PREGLED:sara_34 - 17.3
Blondie_145 - 21.3.
pticica29 - 25.3.
Mateil - 3.4.
Mrs.mom - 11.4.
TERMIN:
amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
Maravillosa 💙 - 4.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
bika_444 ❤️
Nela2105 ❤️Mateil ❤️ -5.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9
Inna_92 - 22.9.
Zamia - 23.9.
Maka15 - 27.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 17.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Ej meni je na zadnjem pregledu stavila termin 7.9 tako da je rekla da cemo se tako voditi.
Cestitam svim novim mamicama,samo neka nas je sto vise i da su trudnoce urede🤩🤩
Amiiina imas termin na moj na moj rockassss 🤭🥰
Znaci i ti si djevica 😅 moj je 21.9,malo smo poranili al nema veze😅
Ja sam ovdje dobila do sad samo 1 sliku,i svi kazu da se za citavu trudnocu dobije 2-3 slike ne daju bas tako.
Ja sam sa simtomima super,grudi su manje osjetljice,umor manje osjetim,zna mi se desit kao da nema zraka bude mi bas tesko disat al okej,i sad su poceli ti blagi bolovo u stomaku tacno osjetim kao da se rasteze.
Zanima me da li se mazete sa necim,bas trazimnulja neka da pocnema mazat stomak vidim da fale weleda neko ulje pa cu kupit za probam
Ja ti samo mogu reć da ako uzimaš uzmi neko jeftino nemoj bacat novce na to. To ti je jednostavno genetika,il ćeš imat strije il nećeš. Primjer moja sestra tako je kad je počeo trbuh rast krenula mazati da to ublaži,vraga,ima gore strije nego ja koja nikako nisam mazala osim kad me na kraju već svrbila koža pa da se ne češem mazala da ublaži taj svrab 😂 tako da ti to s uljem nem neke veze osim marketinškog trika,kod nas se pokazalo tako 😆
Regina dobro kaže, genetika je najveći faktor sa strijama. Pred kraj na pregledima sam išla na CTG u Petrovu, ležale smo po 4 u istoj sobi. Pored mene je bila prezgodna, sitna trudnica, s 2x manjim trbuhom od mojega i PUNA strija. Ja gigantska (nisam inače debela, ali u trudnoći sam dobila 20 kg), trbuh ko da blizance imam i niti jedne strije. Jednostavno takva koža. Muž mi je pun strija (iako nije preevisok), a leđa izbrazdana. Nažalost, čini mi se da je kćerka pokupila njegovu kožu.
Koristila sam weleda ulje čisto jer znam da je njihova kozmetika top i da je sastav genijalan, možda malo pomogne, ali ako koža nije elastična nema tu puno pomoći.
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
I kad kažem gigantska ne pretjerujem. Doktori su se čudili koliko mi je trbuh velik i koliko plodne vode imam dobro i mala je imala 4390 g tko da stvarno ne pretjerujem
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
I kad kažem gigantska ne pretjerujem. Doktori su se čudili koliko mi je trbuh velik i koliko plodne vode imamdobro i mala je imala 4390 g tko da stvarno ne pretjerujem
Opa kapitalac ko i moja prvorođena. Ona imala 4240g al da se ne lažemo ja sam s viškom kila ušla u trudnoću i dobila svega 5kg u trudnoći plus 4kg viška vode na kraju a mjesec nakon poroda sam bila u minusu 18kg i sad sam u drugu trudnoću ušla sa nekim sitnim minusom od toga što je ostalo,a kakva će bit druga beba,kapitalac il ne vidjet ćemo. Al moja je trenutno postavila rekord,bolja je i od svog bratića koji se rodio sa 4040g 😆
PREGLED:sara_34 - 17.3
Blondie_145 - 21.3.
pticica29 - 25.3.
Mateil - 3.4.
Mrs.mom - 11.4.
TERMIN:
amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
Maravillosa 💙 - 4.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
bika_444 ❤️
Nela2105 ❤️Mateil ❤️ -5.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9
Inna_92 - 22.9.
Zamia - 23.9.
Maka15 - 27.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 17.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Ej meni je na zadnjem pregledu stavila termin 7.9 tako da je rekla da cemo se tako voditi.
Cestitam svim novim mamicama,samo neka nas je sto vise i da su trudnoce urede🤩🤩
Amiiina imas termin na moj na moj rockassss 🤭🥰
Znaci i ti si djevica 😅 moj je 21.9,malo smo poranili al nema veze😅
Ja sam ovdje dobila do sad samo 1 sliku,i svi kazu da se za citavu trudnocu dobije 2-3 slike ne daju bas tako.
Ja sam sa simtomima super,grudi su manje osjetljice,umor manje osjetim,zna mi se desit kao da nema zraka bude mi bas tesko disat al okej,i sad su poceli ti blagi bolovo u stomaku tacno osjetim kao da se rasteze.
Zanima me da li se mazete sa necim,bas trazimnulja neka da pocnema mazat stomak vidim da fale weleda neko ulje pa cu kupit za probam
Hahaha da i ja sam djevica, a meni sad po mjerama ispada da bi mogao termin 20.9. Sad kad ja rodim na tvoj rockas 🤭🤭
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Onda cu sigurno imat strije,kad sam se malo udebljala dobila sam dvije a sta ce kasnije bit majko moja hhaha
Imam neko afroditino,pa cu njeg mazat i jos jedno pa sta bude bude 😆
Ja sam se do sad udebljala oko 2-3 kg al moram bas pazit jer se brzo debljam ,a nikad skinit.Oticu na porod sa 100kg 🥲🥲 Ali samo mi se jede sve sto deblja 🤣 ribu i povrce ne mogu nikako haha veceras razmisljam o burgerima da pravim i pomfritu 🫢🫢😅
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Opa kapitalac ko i moja prvorođena. Ona imala 4240g al da se ne lažemo ja sam s viškom kila ušla u trudnoću i dobila svega 5kg u trudnoći plus 4kg viška vode na kraju a mjesec nakon poroda sam bila u minusu 18kg i sad sam u drugu trudnoću ušla sa nekim sitnim minusom od toga što je ostalo,a kakva će bit druga beba,kapitalac il ne vidjet ćemo. Al moja je trenutno postavila rekord,bolja je i od svog bratića koji se rodio sa 4040g 😆
aahahah da bome, kapitalac... slikale smo ju pored druge bebe dok smo na odjelu ležale jer je bilo presmiješno koja razlika, a rođeni isti dan. Još i 53 dugačka... mislim da i moja nosi titulu obiteljskog kapitalca.
Nisam sigurna jel krivo što sam puno slatkog jela, pila tablete za inzulinsku rezistenciju ili nešto treće, ali nadam se da će ova beba biti manja pa da možda bude išlo prirodno.
Amiiinna ma lako za kile, uživaj u trudnoći i jedi što ti se jede. Ja ovih dana čips tamanim navečer, paše mi slano. Isto sam dobila 3 kg zasad, čekam da krene rapidno debljanje. Sve je otišlo spontano nakon poroda tako da se ne opterećujem s kilama uopće.
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Ja sam evo jutros radila na Sv. Duhu kombinirani doslovno kroz 10 min me prozvali jer imaš prednost a gužva stani pani, nema zraka uopće dole… rekla mi ženska da će biti isti dan danas rezultati…
Sto se tiče slika ultrazvuka nez ja sam privatno i samo jučer mi je okinula preko 20 slikica haahaha.
Rekla je čak da uzmemo s rezervom al da joj se čini da se vidi mali pišo Haha tako da vidjet ćemo bolje idući put al nekako i sama od početka osjećam da dečkić 😬
Kod mene se mučnine napokon smirile zadnjih dana pa bas u miru uživam, jedino ako sam bas bas gladna onda mi počne dok ne pojedem. Mislim da ću i natrag na posao od 1.4. jer sam na bolovanju. Malo još izgurati pa onda na ljeto godišnji i porodiljni ☺️☺️
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Vezano uz strije - ja sam ih puno dobila u pubertetu i ocekivala sam isto u trudnoci. Na kraju nisam dobila niti jednu.
Vaznije od krema je da pijete jako puno tekucine, barem 2.5l dnevno. A kad krenete dojiti 3l dnevno. Znam, zvuci nemoguce, ali moze se 💪
A od krema sam koristila prvih 7 mjeseci ulje protiv strija bio-oil, a zadnja 2 mjeseca kremu protiv strija koju sam kupila u muelleru i zaboravila kako se zove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a bila mi je bolja od ulja jer mi nije mastila odjecu i bas kad sam se mazala s njom sam osjetila kako ucvrscuje kozu. Neka mala tuba je, stajala je pokraj kreme za bradavice i bila je dosta skupa
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
E, i na toj kremo je pisalo cak da sluzi za smanjivanje svjezih strija
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji