Nikkita super je to sad samo odmaraj 🍀
Cure da li se ja mogu naruciti na kombinirani probir u petrovu, ako nisam iz zg..? I ako mi moj gin da uputnicu 🤔
Ja ti mogu reci svoje iskustvo. Moj primarni gin je u KA i dala uputnicu. Ultrazvuk mi obavila privatna gin u ZG i idući dan obavila sam na Sv.Duhu bez naručivanja ostatak (vadila krv).
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
crox stavljala sam 3x200 Utrogestana, a sad imam 3x2 Duphastona, s tim da su mi na hitnoj prepisali 3x1, ali mi je moja MPO doktorica koju sam nazvala digla na 3x2 i ukinula Andol zbog jakog krvarenja, a moj doktor neće smanjiti dok god je hematom prisutan. S tim da kažem, dok god nije jako krvarenje, u smislu da se vaginaleta ne bi zadržala, svi preporučuju kao bolje vaginalno uzimanje jer je bolja apsorpcija tako.
A ista je situacija potpuno kod nas, i ja sam krvarila neobjasnjivo, doduse nemam hematom, ispostavilo se da je prejaka doza i clexane i andol, skinula mi je Andol.
Kod mene je prirodna trudnoca i ne znam sto me drzi na ovako jakoj dozi progesterona, i sama je rekla da su to doze kod ivf postupaka.
Imas li ti problema sa nadutosti uvecer?
Nikkita, i ja sam nokte skratila skroz otkako umecem utrogestan, bas zbog ozljede i iz higijenskih razloga i infekcije pa definitivno skrati ili pokusaj rukavicu staviti kad stavljas utrogestan.
Inace ja sam se farbala najnormalnije.
Mislim da ce ti to sve biti ok, mene nije ni narucivala prije punih 6 tjedana, tako da mantraj pozitivno i odmaraj.
Znači jučer je onda bio neki ludi dan svima.
I meni se je popodne pojavilo neko krvarenje. Svakih sat vremena sam išla na WC... Jednom samo tragovi, pa drugi puta više s kapljicama u školjci ...😩😩😵😵😳😳
Jutros kao dobro, samo tragovi kod brisanja narančasti i maloprije smeđi iscjedak pomiješan s Utrogestanom.
Zvala sam Beta+ i promijenila termin za UZV danas u 12 sati.
I u prvoj trudnoći sam imala hematom, ali tek u 10tt. Misli su ne znam gdje...
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - čekamo rezultate
🌟✨💫
Ana koji si tjedan? Nadam se da ce biti ok.
Ja sam zvala svoju gin i rekla mi da pijem Utrogestan 3x2.
Valjda mi nece biti muka, ne da Duphaston. Nis ju ne razumijem.
6+4 je danas.
A nije toliko jako krvarenje da ga moram piti. Vidjeti će mo što će biti za pola sata...
U Petrovoj su mi poslije pucanja hematoma uz utrogestane dali i duphastone... 😥
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - čekamo rezultate
🌟✨💫
Čula sam prije neki dan da je nestašica Duphastona,barem za sada u Dalmaciji. Za područje ZG-a i ZG županije ne znam,ali možda zato? Možda su dobili obavijesti pa ti radije da terapiju koje imaju na stanju nego nešto što će ubrzo možda biti u nestašici
Rainbow hvala ti što si se javila da me umiriš, ❤️ nije lako vidjeti ni kap krvi, znate to sve vi koje ste to prošle, evo sad i ja znam. 🤯 Znam da može učestalo biti od iritacije stalnog guranja vaginalete, ali doduše šokirana sam količinom krvi osobito na pregledu kad smo završile, ispao i jedan komadić ugruška. Nije to lako vidjeti i ostati cool. Danas se smanjuje, tako da valjda sam se ogrebala, a krvarila puno jer sam na Clexanima. Što se tiče noktiju, ja lijepim nokte iz DM-a, jer mi je omiljena noktarica na porodiljnom, taman sam bila tu prije par dana pitala kaj da radim, pukao mi jedan i jučer zalijepim novi (kažem si ovo je zadnji kaj lijepim jer ću danas zvati drugi salon da napravim trajni lak) i s tim prstom sam stavljala vaginaletu, a novi nokat je prvi dan užas oštar na rubovima. Taj tren kako sam stavila vag sam shvatila da bih se mogla ogrebati jer me malo kao zabolilo i onda vidim krv. Sad ću ih sve poskidati, za lampe za trajni lak ću malo istražiti. Sve mi je novo.🤷🏼♀️ Ofarbala sam se 2 dana prije postupka tako da se nisam mislila farbati prvo tromjesečje. Otkud se stvori hematom u prirodnoj trudnoći, jesu ti doktori dali kakvo objašnjenje? Koliko ti iznosi progesteron u krvi?
Mimoza, Amiiina, Regina, Bajoma, Clo, Plavuša hvala cure na dijeljenju iskustva i podršci, baš jako puno mi znači!❤️❤️❤️❤️❤️❤️Moj IVF doc me sad zvao i kaže da je nalaz uzv s hitne uredan i da je jučer na 5+3 bilo prerano za srce, pa smo sad prebacili uzv na idući tjedan, da me sutra bezveze opet ne prčka. Mirnija sam bila čim sam čula vaša iskustva, a sad me i doktor do kraja umirio. 🙏🏼❤️🍀
Pupo24 je, smanjilo se danas, mislim da je pri kraju i da do popodnevne vaginalete neće biti nego samo smeđi spotting. 🙏🏼🍀
Erox a jesi vadila progesteron da vidiš koliki ti je? Baš nije ugodno vidjeti krv i stalno gurat vaginalno te progesterone. 😬 Kupila sam si ja odmah jučer popodne rukavice kirurške i od navečer već koristim kad stavljam. 🙏🏼
Ana_ZK_101 au draga, svima nam je neki ringišpil, dobro je barem da je krv smeđa, sretno na uzv! 🍀🙏🏼
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Nikkita super je to sad samo odmaraj 🍀
Cure da li se ja mogu naruciti na kombinirani probir u petrovu, ako nisam iz zg..? I ako mi moj gin da uputnicu 🤔
Mozes.. trazi gin D1 uputnicu. Prvo odes u trudnicku i tamo na salteru trazis uputnicu za kombinirani probir ( to je papir di gin upisuje kolko si tt trudna, kolika je nosna kost, koliko je beba velika)
Vadit krv mozes doc bilo kad, ali se moras narucit na uzv.. preporucujem ti da se narucis srijedom jer tad uzv radi Dr.Zlopasa.
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Erox ja sam od transfera bila na Cyclogest 400 2x dnevno, Prolutex 1x dnevno, onda su mi još uveli treći Cyclogest + Duphaston 3x1 jer sam na drugoj beti vadila progesteron koji je porastao s 43 nmol prije transfera, na 68 nmol na drugoj beti 11 dana nakon transfera, a voljela bih da bude iznad 80 nmol, jer sam čitala od prof. Šimunića neki paper o tome da je iznad 80 nmol dobra razina za urednu trudnoću. Mogu vam stavit taj njegov rad link ako vas zanima? Sad su mi na hitnoj povisili Duphaston na 3x2. 😅
Regina nisam čula o nestašici, ja sam danas baš digla 2 kutije. Valjda neće biti dalje problema. 😬
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Erox ja sam od transfera bilana Cyclogest 400 2x dnevno, Prolutex 1x dnevno, onda su mi još uveli treći Cyclogest + Duphaston 3x1 jer sam na drugoj beti vadila progesteron koji je porastao s 43 nmol prije transfera, na 68 nmol na drugoj beti 11 dana nakon transfera, a voljela bih da bude iznad 80 nmol, jer sam čitala od prof. Šimunića neki paper o tome da je iznad 80 nmol dobra razina za urednu trudnoću. Mogu vam stavit taj njegov rad link ako vas zanima? Sad su mi na hitnoj povisili Duphaston na 3x2. 😅
Regina nisam čula o nestašici, ja sam danas baš digla 2 kutije. Valjda neće biti dalje problema. 😬
A da kažem,Zagreb je vjerojatno još opskrbljen,al baš sam se u subotu čula s prijateljicom (ona bude oko Trogira) i kaže da je išla u ljekarnu po Duphastone pa su rekli da je nestašica da joj doktor prepiše zamjensku terapiju
Sortiraj odgovore
Najstariji