalno jer je bolja apsorpcija. A nalaz UZV je potpuno uredan za 5+3, ne može se tad još čuti kčs ♥️💪
I u ovoj trudnoći sam krvarila od hematoma - jako s izljevima s 10+5 i tek sad s 14+5 je prestalo smeđarenje, tako da nikad kraja stresu. 🙈
Hvala ti sto si se javila, jer mislim da je kod mene identicna situacija.
Ubijedjena sam da smedjarim od iritacije utricima ali isto gin nece da smanji jer misli da smedjarim odanjka progesterona. Uzimam 3x2 vaginalno, iznutra osjetim bolove kad stisnem misice vagine.
Kad su tebi smanjili utrice, vec u 8tt ili kasnije? Ja sam sinoc opet smedjarila oskudno nakon tri dana urednog stanja, i cijelu noc sam bas razmisljala da je zovem danas da me par dana prebaci oralno na duphaston i da mi nesto za obnovu mikroflore.
Kate35samo stisneš B za Boldanje teksta. 🙂
Pupo24razumijem te, ne preostaje ništa nego ići dan po dan. Odmaraj što više ako je ikako moguće uz jedno dijete i drži se! 🥰
Cure. Zaboravila sam navesti najbitnije s nalaza, doktorica je napisala da je “GV 8 mm sa odjekom za ŽV i EO CRL 1,3 mm što odgovara 5+3, KČS se još ne prikazuju”. Kaj mislite, je li još rano za srčeko?
Evo moja situacija u prvoj trudnoći. Pozitivan test na 12DPO (znala sam kad je bila ovulacija jer sam mjerila bazalnu valjda tada već dvije godine uzastopno) i na 5+6 sam imala prvi pregled. Meni je bila GV 14mm sa POTENCIJALNIM EO 1mm. Kontrola za srčanu akciju je bila na 7+0 i to je lupalooo ko ludo,a plod veličine 2mm. Ovo tvoje za te dane je super 😊 sada samo miruj iako kažeš da možeš znati uzrok,ali bolje poslušati doktore nego napraviti na svoju ruku. Bit će to sve dobro sigurna sam 🥰
Nikita odmaraj i miruj, dobar ti je uzv za te dane , sada ne mozes nista nego cekati. 🙏🏼🙏🏼Da li ti se smanjilo krvarenje ako je mehanicko?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Crox meni je prva trudnoća bila IVF trudnoća, s 8 tt mi je smanjeno na 2x2 Utrogestana, a s 10 i nešto ukinuto skroz.
Ovaj put sam krenula s Utrogestanima jer inače imam nizak progesteron, ali nakon jakog krvarenja s 10+5 prebačena sam na Duphaston jer nije bilo moguće stavljati Utrogestan (puni uložak za 10 min) i otad sam na Duphastonu. Sad sam 15+4 i nadam se da će mi ga sutra na pregledu polako skinuti...
Za vaginalnu floru kupi Omni Biotic Flora+, skup je, ali najbolji 😊
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Nikita imas embrionalni odjek i vidi se plod sto je odlicno . Mislim da je kroz dan pitanje za otkucaje. ❤️ A za krvarenje vjerojatno si se noktom zaparala.❤️
Kako uspijes popiti taj Omni biotic Flora? Meni nikakooo ne paše, a inače su im stvarno svi proizvodi top
Crox meni je prva trudnoća bila IVF trudnoća, s 8 tt mi je smanjeno na 2x2 Utrogestana, a s 10 i nešto ukinuto skroz.
Ovaj put sam krenula s Utrogestanima jer inače imam nizak progesteron, ali nakon jakog krvarenja s 10+5 prebačena sam na Duphaston jer nije bilo moguće stavljati Utrogestan (puni uložak za 10 min) i otad sam na Duphastonu. Sad sam 15+4 i nadam se da će mi ga sutra na pregledu polako skinuti…
Hvala ti puno, zvat cu danas i traziti da me stavi na Duphaston bar privremeno dok se ne smiri, kasnije ce mi zasigurno ostaviti samo dva uvecer kao i u prosloj trudnoci, tako sam cijelu proslu trudnocu uzimala. Koju dozu Duphastona sad uzimas, a koju dozu Utrogestana si stavljala kad si imala krvarenje?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji