Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crox
    03. Ožujak 2025. 15:26

IKAR0808

crox

Mateil

crox

Ja upravo vidim krv na donjem vesu, bas sam se prepala, ne znam sta da mislim, na full sam terapiji, nema puno, nemam bolove ali opet me uznemirilo…a taman mislipa najosjetljiviji period je prosao, bas sam u bedu sad…

Divim ti se na smirenosti! Mislim da trebaš vjerovati svom instinktu. Dobar znak je što nemaš bolove te što kažeš da je mala količina. I lako je moguće da je od utrogestana i da je neka kapilarica pukla. Svakako odi danas kod ginića da pogleda! 😊
    .
    Amiiinna sretno danas na pregledu, mislim na tebe i javljaj se!
    I ostale curke koje danas imaju pregled, sretno! 😄

Ne mogu panicariti jer mi se to vec desavalo, i bilo je sve ok, tako da se nadam tako i ovaj put. Nije se nastavljalo krvarenje, danas je skroz malo smedjeg iscjetka, vece doze progesterona mi svakako ne mogu dati jer je ovo maksimum. Ako iscedak nestane cekacu regularno kontrolu jer sam bila pre 7 dana, a ako se nastavi ili opet krene krv idem hitno doktoru i to je sve sta mogu da uradim.
    U hitnoj bi se samo izmrcvarila sinoc umjesto da lezim, i svejedno bi me vratili kuci jer mi je fino moja dr rekla da od ovog sto primam dalje nema nista, tako da sve je u Bozjim rukama 🍀

Draga u pravu si. Stvarno nema smisla paničariti. Ja sam isto krvarila i smeđarila barem jednom tjedno do 12 tt. I sve je ok. Bitno da nema ugroška, bolova I puno svježe krvi. Koristila sam cyclogest i dupaston a sada samo utrogestan. Sada sam 14 tt i sve je super.

Hvala ti, a malo me potreslo jer se bas u 12tom tjednu desava, nekako kad se bas ocekuje neka mirnija situacija, i da to sve krene kako treba, s te strane mi nije bilo najjasnije i zabrinulo me. Lakse je kad jos netko podijeli iskustvo i znas da nisi sama. ❤️

Marchy89
    03. Ožujak 2025. 16:37

Ako netko zna,da li se treba naruciti za vađenje krvi na Vuk Vrhovcu?

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
    🙎🏻‍♂️ 35god
    Terapija: 2x2 Utogestana 200mg,
    Estrofem 2mg 1-1-2, Folacin 5mg,
    Novalac, Clexane 0.4 ml dnevno

• Lana2110
    03. Ožujak 2025. 16:46

Bok , stigao nalaz bete.. samo 3004 :(( a sad je to kao 6 tjedana i par dana po kalendaru .. 

Clo
    03. Ožujak 2025. 17:14

Lana2110

Bok , stigao nalaz bete.. samo 3004 :(( a sad je to kao 6 tjedana i par dana po kalendaru ..

Nisam popratila, to je prvi ili se nadovezuje na već prvu betu izvadjenu?

Sad sam bas išla otvoriti knjigu koja opisuje betu u prvom tomesjecju.
    Piše:
    - Za 6 tjedan: od 1080-56500
    - Za 7 tjedan: od 7650-229000

E sad ako je prva izvadi ponovno betu, nez dal bila kasnija ovulacija. Moje isprike ako sam krivo popratila.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Anica88
    03. Ožujak 2025. 17:46

Lana2110

Izvadi jos jednom betu u srijedu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Lana2110
    03. Ožujak 2025. 18:30

Zeza me nešto ..da prvi put sam sad vadila betu, u četvrtak moram ponovno izvadit  i rekao je sa nalazom odmah kod njega.. a u slučaju da krenem krvarit da se javim bilo kojem doktoru? Prošle godine kad je bio missed ab.. onda su me poslali doma da to sama obavim.. ne znam zašto sad brzo u bolnicu? I tada mi je Beta bila u 6-tom tjednu preko 15000 

• Lana2110
    03. Ožujak 2025. 18:54

Clo

Lana2110

Nisam popratila, to je prvi ili se nadovezuje na već prvu betu izvadjenu?

Sad sam bas išla otvoriti knjigu koja opisuje betu u prvom tomesjecju.
    Piše:
    - Za 6 tjedan: od 1080-56500
    - Za 7 tjedan: od 7650-229000

E sad ako je prva izvadi ponovno betu, nez dal bila kasnija ovulacija. Moje isprike ako sam krivo popratila.

Ne znam kad je bila ovulacija.. ali sumnjam tako bas kasnije jer je 11.2 bio pozitivan test kućni.. a mislim sve je kao moguće :))) ali.. neću vas sad brinuti sa tim.. samo da svima drugima bude sve kako treba ❤️

• Maka15
    03. Ožujak 2025. 19:51

Lana2110

Zeza me nešto ..da prvi put sam sad vadila betu, u četvrtak moram ponovno izvadit i rekao je sa nalazom odmah kod njega.. a u slučaju da krenem krvarit da se javim bilo kojem doktoru? Prošle godine kad je bio missed ab.. onda su me poslali doma da to sama obavim.. ne znam zašto sad brzo u bolnicu? I tada mi je Beta bila u 6-tom tjednu preko 15000

Meni su cure rekle kada sam se ja brinula, da se plod tek vidi na 10000 kad je beta.. tako da izvadi opet u srijedu i čekaj pregled. Nadam se da će sve biti okej 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.