![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Ja nemam nikakve simptome, malo se pribojavam da ne bude opet blighted ili zastoj srca, bumo vidli. Prošlu trudnoću sam imala odmah bolne cice.
Na UZV me ipak naručio krajem mjeseca, ne želi čekat 12. tjedan.
I mene isto trta, pogotovo iduceg tjedna… Jer je u prosloj trudnocu srce prestalo u 8tj.. Al nadajmo se najboljem 🙏 meni je moj ginekolog rekao da zbog sebe i svog mira mogu doci na pregled da vidimo jel sve okej nego da se doma zivciram.
Ti si već praktički u 8 tjednu ovaj tjedan samo se odmaraj koliko možeš biti će sve dobro držim fige 🤞Hej, ja sam se malo prehladila pa sam isla i kod dr.opće prakse i kod ginekologa. Nije nista strasno, lupocet smijem za bolove, sirup od trputca za grlo.. Al vec se bolje osjecam. Odmah me je pregledao i sve odgovara tjednima, 7+4..13,19mm.
Ja sam bila jako bolesna 3 tjedna imala sam gnojnu upalu sinusa i dr mi je rekla ništa osim lupoceta grlo i kašalj nos sve me ubijalo a mislim da je to malo i zbog trudnoće jer padne imunitet i većina trudnica se razboli i nema nikakve posljedice toga ja se nadam da je sve ok 🥰
Da, pokusat ne razmisljat i opustit se. Svejedno puno zoga ne možemo, kako bude bit će a nadamo se da nam svima budu dobre trudnoće. A jel igra ulogu to koliko cesto ides na taj vaginalni pregled jel i to moze stetiti plodu?
Ne može štetiti plodu ja sam u prošloj trudnoći do 12 tjedna išla tri puta na ultrazvuk i pregled dva puta kod državnog ginekologa a jednom kod privatnog i pitala sam ginekologicu i rekla je da nema štete nikakve tako da ne brini se
Hvalaaaa ❤️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Kako rjesavate problem s zgaravicom?
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Pozdrav mame, evo i ja sam odlucila da se pridruzim da zajedno dijelimo mukice i radosti koje samo mi buduce mame razumijemo Vec sam u 10. tjednu, beba raste, otkucaji srca se cuju sve je uredno.
Termin mi je u rujnu
No ono sto mene muci je knedla u grlu..... Nisam sigurna da li je u pitanju zgaravica, mucnina, ali stoji mi u grlu od ujutro kada se probudim sve dok ne zaspem
Pokusala sam sa zrnima kafe, sodom bikarbonom(za koju znam da nije najbolji izbor, ali je bolja od tablete), sa malim obrocima, mineralnom vodom ali sve to djeluje samo trenutno i onda opet nakon pola sata, sat pojavi seee
Da li neko ima ista ili slicna iskustva?? I zanimljiva stvar kod mene je da se stomacic vec pomalo vidi
Pozdrav mame, evo i ja sam odlucila da se pridruzim da zajedno dijelimo mukice i radosti koje samo mi buduce mame razumijemoVec sam u 10. tjednu, beba raste, otkucaji srca se cuju sve je uredno.
Termin mi je u rujnu
No ono sto mene muci je knedla u grlu….. Nisam sigurna da li je u pitanju zgaravica, mucnina, ali stoji mi u grlu od ujutro kada se probudim sve dok ne zaspem
Pokusala sam sa zrnima kafe, sodom bikarbonom(za koju znam da nije najbolji izbor, ali je bolja od tablete), sa malim obrocima, mineralnom vodom ali sve to djeluje samo trenutno i onda opet nakon pola sata, sat pojavi seee
Da li neko ima ista ili slicna iskustva?? I zanimljiva stvar kod mene je da se stomacic vec pomalo vidi
Hej bok, cestitam i dobrodosla..ja sam bas gore iznad postavila pitanje za zgaravicu, dosad je nisam imala, evo nekako od sinoc, i sad malo... Ja sam cula da min.voda zna pomoći.. A i da treba izbjegavati zacinjenu hranu, masnu... Vidjet ćemo hoće netko bolje znati pomoci.. Sto se tice trbuha, kod mene se ne vidu, jos je rano jel, ali ja kuzim. Jedino ja 🥰 osjetim ja, vidin da je malo drugacije, ko zaobljenije, tvrdje. I jedva cekam da pocne rasti🤞
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Ja sam jucer isto bila na pregledu, isto trudnoca 6+3, termin 28.9 😁 drzim ti fige 🤞🏻
Također 🤞🏻 Želim da svima sve prođe uredu 💗
Pozdrav mame, evo i ja sam odlucila da se pridruzim da zajedno dijelimo mukice i radosti koje samo mi buduce mame razumijemoVec sam u 10. tjednu, beba raste, otkucaji srca se cuju sve je uredno.
Termin mi je u rujnu
No ono sto mene muci je knedla u grlu….. Nisam sigurna da li je u pitanju zgaravica, mucnina, ali stoji mi u grlu od ujutro kada se probudim sve dok ne zaspem
👩🏻 28
Pokušavamo od 11.mj.2021.
😥 2./2023. biokemijska
🩸24.12.23.
+ 18.1.
💊 Novalac, Folacin 5mg
7.2. - 6+3 ❤️KČS+ (5,87mm)
22.02. 8+4 2,08cm
22.03. - 7,3 cm
Prvo čestitke svim novim curama i drago mi je da pregledi prolaze kako treba
Otkrila sam jednu stvar koja meni djeluje protiv mučnina, sasvim slučajno. Jučer kad sam se probudila i otišla na wc mokriti,, počelo me užasno peći i boliti, i išla sam odmah u ljekarnu uzeti nešto da spriječim razvoj infekcije - u ljekarnoj mi je dala neke kapsule od brusnice i vitamina c, a muž je otišao u bio bio da vidi je li imaju tamo šta za preporučiti od prirodnih lijekova koje bi smjela uzimati. Uglavnom kupio je jednu zanimljivu stvar, zove se Organic Umeboshi Paste - ovako izgleda : https://www.biobio.hr/umeboshi-pasta-sa-shisom-proizvod-24443/
to je kao neki tradicionalni japanski lijek koji je super za puno stvari, a jedna od njih je da sprječava i pomaže s mučninama u trudnoći i eventualnim infekcijama, što je meni baš trebalo.. tekstura je kao neka kašica i preporuka je koristiti dvaput dnevno, staviti pola male žlice toga i progutati - samo tako ili se može dodati u neko jelo (jer je okus stvarno brutalan, miriše lijepo, ali je uh za pojesti) :D no kad sam ja to mogla pojesti kojoj se želudac diže na sve te zdrave, okusom 'ružne' stvari, onda je sve jasno - uglavnom može se
sve u svemu, primjetila sam da mi je to dosta pomoglo, jučer mi je bilo puno lakše što se mučnina tiče, i evo danas isto se dosta drugačije i bolje osjećam. Cijena je malo paprena, dodje oko 10 eura, ali s obzirom da se konzumira dosta mala količina, vjerujem da može potrajati. Eto, htjela sam to podijeliti s vama, ukoliko netko želi probati - meni mučnine traju već 2 tjedna bez prestanka, izgubila sam bila apetit, želudac me bolio svaki dan, a evo od jučer sam stvarno osjetila poboljšanje. Također još ima dosta dobrobiti od ovog čuda, čitala sam malo i pomaže u probavi, pročišćava krv i tako svašta nešto... meni je otkriće, ja ću ga koristiti neko vrijeme pa ćemo vidjeti - ne može biti loše
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Otkrila sam jednu stvar koja meni djeluje protiv mučnina, sasvim slučajno. Jučer kad sam se probudila i otišla na wc mokriti,, počelo me užasno peći i boliti, i išla sam odmah u ljekarnu uzeti nešto da spriječim razvoj infekcije - u ljekarnoj mi je dala neke kapsule od brusnice i vitamina c, a muž je otišao u bio bio da vidi je li imaju tamo šta za preporučiti od prirodnih lijekova koje bi smjela uzimati. Uglavnom kupio je jednu zanimljivu stvar, zove se Organic Umeboshi Paste - ovako izgleda :https://www.biobio.hr/umeboshi-pasta-sa-shisom-proizvod-24443/
to je kao neki tradicionalni japanski lijek koji je super za puno stvari, a jedna od njih je da sprječava i pomaže s mučninama u trudnoći i eventualnim infekcijama, što je meni baš trebalo.. tekstura je kao neka kašica i preporuka je koristiti dvaput dnevno, staviti pola male žlice toga i progutati - samo tako ili se može dodati u neko jelo (jer je okus stvarno brutalan, miriše lijepo, ali je uh za pojesti) :D no kad sam ja to mogla pojesti kojoj se želudac diže na sve te zdrave, okusom 'ružne' stvari, onda je sve jasno - uglavnom može se
sve u svemu, primjetila sam da mi je to dosta pomoglo, jučer mi je bilo puno lakše što se mučnina tiče, i evo danas isto se dosta drugačije i bolje osjećam. Cijena je malo paprena, dodje oko 10 eura, ali s obzirom da se konzumira dosta mala količina, vjerujem da može potrajati. Eto, htjela sam to podijeliti s vama, ukoliko netko želi probati - meni mučnine traju već 2 tjedna bez prestanka, izgubila sam bila apetit, želudac me bolio svaki dan, a evo od jučer sam stvarno osjetila poboljšanje. Također još ima dosta dobrobiti od ovog čuda, čitala sam malo i pomaže u probavi, pročišćava krv i tako svašta nešto… meni je otkriće, ja ću ga koristiti neko vrijeme pa ćemo vidjeti - ne može biti loše
Gdje ste to kupili?
Nisam skuzila..
Ocajna sam sve cu probati
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Otkrila sam jednu stvar koja meni djeluje protiv mučnina, sasvim slučajno. Jučer kad sam se probudila i otišla na wc mokriti,, počelo me užasno peći i boliti, i išla sam odmah u ljekarnu uzeti nešto da spriječim razvoj infekcije - u ljekarnoj mi je dala neke kapsule od brusnice i vitamina c, a muž je otišao u bio bio da vidi je li imaju tamo šta za preporučiti od prirodnih lijekova koje bi smjela uzimati. Uglavnom kupio je jednu zanimljivu stvar, zove se Organic Umeboshi Paste - ovako izgleda :https://www.biobio.hr/umeboshi-pasta-sa-shisom-proizvod-24443/
sve u svemu, primjetila sam da mi je to dosta pomoglo, jučer mi je bilo puno lakše što se mučnina tiče, i evo danas isto se dosta drugačije i bolje osjećam. Cijena je malo paprena, dodje oko 10 eura, ali s obzirom da se konzumira dosta mala količina, vjerujem da može potrajati. Eto, htjela sam to podijeliti s vama, ukoliko netko želi probati - meni mučnine traju već 2 tjedna bez prestanka, izgubila sam bila apetit, želudac me bolio svaki dan, a evo od jučer sam stvarno osjetila poboljšanje. Također još ima dosta dobrobiti od ovog čuda, čitala sam malo i pomaže u probavi, pročišćava krv i tako svašta nešto… meni je otkriće, ja ću ga koristiti neko vrijeme pa ćemo vidjeti - ne može biti loše
Gdje ste to kupili?
Nisam skuzila..
Ocajna sam sve cu probati
Trgovina se zove Bio&Bio 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Kakvi su kod ostalih simptomi? jel vas ima sa bolnim grudima, mene jedan dan kao manje bole i sutra dan se probudim da ih ne mogu pipnuti...a mucnine imam samo kad sam gladna i mislim da bih ubila nekoga u tom trenutku
Kakvi su kod ostalih simptomi? jel vas ima sa bolnim grudima, mene jedan dan kao manje bole i sutra dan se proim da ih ne mogu pipnuti…a mucnine imam samo kad sam gladna i mislim da bih ubila nekoga u tom trenutku
Sa sisama i ja imam takve promjene..sinoc krenule bolit, danas strse ko antene, osjetljive i otecene, nema sanse da grudnjak obucem (a moram van iz kuce😬)
Mucnina jutarnja i ponocna, pomazu Antimetil tablete. Sve drugo podnosljivo, umor, pisanje.. Trenutno me u "blazeno stanje" bacaju samo sise 😅
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji