![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Kakvi su kod ostalih simptomi? jel vas ima sa bolnim grudima, mene jedan dan kao manje bole i sutra dan se probudim da ih ne mogu pipnuti…a mucnine imam samo kad sam gladna i mislim da bih ubila nekoga u tom trenutku
I kod mene je tako, danas su mi grudi okej, ali sinoc nisam mogla zaspati koliko mi je bilo nelagodno, nikako se namjestit... bolne, bradavice osjetljive kao i zlijezde oko bradavice, nekako su ispupcene jos vise... napuhana sam stalno i jos imam zatvor, stolicu imam svakih 4 dana 🤦🏻♀️ ali zato, cim netko spomene hranu, meni se to jede 🤣 i da, mucnina i zgaravica mi se javi ako prode vise od 2h da nisam jela, zato stalno grickam stapice, bademe, jabuke
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Kakvi su kod ostalih simptomi? jel vas ima sa bolnim grudima, mene jedan dan kao manje bole i sutra dan se probudim da ih ne mogu pipnuti…a mucnine imam samo kad sam gladna i mislim da bih ubila nekoga u tom trenutku
Ja sam još friška, ali ista stvar. Kako koji dan.
E, ali danas sam dosta hodala i stajala i sad malo legnem i baš osjećam lagane grčiće... valjda bude sve dobro
Kod mene ista stvar s grudima. Malo bole, pa ne, ali stalno se javljaju pa ne brinem barem oko toga. Mučnine još nemam, možda ih ni neće biti, nadam se. Problem mi je nadutost, plinovi i zatvor. Moram paziti na prehranu. Osjećam tijekom dana i stezanje u maternici. Imam i nesanicu te živopisne snove, od svega me čopila i migrena s aurom. A primjećujem i sve veći umor.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Kod mene ista stvar s grudima. Malo bole, pa ne, ali stalno se javljaju pa ne brinem barem oko toga. Mučnine još nemam, možda ih ni neće biti, nadam se. Problem mi je nadutost, plinovi i zatvor. Moram paziti na prehranu. Osjećam tijekom dana i stezanje u maternici. Imam i nesanicu te živopisne snove, od svega me čopila i migrena s aurom. A primjećujem i sve veći umor.
Mene je stid od plinova koliko ih ima, mislila sam da nema niko više 🙈🙈🙈🙈 bez obzira šta pojela imam ih 😂 kod mene 2 dana zatvor i onda bude proliv i evo tako već 2 sedmice.
Od umora prijavljujem spavanje svaku noć u 21h 😴🥱
Mene je stid od plinova koliko ih ima, mislila sam da nema niko više 🙈🙈🙈🙈 bez obzira šta pojela imam ih 😂 kod mene 2 dana zatvor i onda bude proliv i evo tako već 2 sedmice.
Od umora prijavljujem spavanje svaku noć u 21h 😴🥱
I kod mene plinovi i nadutost, jutros napokon nakon 4 dana imala stolicu 🤣🙈🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja imam strašna nekontrolirana podrigivanja, mogu na natjecanja ići 🤣🤣
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Cure, hocete vi raditi ikakve prenatalne testove?
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Cure, hocete vi raditi ikakve prenatalne testove?
Ja u prošloj trudnoći nisam nekako sam se razmišlja i nakraju je prošlo vrijeme i nisam sada sam u 36 godini i dr je rekla da preporučuje zbog godina sve me strah i sad razmišljam da napravim daj bože da je sve ok iako sam rodila prije 14 mjeseci nadam se da je sve dobro
Cure dali vi imate odnose u ovim tjednima nekako ja nemam jer sam bila bolesna pa sada nemamo
Cure dali vi imate odnose u ovim tjednima nekako ja nemam jer sam bila bolesna pa sada nemamo
Mi nemamo…nekako cekam da prodje ovih prvih par tjedana, iskreno bilo bi me malo strah sad imat odnose, imam osjecaj da se ne bi mogla opustiti :)
Muz je strpljiv 😂
A za prenatalni test, meni je ginekologica preporucila Panoramu, ja sam nekako vise za ne nego za da…
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji