I ako je suditi po nekom osjecaju, puno su mi vece mucnine u ovoj sada trudnoci, a u prvoj skoro nikako ili umjereno.
Tako da evo pratimo dalje da vidim jesam li dobro povezala spol s mucninama, kad vi budete saznavale spol vidjecemo ☺️
Pozdrav. Obavila pregled. Trudnoca za tjedan dana manja, ali sve uredno..
Uzeo papu i briseve, uputnice za transfuziju i kks obavit.
Sljedeci pregled 11.4.
Meni je sa curama bilo bas kaoticno mucno, sad mi je manje, mislim da bi mogao biti sada deckic
Dobrodošle nove cure! 🥰
Čestitam svima na dobrim pregledima, to je stvarno divno za čuti!
Croxčestitam na curici, jesi li imala osjećaj da će biti curica? ☺️
Od simptoma kod mene je ovaj tjedan baš pojačan umor, manje mučnine ali je počela probadajuća bol tu i tamo u preponama, te kao da me sječe u cerviksu, mislim si da su to već bolovi okruglih ligamenata. 🥲
Cure koje već imaju djecu, jel i vama trbuh skroz veći nego prvi puta? Ja sad već lagano izgledam kao da sam u 5 mjesecu trudnoće.😅
Bas sam danas primijetila da mi se vec vidi trbuh, a tek sam napunila 7 tjedana 😆
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo da se i ja javim,danas je pregled prosao super kaze da je sve uredu kako treba biti.Rekla mi je da se ne sikiram puno za nuhalnu sto je povecan rizik al vidjet cemo opet.To sto su mi u Ljubljani na genetskom radili je taj nifty kao kod vas.Sad cekam rezultate trebali bi biti sljedece sedmice nadam se da ce biti uredu da malo dahnem.
Drago mi je sto ova grupa ide u pozitivno pravcu,smanjila su se krvarenje pa napredujemo pomalo samo da nam ovako ostane
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
Evo i mene, danas je bio prvi pregled, sve super sa bebom. Jedino imam problema sa tlakom.
Crox čestitam za curicu.. 💜
Mrs.Mom meni nije htio radit papu, kaze to tek iza 15 tj kad bude malo sigurnije, kao sad nije pametno. Ni otkucaje mi nije pustio, ni to se kao ne preporuča, samo mi je pokazao srčeko.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Evo i mene, danas je bio prvi pregled, sve super sa bebom. Jedino imam problema sa tlakom.
Mrs.Mom meni nije htio radit papu, kaze to tek iza 15 tj kad bude malo sigurnije, kao sad nije pametno. Ni otkucaje mi nije pustio, ni to se kao ne preporuča, samo mi je pokazao srčeko.
I meni tlak bio visi, ali nakon vaganje i prije pregleda kakav da nam bude 😂
Nadam se da nije ništa strašno.. meni rekli da mjerim doma, ali doma je idealan. Probaj doma pratiti
Cure, za koji nifty ste se odlučile? Koji paket?
Ja sam radila Sequentia (Premium Genetics)
I meni tlak bio visi, ali nakon vaganje i prije pregleda kakav da nam bude 😂
Nadam se da nije ništa strašno.. meni rekli da mjerim doma, ali doma je idealan. Probaj doma pratiti
Pa to je istina 😂.. tako mi je bilo u prvoj i doma sve ok, do 2 tj pred porod. Ali on meni uvijek da terapiju za tlak i odmah strogo mirovanje s obzirom na prethodne spontane. Napisao mi je mjerenje 3 puta dnevno doma..
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Sortiraj odgovore
Najstariji