Curke čestitam na super pregledima i tolikim curkama koje su kako vidim u debelom vodstvu ovu jesen :D
Mene muce mucnine samo ako ne jedem nesto na svaka 2 sata ili me trigerira neki gadan miris. Evo sad bas sjedim u uredu i kraj mene kolegica uzela za dorucak ono sto sam ja do unazad tjedan i pol super jela,a sad jedva drzim zeludac na miru koliko mi to smrdi. Ruzno je reci za hranu za smrdi-al ne znam kako da drugacije kazem a da ne zvuci jos gore. Pa se nekako tjesim da je to kolko tolko dobar znak jer mi je u prvoj trudnoci mucnina bila prvih 15 tjedana i cudno mi je sada biti trudna a da mi nije muka osim ako nesto ne pojedem il me ne zapahne neki miris hrane koja mi je do prije koji dan valjala i fino mirisala 😂
Cestitam curama na dobrim pregledima i na
Nove cure dobrodošle
Kod mene su mucnine tokom dana se poprilicno smanjile ali jutarnje su uzas jos uvijek, toliko nagona za povracanje da nemam zraka za disat ali nadam se da ce i to kroz koji tjedan biti manje. Ali zato imam puno vise obroka i vise sam gladna tako da sad ocekujem i koji kilogramcic
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Cure iz Zagreba, ako ce itko trebati vaditi betu ili raditi kombinirani probir, na svetom duhu primaju trudnice cijeli dan, nije samo do 9 kao u petrovoj
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam planirala ako sve bude uredu dok jos malo bebica naraste da idem na 4D privatno da dobijem i slikicu i da bas detaljno sve pregledaju,jer u bolnici mi zadnji put nije ni srce pustila,slikice nema bas mi je krivo.Imala sam jednu preljepu sa 7T al mi uzela doktorica,ove dvije sto imam nista se ne vidi lijepo
Zar se kod državnog doktora ne dobije slika? Ja sam planirala još idući pregled napraviti kod privatnice, a onda sam se mislila preseliti državnoj..Hmm
Clo čestitam na super pregledu!!🥰
Ja kod drzavnog svaki put dobijem sliku
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Cure iz Zagreba, ako ce itko trebati vaditi betu ili raditi kombinirani probir, na svetom duhu primaju trudnice cijeli dan, nije samo do 9 kao u petrovoj
Hvala sto si javila! Sad je i to opcija ako cu morati ☺️
Glavni ulaz su asfaltirali,ali još nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)...
Sad još dočekati nalaz bete 🙏🏼
Glavni ulaz su asfaltirali,ali još nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)…
Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom 😊
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo ☹️
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Glavni ulaz su asfaltirali,ali još nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)…
Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom 😊
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo ☹️
Javim❤️
Pokušaj dječju Elmex pastu🥰🌈
Joooj meni se diže želudac kad perem zbe, mislim da nije zbog okusa paste nego jednostavno osjećaja kad se zapjeni. Pomaže ako se maksimalno koncentriram na nešto drugo. Recimo smišljam što ću obući na posao.... Neutralne bi mogle biti one dječije paste, Alverde mi imamo, ali nisam se sjetila probati
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
PREGLED:sara_34 - 17.3
Blondie_145 - 21.3.
pticica29 - 25.3.
Mateil - 3.4.
Mrs.mom - 11.4.
TERMIN:
amiiinna ❤️ - 2.9 / 6.9.
Maravillosa 💙 - 4.9.
Blondie _ 145 💙 - 5.9.
bika_444 ❤️
Nela2105 ❤️Mateil ❤️ -5.9.
MIHACH993 - 11.9.
Marina.25 - 20.9
Inna_92 - 22.9.
Zamia - 23.9.
Maka15 - 27.9.
Clo - 5.10.
i_am_ivy - 1.10.
Leich - 12.10.
Mimoza17 - 15.10.
Mrs.mom - 17.10.
Lana2110 - 21.10.
Anica88 - 22.10.
Ej meni je na zadnjem pregledu stavila termin 7.9 tako da je rekla da cemo se tako voditi.
Cestitam svim novim mamicama,samo neka nas je sto vise i da su trudnoce urede🤩🤩
Amiiina imas termin na moj na moj rockassss 🤭🥰
Znaci i ti si djevica 😅 moj je 21.9,malo smo poranili al nema veze😅
Ja sam ovdje dobila do sad samo 1 sliku,i svi kazu da se za citavu trudnocu dobije 2-3 slike ne daju bas tako.
Ja sam sa simtomima super,grudi su manje osjetljice,umor manje osjetim,zna mi se desit kao da nema zraka bude mi bas tesko disat al okej,i sad su poceli ti blagi bolovo u stomaku tacno osjetim kao da se rasteze.
Zanima me da li se mazete sa necim,bas trazimnulja neka da pocnema mazat stomak vidim da fale weleda neko ulje pa cu kupit za probam
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Sortiraj odgovore
Najstariji