Da li je kojoj poslije vaginalnog pregleda krenuo smedi iscjedak ici??
Danas na ctgu trudovi opet ali ih sada dobrano osjetim.
Ali se jos neotvaram dalje pa me poslali kuci da se to razbuktaPokrece se kod tebee, sretnooo! 😊
Popokatepetl, ima li kakvih novosti, desava li se sta?Evo taman dosla podnijeti izvještaj.. Kažu da je sve zrelo i spremno i kad krene da bi trebalo bit brzo i školski ali i dalje ništa od trudova, bas sam bila dugo na ctg-u, najjači "trud" do 40, dakle ništa. . glavica izložena kako oni kažu, rodnicki dio 1cm, usce 4cm.. ako se ništa ne pokrene samomza vikend, ponedjeljak ujutro indukcija.
Ajde drzim fige da ti se pokrene nesto za vikend, zvuci obecavajuce 😊
Ja danas bila na UZV, sve je s bebom super, a sutra ujutro opet na amnioskopiju, ako sam se ista otvorila… sretno nam 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Stigla naša velika cura u 11:13, porod snova, ali stvarno 😳❤️❤️❤️❤️
Sretno svima koje još čekaju i da svima bude kao meni 🤞🤞🤞🤞🍀
Cestitke! 🩷 drago mi je da ti je na kraju krenulo prirodno i da je porod bio tako dobar! 🥰
ja sam ostala u bolnici danas nakon pregleda, prate mi stanje pa je vrlo moguca indukcija vec od ponedjeljka pogotovo ako i dalje budem zatvorena. Kako god, samo da bude sve ok na kraju 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
I mi smo jučer dočekali našu curicu, Sofija. Dugačka 52 cm, teška 3940 grama, pravi curetak. S obzirom da je baš velika i ima veliku glavu, porod nije bio baš najlaksi. Relativno sam se brzo otvarale za prvorotkinju, ali je na kraju jedva izašla van. Nalijegali su mi na trbuh da ju poguraju van, imala sam rupturu cerviksa i epiziotomiju. Dosta sam i krvi izgubila nakon poroda i šivana sam valjda sat i pol nakon svega. Danas je već bolji dan, malo me bole šavovi, ali izdržljivo. A curica je prava izjelica, mazimo se i cicamo. Bitno da je ona dobro na kraju svega 💕
♀️ 31♂️ 32
3 spontana, dva u 7.tjednu, jedan u 15.tjednu
23.9. nam stiže mala curka 🩷
3.7. 1170 grama 🩷
17.7. 1560 grama 💕
14.8. 2475 grama
12.9. 3470 g
Sortiraj odgovore
Najstariji