Pozdrav svima 🙋♀️
Pridružujem se zajednici skorašnjih mamica jer nemam pojma o bebicama i dječici i ovo malo čudo nas je iznenadilo i uhvatilo nespremne 😅
Nismo ga planirali, ali ga želimo otkad smo ga upoznali na ekranu 🥰
Ja sam Ivana, trudna sam 8 tjedana i danas nisam imala mučnine 🤩
Sretno svim mamicama na uspješnim pregledima i takodjer dobrodošle nove
Ja osim što me zajebavaju mučnine i to popodne, cicke da ne govorim, a i zadnjih par dana baš me donji dio trbuha muči u nekim pozama tipa kod ustajanja, sjedenja...
Idući tjedan pregled i nadam se da je sve dobro i prema planu
Držite se ženice mooooje
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙
Cestitam svima na uspjesnim pregledima,samo da tako ostane do kraja 🫶
Novim mamicama zelim dobrodoslicu🥰
Lana nadam se da ce se beta duplati i da ce sve biti uredu,da sve bude kako treba 💝
Ja sutra imam pregled i osjecam se osamuceno,i jedva cekam i strah me nadam se samo da je sve uredu

🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Ivana dobrodošla, želim ti urednu i školsku trudnoću
amiiinna sretno danas na pregledu držimo fige da sve bude uredu
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
08/25 Baby A 🩵
Ivana dobrodošla, želim ti urednu i školsku trudnoćuamiiinna sretno danas na pregledu
držimo fige da sve bude uredu
Hvala puno, nek nam svima bude sve u redu 🥰
Svim curkama cestitke na uspješnim pregledima!❤️
Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️
Amina sretno s današnjim pregledom, uz tebe smo i javi nam kako je proslo! ❤️
Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.

🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Jooj, meni su mucnine i dalje grozne.. Ujutro mi je najgore jer me pomisao na bilo sto potice na povracanje..Sva budem blijeda u licu
Popodne mi je isto muka al barem se zeludac ne dize sam od sebe..Sinoć sam zaspala u 8 i nisam se budila do jutra, što je jako čudno za mene jer sam navikla ići spavati u 1-2 ujutro..
Jeste li vi rekle na poslu? :)

Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️
Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.
Usla si u 12 tjedan? ☺️
Ako su ti nalazi urina ok, mislim da nemas razloga za brigu, mozda bi mogla ubaciti caj od brusnica da ti malo pomogne.

Dobro dosle nove cure
Cestitam svima na dobrim pregledima 🫶
Ja imam prvi pregled sutra, nadam se da je sve ok 🤞
Mimoza bas sad sam citala da je vrhunac mucnina u 9. tjednu, tad je najgore. I onda polako ide na bolje… jos malo 🤞
Ja sam danas napunila 7 tjedana i bas gledam, u prosloj trudnoci na 7 tjedana sam svako malo povracala, bilo mi je zlo kad bi pricala ili se u krevetu okrenula s jednog boka na drugi.
Ovaj put mi je konstantno mucnina, cijeli dan, ali nisam niti jednom povracala i puno mi je bolje. Samo neka tako ostane iduca 2 tjedna 🤞
Jos nista nisam rekla na poslu, planiram im reci iduci tjedan jer se uskoro trebam vratiti s porodiljnog pa cu ih obavijestiti da cu to produziti 😆

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Kod nas se simptomi prate ja sam isto manje umorna ali idem rano spavati (sinoc sam u 19h zaspala i do jutra)
Ali isto tako u noci nakon svakog odlaska u wc osjetim grčeve nakon pražnjenja mjehura 🤷🏽♀️ osjetim i ovako s vremena na vrijeme grceve ali brzo prolaze.
Moje jutarnje povracanje je jos tu a mucnine su nekad toliko jake tokom dana da jedva prezivim dan, a dan poslije se probudim sa po nekom mucninom tokom dana ... moj ginic se nada da ce to uskoro proci jer sam izgubila i par kilograma
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
08/25 Baby A 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji