Vezano uz strije - ja sam ih puno dobila u pubertetu i ocekivala sam isto u trudnoci. Na kraju nisam dobila niti jednu.
Vaznije od krema je da pijete jako puno tekucine, barem 2.5l dnevno. A kad krenete dojiti 3l dnevno. Znam, zvuci nemoguce, ali moze se 💪
A od krema sam koristila prvih 7 mjeseci ulje protiv strija bio-oil, a zadnja 2 mjeseca kremu protiv strija koju sam kupila u muelleru i zaboravila kako se zove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a bila mi je bolja od ulja jer mi nije mastila odjecu i bas kad sam se mazala s njom sam osjetila kako ucvrscuje kozu. Neka mala tuba je, stajala je pokraj kreme za bradavice i bila je dosta skupa
Weledino ulje se brzo upije i nije mi mastilo odjeću. Al dobro si me sjetila sada, mislim da mi je krema weleda iz te iste linije za strije bila bolja od ulja. Isto nekakav osjećaj nakon mazanja, ne mogu objasniti. Baš dobro da si me sjetila nju ću ići kupiti
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Vezano uz strije - ja sam ih puno dobila u pubertetu i ocekivala sam isto u trudnoci. Na kraju nisam dobila niti jednu.
Vaznije od krema je da pijete jako puno tekucine, barem 2.5l dnevno. A kad krenete dojiti 3l dnevno. Znam, zvuci nemoguce, ali moze se 💪
A od krema sam koristila prvih 7 mjeseci ulje protiv strija bio-oil, a zadnja 2 mjeseca kremu protiv strija koju sam kupila u muelleru i zaboravila kako se zove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a bila mi je bolja od ulja jer mi nije mastila odjecu i bas kad sam se mazala s njom sam osjetila kako ucvrscuje kozu. Neka mala tuba je, stajala je pokraj kreme za bradavice i bila je dosta skupa
Weledino ulje se brzo upije i nije mi mastilo odjeću. Al dobro si me sjetila sada, mislim da mi je krema weleda iz te iste linije za strije bila bolja od ulja. Isto nekakav osjećaj nakon mazanja, ne mogu objasniti. Baš dobro da si me sjetila nju ću ići kupiti
Ja imam meku kremu od Melema za strije i odlicna mi je za sad..
Jaca sam i prije trudnoce bila i imala strija po bedrima, nisam dobila zasad ni jednu novu, a imam vec poprilican trbuh..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Da i ja potpisujem za kremu iz Welede, odlična je! Ja sam kombinirala nju i Weledino ulje.
Ma da kao što sve kažete, nažalost za strije je genetika većim dijelom zaslužna.
U prvoj trudnoći sam ih dobila par na trbuhu ali ne čudi me a obzirom da sam dobila 20+ kila, ovaj put se nadam da će biti manje kila 😅
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Vesca mah joj. Meni su zbog šećera NATAŠTE dali dijagnozu gestacijskog koji je godinama 5.3 i tako je stalno bilo. Jednom mjesečno na ležanje i sve ostalo dobro jedino taj natašte visok a referentni je gornja granica sada 5.1 a prije 10god je bila gornja 6.1 nije čudo da svaka druga trudnica ima gestacijski danas samo zbog tog natašte 😂
Clo jesi se morala naručiti na probir na Duhu i koliko ranije ako jesi? Ako možeš opisati generalno kako to izgleda bila bih ti zahvalna. Jel to rade na katu ili dolje negdje di im je hitni prijem?
Ja se mažem sa kremom od kokosa od HI by Ilda.. sestrična mi se s time mazala pa je imala dosta i poklonila mi (samo ima u BiH za kupiti nažalost)...
Sto se tiče mučnina ili bilo kakvih simptoma ja nemam nista... OSIM kad moram popiti tablete... to je tragedija. Novalac mi najteže ide 😂
Će ići koja od cura na komplikacije? Ja planiram raditi do Uskrsa 🫣
Ja se mažem sa kremom od kokosa od HI by Ilda.. sestrična mi se s time mazala pa je imala dosta i poklonila mi (samo ima u BiH za kupiti nažalost)…
Sto se tiče mučnina ili bilo kakvih simptoma ja nemam nista… OSIM kad moram popiti tablete… to je tragedija. Novalac mi najteže ide 😂
Ja sam povracala od novalaca. Sad uzimam premama duo i nemam problema.
Ja cu ici na komplikacije pocetkom 6. mjeseca jer mi se ne isplati ici na posao ta 3 mjeseca
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja se mažem sa kremom od kokosa od HI by Ilda.. sestrična mi se s time mazala pa je imala dosta i poklonila mi (samo ima u BiH za kupiti nažalost)…
Sto se tiče mučnina ili bilo kakvih simptoma ja nemam nista… OSIM kad moram popiti tablete… to je tragedija. Novalac mi najteže ide 😂
Ja sam povracala od novalaca. Sad uzimam premama duo i nemam problema.
Ja cu ici na komplikacije pocetkom 6. mjeseca jer mi se ne isplati ici na posao ta 3 mjeseca
Meni je Novalac okej, samo veličina tablete mi smeta trenutno 😂
Ja inače mrzim vrućinu, ne znam kako bi izdržala još uz trudnoću na poslu 😂
Ja strija imam po butinama iz puberteta. U prvoj trudnoci dobila 9kg, rodila sa 60kg i sva popucala, a mazala sam se non stop.
U drugoj trudnoci sam startala sa 58, rodila sa 70 i popucao trbuh tek na porodu.
Koza mi je koma po tom pitanju, nema sa cim nisam u tri trudnoce se mazala. Cista genetika.
Nisam visoka, imam par kg viska sad, al sam imala baaas bas ogromne trbuhe. Punoo plodne vode. Ko bomba sam bila. I jako su mi se bokovi rasirili.
Ja ću znati sve na prvom pregledu. Doktor mi je još na prvom postporođajnom pregledu natuknuo da budem spremna na komplikacije od početka u drugoj trudnoći,hoće li održati svoju riječ ne znam al pokušat ću odužit bar do 1.6 kad se naknada diže jer sam već dogovorila rad od doma od 4.mj pa ću vidjet kako ću hendlat todlericu+posao od doma+trudnoću. Zabava mi ne gine 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji