Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PuPo24
    23. Ožujak 2025. 19:09

Nikita nisam jos svijesna 3 djece , iskreno ovaj FET sam isla obaviti samo da vise ne mislim o smrzlicama jer mi se zivot pretvorio na racunanje i pripreme za IVF, kad ono obe se uhvatile.
    Iskreno ne stignem misliti kako cu jer mi je toliko lose , imam mucnine vrtoglavice ono opca slabost. Nadam se samo da cu izdrzati i da ce sve biti ok.

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

Mimoza17
    23. Ožujak 2025. 19:38

crox

Cure, kako ste? Kako ide, kako se osjecate? Jesu mucnine prosle?

Je li vi mirujete inace, kako izgleda to mirovanje, koliko ste aktivne i koliko se dnevno krecete?

Ajme super da ti se smirilo, možeš odahnuti!! ☺️

Meni mučnine još uvijek traju, a što mi se više približava petak i pregled to sam nervoznija naravno🥹

Što se tiče aktivnosti, mene je prije mjesec dana uštekao živac u leđima i ne mogu ništa, hodam koliko moram..Čekam da to riješim pa bi krenula na pilates

Mimoza17
    23. Ožujak 2025. 22:29

Marina.25

Mene muče alergije, nos mi je koma i glava mi puca 😐

Također, sve me svrbi, glava, lice, nos začepljen…A doktorica mi je rekla da bolje da ništa ne uzimam 

• amiiinna
    23. Ožujak 2025. 22:54

crox

Cure, kako ste? Kako ide, kako se osjecate? Jesu mucnine prosle?
    Evo da se i ja javim, smedjarenje se smirilo, vec treci dan nema nista, nadam se iskreno da je izaslo sve sto je trebalo i da se vise nece desavati. Izludi me stalno gledanje u gace.
    Probava se malo ustabilila, jedino navecer me neka nadutost uzme, stomak bude kao da sam u sedmom mjesecu. Nadam se da ce krenuti to malo na bolje u iducim danima i da malo odahnem konacno.
    Je li vi mirujete inace, kako izgleda to mirovanje, koliko ste aktivne i koliko se dnevno krecete?

Bas mi je drago da je smedjarenje stalo da tako i ostane.Ja sam super nit mucnina ni nista,nekad i zaboravim da sam trudna valjda  je to okej 🫤
    Ja sam recimo jedan dan bas u pokretu citim,idem setat bas se krecem onda drugi dan me ufati.umor i ne mogu nista jedva jelo napravim ,i onda odmaram sta cu.Kako mi se tjelo osjeca tako i radim

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Nikkitta
    23. Ožujak 2025. 23:28

Cure moje. Radi pojave tragova krvarenja popodne, a koje se pojačalo s bolovima navečer, bila sam na hitnoj, vidjeli smo prvi put našu mrvicu. Trudnoća je u maternici, sve izgleda u redu, jedino još nema srčane akcije, nadam se da je još rano, danas sam 5+3, ne znaju otkud krvarim. Ja mislim da sam se ogrebala s oštrim noktom kad sam popodne stavljala Cyclogest jer se doslovno odmah nakon toga obrisala i vidim trag krvi. Sad sam još uza sve nedaće imala gadan zatvor, još krvaruckam, sad legla i popila sam Normabel 2 mg po preporuci doktorice da se smirim. Pojačali su mi terapiju progesterona i prepisali mirovanje. Sve u Božje ruke.  🙏🏼❤️

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nikkitta
    23. Ožujak 2025. 23:37

Kate35 samo stisneš B za Boldanje teksta. 🙂
    Pupo24 razumijem te, ne preostaje ništa nego ići dan po dan. Odmaraj što više ako je ikako moguće uz jedno dijete i drži se! 🥰

Cure. Zaboravila sam navesti najbitnije s nalaza, doktorica je napisala da je “GV 8 mm sa odjekom za ŽV i EO CRL 1,3 mm što odgovara 5+3, KČS se još ne prikazuju”. Kaj mislite, je li još rano za srčeko?

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Rainbow_Hope 🌈
    24. Ožujak 2025. 00:37

Bok, cure, škicnem tu i tamo temu, a nikako da nešto napišem, ali sad vas sve lijepo pozdravljam i želim vam svima uredne i što je moguće bezbrižnije trudnoće. ♥️
    Nikkitta javljam se zbog tebe jer znam taj strah i paniku... Ja sam u prvoj trudnoći prokrvarila 13 dnt, a imala sam pozitivne testove, smeđarenje se nakon toga nastavilo do 8 tt i prestalo tek kad smo smanjili utriće. Nije nađen drugi uzrok pa smo pretpostavili da je iritacija cerviksa utrićima, ali dr je inzistirala da nastavim uzimati vaginalno jer je bolja apsorpcija. A nalaz UZV je potpuno uredan za 5+3, ne može se tad još čuti kčs ♥️💪
    I u ovoj trudnoći sam krvarila od hematoma - jako s izljevima s 10+5 i tek sad s 14+5 je prestalo smeđarenje, tako da nikad kraja stresu. 🙈

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Mimoza17
    24. Ožujak 2025. 03:32

Nikkitta

Cure. Zaboravila sam navesti najbitnije s nalaza, doktorica je napisala da je “GV 8 mm sa odjekom za ŽV i EO CRL 1,3 mm što odgovara 5+3, KČS se još ne prikazuju”. Kaj mislite, je li još rano za srčeko?

Super je too, meni je na 5+6 pisalo: “U uterusu se prikazuje gestacijski mjehur s odjekom za zumanjcanu vrecu, za sada jos
    bez odjeka za plod. Na oba jajnika po jedno Zuto tijelo”

Tebi se čak vidi i plod (embrionalni odjek, crown rump length 1,3 mm), tako da to je superrr :))

Btw i moj je prvi pregled bio zbog kapljica krvi, isto mi nije znala reci razlog…Ti su prvi prvi tjedni svakako čudni😅

• amiiinna
    24. Ožujak 2025. 04:15

Nikkitta

Cure moje. Radi pojave tragova krvarenja popodne, a koje se pojačalo s bolovima navečer, bila sam na hitnoj, vidjeli smo prvi put našu mrvicu. Trudnoća je u maternici, sve izgleda u redu, jedino još nema srčane akcije, nadam se da je još rano, danas sam 5+3, ne znaju otkud krvarim. Ja mislim da sam se ogrebala s oštrim noktom kad sam popodne stavljala Cyclogest jer se doslovno odmah nakon toga obrisala i vidim trag krvi. Sad sam još uza sve nedaće imala gadan zatvor, još krvaruckam, sad legla i popila sam Normabel 2 mg po preporuci doktorice da se smirim. Pojačali su mi terapiju progesterona i prepisali mirovanje. Sve u Božje ruke. 🙏🏼❤️

Superr bas mi je drago da je sve uredu 🤩 Sto se krvarenja tice vecina cura sa foruma je imala pa sve bude uredu.Samo ce cuvaj i slusaj sta ti je doktor rekao i sve ce biti uredu😊😊

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

• crox
    24. Ožujak 2025. 06:51

Rainbow_Hope 🌈

Bok, cure, škicnem tu i tamo temu, a nikako da nešto napišem, ali sad vas sve lijepo pozdravljam i želim vam svima uredne i što je moguće bezbrižnije trudnoće. ♥️
    Nikkitta javljam se zbog tebe jer znam taj strah i paniku… Ja sam u prvoj trudnoći prokrvarila 13 dnt, a imala sam pozitivne testove, smeđarenje se nakon toga nastavilo do 8 tt i prestalo tek kad smo smanjili utriće. Nije nađen drugi uzrok pa smo pretpostavili da je iritacija cerviksa utrićima, ali dr je inzistirala da nastavim uzimati vaginalno jer je bolja apsorpcija. A nalaz UZV je potpuno uredan za 5+3, ne može se tad još čuti kčs ♥️💪
    I u ovoj trudnoći sam krvarila od hematoma - jako s izljevima s 10+5 i tek sad s 14+5 je prestalo smeđarenje, tako da nikad kraja stresu. 🙈

Hvala ti sto si se javila, jer mislim da je kod mene identicna situacija.
    Ubijedjena sam da smedjarim od iritacije utricima ali isto gin nece da smanji jer misli da smedjarim odanjka progesterona. Uzimam 3x2 vaginalno, iznutra osjetim bolove kad stisnem misice vagine. 
    Kad su tebi smanjili utrice, vec u 8tt ili kasnije? Ja sam sinoc opet smedjarila oskudno nakon tri dana urednog stanja, i cijelu noc sam bas razmisljala da je zovem danas da me par dana prebaci oralno na duphaston i da mi nesto za obnovu mikroflore. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.