Cure da se javim i ja
17.9 u 03:19 sam se porodila carskim rezom i na svijet donijela svog Alekseja
Tezak 3850, dug 55cm.
Krenuli smo sa vaginalnim porodom i nakon 6h u radjaoni i sa jako jakim i cestim kontrakcijama zavrsili smo na carskom rezu. Tu sam se jako namucila sa dobijanjem anestezije. Toalna iz koje sam se probudila, pa zatim spinalna i na kraju opet totalna.
Nije bilo lako ali kad sam se probudila samo sam pitala gdje je on i da li je dobro. Osjecaj je divan. Cestitam curama na bebicama i zelim srece onima koje ovo ceka
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Cure da se javim i ja
Tezak 3850, dug 55cm.
Krenuli smo sa vaginalnim porodom i nakon 6h u radjaoni i sa jako jakim i cestim kontrakcijama zavrsili smo na carskom rezu. Tu sam se jako namucila sa dobijanjem anestezije. Toalna iz koje sam se probudila, pa zatim spinalna i na kraju opet totalna.
Nije bilo lako ali kad sam se probudila samo sam pitala gdje je on i da li je dobro. Osjecaj je divan. Cestitam curama na bebicama i zelim srece onima koje ovo ceka
Uff, nije ti bilo lako, ali bitno da je iza vas. Čestitke na velikom dečkiću i brz oporavak želim 🤗
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Cure da se javim i ja
Tezak 3850, dug 55cm.
Čestitam 🥰❤️🥳🎉 bome nije bio lak porod, ali nek je sve to iza tebe i da uživaš sa svojom bebom ❤️ želim ti brz oporavak ❤️
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji