Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IKAR0808
    04. Ožujak 2025. 12:24

crox

Mateil

crox

Ja upravo sa GAK-a, opet sam veceras prokrvarila i otisla ipak na hitnu, i sve je u redu sa plodom, nema nikakvih hematoma niti ista drugo. Doktor smatra da je previse sto uzimam clexan 0.6 i aspirin 100 te da zato krvarim, pa je izbacio aspirin. Sad mi je lakse puno, mirniie cu spavati ipak. ❤️Talodjer mi je rekao da je beba 12+5 odnosno da prednjaci za skoro nedjelju dana.

Drago mi je čuti da je sve u redu! 😊 Sada barem znaš razlog krvarenju. Ali nisam upratila zašto si na clexanima i aspirinu?

Zbog trombofilije, ginekolog koji mi vodi trudnocu tako je ukljucio, sto realno i jeste puno po mom misljenju jer nemam neku jaku mutaciju (PAI homozigot). Iskljucicu Aspirin u svakom slucaju, olaksanje mi je sto znam od cega je, i sad nekako mogu da uzivam konacno u svemu. I da, pored Utrogestana 3x2, dobila sam i Duphaston 3x1, puknucu od tolikog progesterona, jel uzimao ikad iko ovoliko?

Ja sam isto imala terapiju 2×400mg cyclogest vaginalno i 3×1 dupaston oralno. Od 12 tt mi je smanjio na 2x200mg Utrogestan vaginalno. + isto clexane 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Zamia
    04. Ožujak 2025. 12:38

Hej cure da se i ja javim nisam bas nesto aktivna ovih dana, imam dosta obaveza a i mucnine me i dalje zezaju pa nisam za nista, kad god imam priliku hvatam san.

Cestitke svima na super pregledima samo nek se tako nastavi dalje! 🥰❤️

Lana nadam se da ce se Beta uduplati i da ce biti sve super, drzim ti fige.☺️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Maka15
    04. Ožujak 2025. 13:32

Danas sam bila na pregledu, sve je uredu i mjerimo 10+3. Termin je 27.9 🥰 idući tjedan radim nifty 

Mimoza17
    04. Ožujak 2025. 17:01

Ja sam isto danas bila na pregledu, mjerimo 7+1, srce kuca🥰

Super svim curama za preglede, samo neka se sve tako nastavi! 😀😀

Ivana u usponu
    04. Ožujak 2025. 17:48

Pozdrav svima 🙋‍♀️
    Pridružujem se zajednici skorašnjih mamica jer nemam pojma o bebicama i dječici i ovo malo čudo nas je iznenadilo i uhvatilo nespremne 😅
    Nismo ga planirali, ali ga želimo otkad smo ga upoznali na ekranu 🥰
    Ja sam Ivana, trudna sam 8 tjedana i danas nisam imala mučnine 🤩

Clo
    04. Ožujak 2025. 18:09

Sretno svim mamicama na uspješnim pregledima i takodjer dobrodošle nove

Ja osim što me zajebavaju mučnine i to popodne, cicke da ne govorim, a i zadnjih par dana baš me donji dio trbuha muči u nekim pozama tipa kod ustajanja, sjedenja...
    Idući tjedan pregled i nadam se da je sve dobro i prema planu

Držite se ženice mooooje

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• amiiinna
    04. Ožujak 2025. 20:47

Cestitam svima na uspjesnim pregledima,samo da tako ostane do kraja 🫶
    Novim mamicama zelim dobrodoslicu🥰

Lana nadam se da ce se beta duplati i da ce sve biti uredu,da sve bude kako treba 💝

Ja sutra imam pregled i osjecam se osamuceno,i jedva cekam i strah me nadam se samo da je sve uredu

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025
    *Girl ❤️👧

Marina.25
    05. Ožujak 2025. 08:27

Ivana dobrodošla, želim ti urednu i školsku trudnoću
    amiiinna sretno danas na pregledu držimo fige da sve bude uredu

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Ivana u usponu
    05. Ožujak 2025. 09:24

Marina.25

Ivana dobrodošla, želim ti urednu i školsku trudnoću amiiinna sretno danas na pregledu držimo fige da sve bude uredu

Hvala puno, nek nam svima bude sve u redu 🥰

Zamia
    05. Ožujak 2025. 10:33

Svim curkama cestitke na uspješnim pregledima!❤️

Novim curkama dobro dosleee, cestitke na trudnoći i da sve bude super do kraja!❤️

Amina sretno s današnjim pregledom, uz tebe smo i javi nam kako je proslo! ❤️

Cureee kako se osjećate, koje simptome imate, ja sam usla u 11 tj kao da sam malo vise energična aliii i dalje osjetim blagu mučninu i gađenje, i imam te grčeve povremeno s prvim jutarnjim urinom, desava li se to kod jos nekoga? Malo mi je to cudno ali prati me tako od početka🤷🏽‍♀️ tjesim se da je mozda od zadrzavanja mokraće tokom noci, iako sigurno idem barem 2 puta u noci na wc.

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.