Zene drage evo da javim da nam je danas u 19:55 stigao nas djecacic. 3460gr i 49 dug. Jutros ctg nije valjao, ponavljala, opet ne valja, opet ponavljala opet ne valja. Ostavljena na promatranju, krenuli mi trudovi pa stali pa krenuli, na pregledu op ⅓ clanka i 4cm, kaze radaona. Prikopcali me odma ma drip da se ubrza zbog te tahikardije na ctgu, i nakon 2h rodila. 🥰 Ostalo tipkam kad nadodem malo. Sve u svemu bolno, ali brzo!
Sretno svima koje su jos u iscekivanju!!
Čestitam na novom članu obitelji ❤️🥰 drago mi je da je sve prošlo dobro, mazite se i pazite, brz oporavak želim ❤️🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ikica i druge mame sa toddlerima.. kako se vasi malci nose sa promjenom! Evo ja prijavljujem strasne tantrume kod svog sina. Uopce ne znam kako da mu pomognem, ali on je bijesan cijelo vrijeme na razne situacije. Sva sreca pa je prema njoj ok ..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Hvala na cestitkama🥰
Mi smo odvojeni jos uvijek. Kazu da mu je glavica malo zastala kod izgona, da se nagutao bio plodne vode i teze prilagodavao na zivot van maternice, pa je od poroda bio kod njih na promatranju. Prvo u inkubatoru, na kisiku i glukozi, sad je jos u toplom kreveticu dok ga poprate. Ne dovode mi ga na podoje pa se cmoljim i izdajam sama malo po malo kolostruma da mu dobro dode koliko god da ima. Navodno je dr rekla da je bio preslab jos za dojenje. Tako da evo cekam da on nadode da konacno budemo skupa pa da vidimo kad cemo uopce doma.. Ovo ovako za izluditi.. Samo neka on bude dobro.. 💙
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ikica i druge mame sa toddlerima.. kako se vasi malci nose sa promjenom! Evo ja prijavljujem strasne tantrume kod svog sina. Uopce ne znam kako da mu pomognem, ali on je bijesan cijelo vrijeme na razne situacije. Sva sreca pa je prema njoj ok ..
Moj toddler je isto ljubomoran, sad stalno hoće biti u centru pažnje, pa traži da ga se nosi, da se ide s njim svugdje pogotovo dok držim bracu onda bi on baš da njega uzmem il bi da dođem u drugu sobu da mi nešto pokaže 🙈 prema braci je ok, ali tantrumi su sve češći, stalno se baca na pod i plače čim nešto nije po njegovom, a kad mu kažem da nešto ne radi onda baš navali to raditi jer onda zna da ću stalno oko njega se vrtiit pa tak provlači pažnju. Neće spavati u svojoj sobi, nego spava s nama u krevetu 😂🙈 ugl teško je, ali mislim da će s vremenom biti lakše, bar se tješim 😂🙈
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Uh, tak je i nama. Spavamo svi 4 u malom krevetu 160x200 hahah. Jer i ona pred jutro krene gundati pa se smiri kad ju stavim pored sebe. A on je nemoguc.. ja sam bila kombinacija dojenje i ad. Sad sam dosla do raskrizja. Ne stignem i jedno i drugo. Mlijeka nemam dosta , vecinom jer preskacem podoje kad smo sami ili kad on krene skakati po meni. Ja ne znam kak to drugi, ali evo , ja se ne snalazim..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Uh, tak je i nama. Spavamo svi 4 u malom krevetu 160x200 hahah. Jer i ona pred jutro krene gundati pa se smiri kad ju stavim pored sebe. A on je nemoguc.. ja sam bila kombinacija dojenje i ad. Sad sam dosla do raskrizja. Ne stignem i jedno i drugo. Mlijeka nemam dosta , vecinom jer preskacem podoje kad smo sami ili kad on krene skakati po meni. Ja ne znam kak to drugi, ali evo , ja se ne snalazim..
Ma ja sam prestala s izdajanjem jer eto ne stignem, tako da je mali skroz na ad i čak ima manje grčeva nego dok sam davala kombinirano 🙈🤣 valjda nebum urekla. Mi isto imamo 160×200 krevet i razmišljali smo uzeti veći, ali kad muž dođe s terena o da bumo ipak uzeli jedan 90x200 da se barem možemo naspavati normalno 😁 nek mali spava s jednim od nas u bračnom ili s oboje dok ne zaspi a kasnije samo neko ode na taj manji krevet jer mene leđa ubijaju od grčenja jer nemam mjesta 🙈a za izdajnje vidi, ako ide ok, ako nemaš vremena bolje onda to vrijeme provesti s djecom nego na silu se izdajati 🤗😉
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Cestitam Lavandera i drzim fige da se bebac sto prije oporavi!
.
Miss_Ivy i ja kombiniram dojenje i AD. Na sisi se voli i uspavat ili sad kad se i naviknuo na bocu ponekad je i odbija ako je nervozan. Pa to buđenje na sisi i vracanje na nju, sisanje nam zna trajat preko pola sata. Pa jos AD i onda podrigivanje između... Kad dam bočicu samo to bude gotovo za 20 mi max. Ako odbije sisu se najcesce izdojim.
I ja sam sto puta pomislila prekinut dojenje ali nisam, makar ja imam samo bebaca pa mi je puno lakse.
Makar kazu da treba primjennuvat ono sporo jedenje iz bocice ali meni se ne sviđa da mora bit zraka u sisaču. Radite vi to?
.
Mene je inace uhvatila bas kriza ovaj tjedan. Bebac lijepo napreduje, ali cesto brinem o svemu i malo sam i premorena. Sad ovaj tjedan sam angazirala djedove i bake a najvise moju mamu.
Malo se brinen i ako previse jede i dobiva na tezini, mislim ds ce ovaj drugi mjesrc dobit i preko kilu.
Ja ga ne silim nikad da jede, ali nakon dojenja ponudim koliko pita. I između obroka kad place pokusam sve prije nego dam hranu . Cemo vidjet u cetvrtak na pregledu koliko je dobio.
It's a boy 💙
I htjela ssm zamolit ako je aktivna ona viber ili whatts up grupa ili negdje gdje si mame razmjenjuju iskustva.
.
Iskreno izasla sam na fejsu iz svih onih grupa za dojenje, kombiniranje, izdajanje, cak i one za adaptirano jer su mi tako radile anksioznost. Narocito ona za adaptirano, i prije sam se bojala da jede i dobiva previse , a tek poslije. 🙈
It's a boy 💙
Cestitam Lavandera i drzim fige da se bebac sto prije oporavi!
.
Miss_Ivy i ja kombiniram dojenje i AD. Na sisi se voli i uspavat ili sad kad se i naviknuo na bocu ponekad je i odbija ako je nervozan. Pa to buđenje na sisi i vracanje na nju, sisanje nam zna trajat preko pola sata. Pa jos AD i onda podrigivanje između… Kad dam bočicu samo to bude gotovo za 20 mi max. Ako odbije sisu se najcesce izdojim.
I ja sam sto puta pomislila prekinut dojenje ali nisam, makar ja imam samo bebaca pa mi je puno lakse.
Makar kazu da treba primjennuvat ono sporo jedenje iz bocice ali meni se ne sviđa da mora bit zraka u sisaču. Radite vi to?
.
Mene je inace uhvatila bas kriza ovaj tjedan. Bebac lijepo napreduje, ali cesto brinem o svemu i malo sam i premorena. Sad ovaj tjedan sam angazirala djedove i bake a najvise moju mamu.
Malo se brinen i ako previse jede i dobiva na tezini, mislim ds ce ovaj drugi mjesrc dobit i preko kilu.
Ja ga ne silim nikad da jede, ali nakon dojenja ponudim koliko pita. I između obroka kad place pokusam sve prije nego dam hranu . Cemo vidjet u cetvrtak na pregledu koliko je dobio.
Ja ne gledam da bude zraka u sisaču iskreno nisam obračala pozornost na to, više gledam da vuče ljepo da ne vuče zrak. Zato sam mu uzela sisače za 3m+ mjeseca jer mu ovi 0m+ i 1m+ su nekako loši tj. On slabo vuče pa se umori pa zapravo predugo traje hranjenje i onda se i zraka naguta i ne stigne obrok ad probaviti u želucu do idućeg obroka pa ga grčevi još više love od toga tako da nek on ljepo pojede na ovom s većim protokom 😁 nemoj se brinuti neka dobiva na težini, sigurno ga nebudeš uprasila kad nije gladan ne bude vukao 😁 nije da je bačva pa da ga natankavaš, koliko je gladan toliko povuče 😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji