Stigla naša velika cura u 11:13, porod snova, ali stvarno 😳❤️❤️❤️❤️
Sretno svima koje još čekaju i da svima bude kao meni 🤞🤞🤞🤞🍀
Čestitam, uživajte u svojoj curi ❤️🥰🥳🎉 drago mi je da je porod bio iz snova ❤️🥰brz oporavak 🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
I mi smo jučer dočekali našu curicu, Sofija. Dugačka 52 cm, teška 3940 grama, pravi curetak. S obzirom da je baš velika i ima veliku glavu, porod nije bio baš najlaksi. Relativno sam se brzo otvarale za prvorotkinju, ali je na kraju jedva izašla van. Nalijegali su mi na trbuh da ju poguraju van, imala sam rupturu cerviksa i epiziotomiju. Dosta sam i krvi izgubila nakon poroda i šivana sam valjda sat i pol nakon svega. Danas je već bolji dan, malo me bole šavovi, ali izdržljivo. A curica je prava izjelica, mazimo se i cicamo. Bitno da je ona dobro na kraju svega 💕
Čestitam na velikoj curki ❤️🎉🥳 žao mi je da si to morala proći, ali slično tako je i meni bio prvi porod, ali svakako se isplati kad vidiš to malo čudo ❤️🥰 želim ti brz oporavak
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
čestitke svima od srca i brz oporavak zelim ❤️
ja u srijedu idem na prvi ctg.. nadam se da ce sve biti ok ali i da ce se uskoro nesto pokrenuti... vec sam iscrpljena i umorna i vec sanjam onaj okret na trbuh u krevetu 🤣🤣🤣 uglavnom povremeni vecernji problemi opterecenja i bolova... sad i neka virozica opet hvata... nos curi i povremeno kasljucanje i kihanje... nadam se da ce proc.. al evo napokon sam radove i svoju kucu dovela u neki red i organizaciju al kostalo me tih vecernjih muka 😅 nadam se da ce biti lako hendlati sa bebicom i todlerom... ( makar sto se rutine hranjenja , oblacenja i spavanja tice 😅) sad muza trebam upregnuti da pohvata gdje je sta , rutinu i navike malene da mu nebude previse odjednom kad ostanem roditi jer kako vrijeme ide nekako samo ceka upute🤣🤣🤣🤣 zvat cu ga ,,torba,, 😅😅😅
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure koje ste rodile čestitke od srca!! Mazite se i uživajte sa svojim smotuljcima sreće a oporavci od poroda neka vam budu sto brži! 🥰🥰💖Ja sam jutros spremila torbu i ruksak za bolnicu, polako ali sigurno evo došlo vrijeme i meni za to. Nekako već jedva čekam roditi i upoznati mališu, dok s druge strane nek je što dulje u buši🥰
Sutra imam kontrolu na transfuziji, idući četvrtak kod gin i onda predpodstavljam još jednom kod nje zbog brisa na bhsb sa 35tj i da me nakon toga čeka ctg i trudnička u bolnici 🥰
Mališa je par dana imao neki mirniji period, više nisu onako udarci nego više migoljenje, predpodstavljam jer je sve manje mjesta. Bitno je i da to migoljenje osjetim.
Ostale cure u završnici sretno, još malo! 🤞
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Lady sretno 🤞
Tinchi šta ima kod tebe?
Čestitke svima ❤️❤️❤️❤️ i bez oporavak želim.
Mene je probudilo za na wc subotu oko 1 ujutro i nakon toga sam otišla spavat i oko 3 počela osjetit menstrualnu bol, ustala se, ugrijala termofor i isla nazad spavat, za svaki slučaj upalila aplikaciju za praćenje trudova.. Budilo me svakih 35 do 45 minuta ali ono, okrenula bi se na drugi bok, malo prodisala i nastavila spavat. U početku su mi bili oko 40-45 sekundi ali sta je vrijeme odmicalo sve kraći i kraći, ni jedan preko 30 sekundi tako da se ja nikako nisam mogla dogovorit sama sa sobom jesu li to uopće kontrakcije a kamo li "pravi trudovi". Obavila vrući tuš oko 6 i tu su postali nešto češći i jači ali i dalje ful kratki. Ustala mi se malena, ja nju kompletno spremila, poigrale se, doručkovale, ustao muž, ja rekoh možda imam trudove ali nisam sigurna 😂😂😂
Ono, doslovno me na 10 sekundi presječe jaka bol, nakon toga 20minuta ništa. I oko 8i45 su mi odjednom došli na cca svakih 8 minuta, ali i dalje kratki kratki kratki, otišla još jednom pod tuš i krenuli mi. U 10 me spojili na ctg, meni trudovi na svake 3-4 minute, ctg ne očitava ni jedan jedini trud 🤔
Nakon pol sata dođem na pregled, na stolu dobijem trud i pukne mi vodenjak, otvorena 9cm 😂
Brzo brzo u rađaonu, ušla u 10:53, rodila u 11:13 🫶
Ovako bi se dalo još jedno 😂
Od srca vam svima želim da bude tako ili bolje 💪🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji