Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimoza17
    05. Ožujak 2025. 11:32

Jooj, meni su mucnine i dalje grozne.. Ujutro mi je najgore jer me pomisao na bilo sto potice na povracanje..Sva budem blijeda u licu
    Popodne mi je isto muka al barem se zeludac ne dize sam od sebe..Sinoć sam zaspala u 8 i nisam se budila do jutra, što je jako čudno za mene jer sam navikla ići spavati u 1-2 ujutro..
    Jeste li vi rekle na poslu? :) 

• crox
    05. Ožujak 2025. 11:57

Zamia

Svim curkama cestitke na uspješnim pregledima!❤️

Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️

Amina sretno s današnjim pregledom, uz tebe smo i javi nam kako je proslo! ❤️

Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽‍♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.

Usla si u 12 tjedan? ☺️
    Ako su ti nalazi urina ok, mislim da nemas razloga za brigu, mozda bi mogla ubaciti caj od brusnica da ti malo pomogne. 

Anica88
    05. Ožujak 2025. 11:59

Dobro dosle nove cure 

Cestitam svima na dobrim pregledima 🫶

Ja imam prvi pregled sutra, nadam se da je sve ok 🤞

Mimoza bas sad sam citala da je vrhunac mucnina u 9. tjednu, tad je najgore. I onda polako ide na bolje… jos malo 🤞

Ja sam danas napunila 7 tjedana i bas gledam, u prosloj trudnoci na 7 tjedana sam svako malo povracala, bilo mi je zlo kad bi pricala ili se u krevetu okrenula s jednog boka na drugi.
    Ovaj put mi je konstantno mucnina, cijeli dan, ali nisam niti jednom povracala i puno mi je bolje. Samo neka tako ostane iduca 2 tjedna 🤞

Jos nista nisam rekla na poslu, planiram im reci iduci tjedan jer se uskoro trebam vratiti s porodiljnog pa cu ih obavijestiti da cu to produziti 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Marina.25
    05. Ožujak 2025. 13:36

Zamia

Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️

Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽‍♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.

Kod nas se simptomi prate ja sam isto manje umorna ali idem rano spavati (sinoc sam u 19h zaspala i do jutra)
    Ali isto tako u noci nakon svakog odlaska u wc osjetim grčeve nakon pražnjenja mjehura 🤷🏽‍♀️ osjetim i ovako s vremena na vrijeme grceve ali brzo prolaze.
    Moje jutarnje povracanje je jos tu a mucnine su nekad toliko jake tokom dana da jedva prezivim dan, a dan poslije se probudim sa po nekom mucninom tokom dana ... moj ginic se nada da ce to uskoro proci jer sam izgubila i par kilograma

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Zamia
    05. Ožujak 2025. 14:50

crox

Zamia

Usla si u 12 tjedan? ☺️
    Ako su ti nalazi urina ok, mislim da nemas razloga za brigu, mozda bi mogla ubaciti caj od brusnica da ti malo pomogne.

E dada tako je usla u 12t 😅 nesto su krenuli letiti ti tjedni.😆
    S urinokulturom je nakraju sve dobro, stvarno ne znam zasto me boli. 😏 kupila sam caj od brusnice samo iskreno nisam bas pila, ali pocet cu! 😊

Joooj cure moje nadam se da ce nam svima ubrzo prestati te mucnine i pogotovo vama cure koje i povraćate, što prije da nam prođe sve to i da konacno uđemo u mirnije tjedne.❤️🙏🏻

Ali opet smo i sretnice sto vecinom su svi pregledi super i s bebicama je sve dobro a to nam je i najbitnije. 🥰🥰

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• crox
    05. Ožujak 2025. 15:55

Stigli su mi rezultati Niptyja, uredan je, nosim djevojcicu ovaj put. 😍❤️💕
    Mame djecaka, je li vam neobicno bilo kad ste dobile djevojcice? Osjecaji su mi totalno pomijesani. 

Zamia
    05. Ožujak 2025. 15:59

crox

Mame djecaka, je li vam neobicno bilo kad ste dobile djevojcice? Osjecaji su mi totalno pomijesani.

Bravooo!!! Cestitke na curici bas divnooo 💗💗💗

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

Anica88
    05. Ožujak 2025. 16:12

crox

Cestitam 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mateil
    05. Ožujak 2025. 16:32

Dobrodošle nove cure! 🥰
    Čestitam svima na dobrim pregledima, to je stvarno divno za čuti!
    Crox čestitam na curici, jesi li imala osjećaj da će biti curica? ☺️
    Od simptoma kod mene je ovaj tjedan baš pojačan umor, manje mučnine ali je počela probadajuća bol tu i tamo u preponama, te kao da me sječe u cerviksu, mislim si da su to već bolovi okruglih ligamenata. 🥲
    Cure koje već imaju djecu, jel i vama trbuh skroz veći nego prvi puta? Ja sad već lagano izgledam kao da sam u 5 mjesecu trudnoće.😅

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• crox
    05. Ožujak 2025. 16:44

Mateil

Dobrodošle nove cure! 🥰
    Čestitam svima na dobrim pregledima, to je stvarno divno za čuti!
    Croxčestitam na curici, jesi li imala osjećaj da će biti curica? ☺️
    Od simptoma kod mene je ovaj tjedan baš pojačan umor, manje mučnine ali je počela probadajuća bol tu i tamo u preponama, te kao da me sječe u cerviksu, mislim si da su to već bolovi okruglih ligamenata. 🥲
    Cure koje već imaju djecu, jel i vama trbuh skroz veći nego prvi puta? Ja sad već lagano izgledam kao da sam u 5 mjesecu trudnoće.😅

Uopce nisam ni slutila da je djevojcica, nekako sam bila ubijedjena da cu opet imati djecaka. Valjda nekako sto to vec sve poznajem, imam i stvari za djecaka, ovo mi je sok, ali naravno sta god da je sreca je velika bez obzira na sve.
    Neko je pisao ovdje, sad imam izgovor za novi soping 😂😂
    Iako me dusa boli za svim divnim stvarcicama koje sam sacuvala od svog divnog djecaka. 🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.