![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Ja nemam nikakve simptome, malo se pribojavam da ne bude opet blighted ili zastoj srca, bumo vidli. Prošlu trudnoću sam imala odmah bolne cice.
Na UZV me ipak naručio krajem mjeseca, ne želi čekat 12. tjedan.
I mene isto trta, pogotovo iduceg tjedna… Jer je u prosloj trudnocu srce prestalo u 8tj.. Al nadajmo se najboljem 🙏 meni je moj ginekolog rekao da zbog sebe i svog mira mogu doci na pregled da vidimo jel sve okej nego da se doma zivciram.
Ti si već praktički u 8 tjednu ovaj tjedan samo se odmaraj koliko možeš biti će sve dobro držim fige 🤞
Hej, ja sam se malo prehladila pa sam isla i kod dr.opće prakse i kod ginekologa. Nije nista strasno, lupocet smijem za bolove, sirup od trputca za grlo.. Al vec se bolje osjecam. Odmah me je pregledao i sve odgovara tjednima, 7+4..13,19mm.
Ja sam bila jako bolesna 3 tjedna imala sam gnojnu upalu sinusa i dr mi je rekla ništa osim lupoceta grlo i kašalj nos sve me ubijalo a mislim da je to malo i zbog trudnoće jer padne imunitet i većina trudnica se razboli i nema nikakve posljedice toga ja se nadam da je sve ok 🥰
Da, pokusat ne razmisljat i opustit se. Svejedno puno zoga ne možemo, kako bude bit će a nadamo se da nam svima budu dobre trudnoće. A jel igra ulogu to koliko cesto ides na taj vaginalni pregled jel i to moze stetiti plodu?
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Potvrđena trudnoća! 🥳🥳
Kaže ginekolog da je veličina ploda 6+3 i vide se otkucaji.
👩🏻 28
Pokušavamo od 11.mj.2021.
😥 2./2023. biokemijska
🩸24.12.23.
+ 18.1.
💊 Novalac, Folacin 5mg
7.2. - 6+3 ❤️KČS+ (5,87mm)
22.02. 8+4 2,08cm
22.03. - 7,3 cm
Kad moram, nemam raniji termin pa eto moram 😅
Kako je kod tebe, jesu se simptomi vratili?
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Pozdrav cure,
Zadnja m 30.12,
➕️ 🥰29.1.( 26 mi je trebala doci, al sam nekako nevjerovala..kao, doci ce),
prvi pregled imam dogovoren 9.2…
Prošli tjedan sam imala neke simptome, žgaravice, probadanje, vrtoglavice, ubrzani rad srca, zatvor, piškenje non stop, bolne sise..baš kao da je nešto drugačije 😄
Uglavnom, uhvatila me neka prehladica od subote popodne, pa sam sva ionako u banani, lagana temp, kašalj, kihanje i curenje nosa. I danas nemam nikakve simptome trudnoće, nadam se da se izborila s prehladom i da je još tu..mada, nekako mi je odjednom premirno 😔
Sretno svima 🤞🤞🥳🥰
Hej, blizu smo s terminom, kod mene zadnja m bila 31.12.
Meni je ovo treća trudnoća. Druga je bila od početka s prehladom, a i znam dosta trudnica koje su se razboljele odmah na početku pa je sve ispalo ok.
Što se simptoma tiče,meni su grudi bile baš baš bolne odmah od ovulacije, napunile se za dva broja. Nisam posumnjala na trudnoću jer mi prsa uvijek budu bolna prije m. Jedino je sada bol rano počela, ali sam mislila to je sve od hormona. Uglavnom prema menstruaciji bol se poprilično smanjila, ostala je samo težina u njima i to me potaknulo da napravim test. Trenutno povremeno zabole, ništa posebno, još su teže, ali ne tako napete kao prvih dana. Grčevi su se također smanjili, tu i tamo me malo uhvate, ali ne kao prvih dana. S tim da me već dva dana drži nesnosna migrena. Ali eto, samo ti želim reći da simptomi ne trebaju divljati svaki dan, moguće trenutno više osjećaš prehladu pa ti je zato tako. Nadam se da će sve biti u redu. Evo za par dana ćeš znati. Ja idem tek 23.02. A vrijeme ide baš sporo……
Da, vrijeme ide užasno sporo 😐 Svaka ti čast da možeš čekat do 23.2. Držim svima 🤞 za preglede, i javite novosti!
Kad moram, nemam raniji termin pa eto moram.
Kako je kod tebe? Jesu se simptomi vratili?
Potvrđena trudnoća! 🥳🥳
Super, sada samo opušteno 😊
Pozdrav cure,
Zadnja m 30.12,
➕️ 🥰29.1.( 26 mi je trebala doci, al sam nekako nevjerovala..kao, doci ce),
prvi pregled imam dogovoren 9.2…
Prošli tjedan sam imala neke simptome, žgaravice, probadanje, vrtoglavice, ubrzani rad srca, zatvor, piškenje non stop, bolne sise..baš kao da je nešto drugačije 😄
Uglavnom, uhvatila me neka prehladica od subote popodne, pa sam sva ionako u banani, lagana temp, kašalj, kihanje i curenje nosa. I danas nemam nikakve simptome trudnoće, nadam se da se izborila s prehladom i da je još tu..mada, nekako mi je odjednom premirno 😔
Sretno svima 🤞🤞🥳🥰
Hej, blizu smo s terminom, kod mene zadnja m bila 31.12.
Meni je ovo treća trudnoća. Druga je bila od početka s prehladom, a i znam dosta trudnica koje su se razboljele odmah na početku pa je sve ispalo ok.
Što se simptoma tiče,meni su grudi bile baš baš bolne odmah od ovulacije, napunile se za dva broja. Nisam posumnjala na trudnoću jer mi prsa uvijek budu bolna prije m. Jedino je sada bol rano počela, ali sam mislila to je sve od hormona. Uglavnom prema menstruaciji bol se poprilično smanjila, ostala je samo težina u njima i to me potaknulo da napravim test. Trenutno povremeno zabole, ništa posebno, još su teže, ali ne tako napete kao prvih dana. Grčevi su se također smanjili, tu i tamo me malo uhvate, ali ne kao prvih dana. S tim da me već dva dana drži nesnosna migrena. Ali eto, samo ti želim reći da simptomi ne trebaju divljati svaki dan, moguće trenutno više osjećaš prehladu pa ti je zato tako. Nadam se da će sve biti u redu. Evo za par dana ćeš znati. Ja idem tek 23.02. A vrijeme ide baš sporo……
Da, vrijeme ide užasno sporo 😐 Svaka ti čast da možeš čekat do 23.2. Držim svima 🤞 za preglede, i javite novosti!
Kad moram, nemam raniji termin pa eto moram.
Kako je kod tebe? Jesu se simptomi vratili?
Pa kao nesto malo mi je mukica, al prolazno i izdrzljivo 😀
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Potvrđena trudnoća! 🥳🥳
Woohooo!! 🥳🥳🥳
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Ja nemam nikakve simptome, malo se pribojavam da ne bude opet blighted ili zastoj srca, bumo vidli. Prošlu trudnoću sam imala odmah bolne cice.
Na UZV me ipak naručio krajem mjeseca, ne želi čekat 12. tjedan.
I mene isto trta, pogotovo iduceg tjedna… Jer je u prosloj trudnocu srce prestalo u 8tj.. Al nadajmo se najboljem 🙏 meni je moj ginekolog rekao da zbog sebe i svog mira mogu doci na pregled da vidimo jel sve okej nego da se doma zivciram.
Ti si već praktički u 8 tjednu ovaj tjedan samo se odmaraj koliko možeš biti će sve dobro držim fige 🤞Hej, ja sam se malo prehladila pa sam isla i kod dr.opće prakse i kod ginekologa. Nije nista strasno, lupocet smijem za bolove, sirup od trputca za grlo.. Al vec se bolje osjecam. Odmah me je pregledao i sve odgovara tjednima, 7+4..13,19mm.
Ja sam bila jako bolesna 3 tjedna imala sam gnojnu upalu sinusa i dr mi je rekla ništa osim lupoceta grlo i kašalj nos sve me ubijalo a mislim da je to malo i zbog trudnoće jer padne imunitet i većina trudnica se razboli i nema nikakve posljedice toga ja se nadam da je sve ok 🥰
Da, pokusat ne razmisljat i opustit se. Svejedno puno zoga ne možemo, kako bude bit će a nadamo se da nam svima budu dobre trudnoće. A jel igra ulogu to koliko cesto ides na taj vaginalni pregled jel i to moze stetiti plodu?
Ne može štetiti plodu ja sam u prošloj trudnoći do 12 tjedna išla tri puta na ultrazvuk i pregled dva puta kod državnog ginekologa a jednom kod privatnog i pitala sam ginekologicu i rekla je da nema štete nikakve tako da ne brini se
Potvrđena trudnoća! 🥳🥳
Čestitke dobrodošla 🥰❤️
Potvrđena trudnoća! 🥳🥳
Ja sam jucer isto bila na pregledu, isto trudnoca 6+3, termin 28.9 😁 drzim ti fige 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji