Jooj, meni su mucnine i dalje grozne.. Ujutro mi je najgore jer me pomisao na bilo sto potice na povracanje..Sva budem blijeda u licu
Popodne mi je isto muka al barem se zeludac ne dize sam od sebe..Sinoć sam zaspala u 8 i nisam se budila do jutra, što je jako čudno za mene jer sam navikla ići spavati u 1-2 ujutro..
Jeste li vi rekle na poslu? :)
Svim curkama cestitke na uspješnim pregledima!❤️
Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️
Amina sretno s današnjim pregledom, uz tebe smo i javi nam kako je proslo! ❤️
Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.
Usla si u 12 tjedan? ☺️
Ako su ti nalazi urina ok, mislim da nemas razloga za brigu, mozda bi mogla ubaciti caj od brusnica da ti malo pomogne.
Dobro dosle nove cure
Cestitam svima na dobrim pregledima 🫶
Ja imam prvi pregled sutra, nadam se da je sve ok 🤞
Mimoza bas sad sam citala da je vrhunac mucnina u 9. tjednu, tad je najgore. I onda polako ide na bolje… jos malo 🤞
Ja sam danas napunila 7 tjedana i bas gledam, u prosloj trudnoci na 7 tjedana sam svako malo povracala, bilo mi je zlo kad bi pricala ili se u krevetu okrenula s jednog boka na drugi.
Ovaj put mi je konstantno mucnina, cijeli dan, ali nisam niti jednom povracala i puno mi je bolje. Samo neka tako ostane iduca 2 tjedna 🤞
Jos nista nisam rekla na poslu, planiram im reci iduci tjedan jer se uskoro trebam vratiti s porodiljnog pa cu ih obavijestiti da cu to produziti 😆
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️
Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.
Kod nas se simptomi prate ja sam isto manje umorna ali idem rano spavati (sinoc sam u 19h zaspala i do jutra)
Ali isto tako u noci nakon svakog odlaska u wc osjetim grčeve nakon pražnjenja mjehura 🤷🏽♀️ osjetim i ovako s vremena na vrijeme grceve ali brzo prolaze.
Moje jutarnje povracanje je jos tu a mucnine su nekad toliko jake tokom dana da jedva prezivim dan, a dan poslije se probudim sa po nekom mucninom tokom dana ... moj ginic se nada da ce to uskoro proci jer sam izgubila i par kilograma
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Usla si u 12 tjedan? ☺️
Ako su ti nalazi urina ok, mislim da nemas razloga za brigu, mozda bi mogla ubaciti caj od brusnica da ti malo pomogne.
E dada tako je usla u 12t 😅 nesto su krenuli letiti ti tjedni.😆
S urinokulturom je nakraju sve dobro, stvarno ne znam zasto me boli. 😏 kupila sam caj od brusnice samo iskreno nisam bas pila, ali pocet cu! 😊
Joooj cure moje nadam se da ce nam svima ubrzo prestati te mucnine i pogotovo vama cure koje i povraćate, što prije da nam prođe sve to i da konacno uđemo u mirnije tjedne.❤️🙏🏻
Ali opet smo i sretnice sto vecinom su svi pregledi super i s bebicama je sve dobro a to nam je i najbitnije. 🥰🥰
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Stigli su mi rezultati Niptyja, uredan je, nosim djevojcicu ovaj put. 😍❤️💕
Mame djecaka, je li vam neobicno bilo kad ste dobile djevojcice? Osjecaji su mi totalno pomijesani.
Mame djecaka, je li vam neobicno bilo kad ste dobile djevojcice? Osjecaji su mi totalno pomijesani.
Bravooo!!! Cestitke na curici bas divnooo 💗💗💗
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Cestitam 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dobrodošle nove cure! 🥰
Čestitam svima na dobrim pregledima, to je stvarno divno za čuti!
Crox čestitam na curici, jesi li imala osjećaj da će biti curica? ☺️
Od simptoma kod mene je ovaj tjedan baš pojačan umor, manje mučnine ali je počela probadajuća bol tu i tamo u preponama, te kao da me sječe u cerviksu, mislim si da su to već bolovi okruglih ligamenata. 🥲
Cure koje već imaju djecu, jel i vama trbuh skroz veći nego prvi puta? Ja sad već lagano izgledam kao da sam u 5 mjesecu trudnoće.😅
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Dobrodošle nove cure! 🥰
Čestitam svima na dobrim pregledima, to je stvarno divno za čuti!
Croxčestitam na curici, jesi li imala osjećaj da će biti curica? ☺️
Od simptoma kod mene je ovaj tjedan baš pojačan umor, manje mučnine ali je počela probadajuća bol tu i tamo u preponama, te kao da me sječe u cerviksu, mislim si da su to već bolovi okruglih ligamenata. 🥲
Cure koje već imaju djecu, jel i vama trbuh skroz veći nego prvi puta? Ja sad već lagano izgledam kao da sam u 5 mjesecu trudnoće.😅
Uopce nisam ni slutila da je djevojcica, nekako sam bila ubijedjena da cu opet imati djecaka. Valjda nekako sto to vec sve poznajem, imam i stvari za djecaka, ovo mi je sok, ali naravno sta god da je sreca je velika bez obzira na sve.
Neko je pisao ovdje, sad imam izgovor za novi soping 😂😂
Iako me dusa boli za svim divnim stvarcicama koje sam sacuvala od svog divnog djecaka. 🥲
Sortiraj odgovore
Najstariji