Eh, sad si mi dala za misliti s tim oblozima… jer sam vidjela puste preporuke u ovim FB grupama, čak i neke sprejeve, gelove… S obzirom da priželjkujem prirodan porod, bez dripa, epi i ostalog, onda sam računala ako si mogu kasnije max olakšati… Ima smisla to za bakterije i gljivice u vlažnom okružju. Proučit ću koje su upute za korištenje i koliko se to dugo drži i je li učinak samo momentalan dok se drži. 🤨
Ma ja kak sam imala rez od epiziotomije i šavove pa sam u bolnici pitala s čime da tretiram to i rekli su samo svaki put nakon nužde to vodom tušnuti i potafkati lagano tetricom i pustiti da se suši 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure mene zanima gdje ste sve dobile onaj paketić za trudnice, znam za muller i dm ☺️
Kako se prijavi u mulleru ? Od Hippa ja još čekam 🤔
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Evo ovo je link za muller:
https://www.mueller.hr/usluge/mojabeba/registrirajte-se/Od mullera se dobije etui sa kremom za njegu guze I mislim neki baby losion/šampon (ne sjećam se više točno), 2 pelene i važne maramice i isto kuponi za iskoristit popust na kupnju i na pojedine baby proizvode😁 ja sam od tih proizvoda uzimala podloge za prematanje, vlažne maramice blazinice i njihove kašice. Ove šampone i kremice nisam probala jer nisam htjela isprobavati neš drugačije od ovog kaj znam da mu paše 😁
A inače i bipa ima bilo klub i tamo kad se učlanite dobiti neki paket za trudnice. Mislim da su tak bili sisači lola, uzorak frosch deterdzenta za dudice i bočice, jastučići za dojilje, neka knjižica sa uspavankama i brojalicama i mislim još možda neki uzorci nekih kremica i mali sudocrem 😁
Ja sam se učlanila i u novalac misleći da ću možda dobiti uzorak prenatalnih kapsula kak su imali na stranici tad napisano, ali zapravo sam dobila samo onu vreću ko za šlape 😁
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Ručna izdajalica je dobra za povremeno izdajanje, kad beba preskoči obrok, da si olakšate napetost u grudima i sl. Ali glavno je pitanje koja ručna izdajalica. Ako uzmete onu koja ne paše za vaš oblik bradavica onda vam bude muka izdajati, nećete moći izdojiti i sl. Ali, ako si nađete odgovarajuću onda vam se ne budu ruke “pretrgle” oko izdajanja, nego bude išlo. Elektricna izdajalica je dobra samo za one koje iskljucivo izdajaju. I za nju isto morate naci odgovarajuci lijevak za svoje bradavice. Ako ju uzmete za povremeno izdajanje, bit ce baceni novci. Radije posudite od nekog ko ima elektricnu nego da bacate novce ako ju mislite koristiti za povremeno.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Ja sam dosta popucala pri prvom porodu. Masirala sam međicu par tjedana pred porod i sve je izgledalo ok i nisu me htjeli rezati, ali me mali prilikom okreta zakacio ramenima pa sam popucala. U petrovoj su mi stavljali na uloske fiziološku, i poslije mi je bilo nezamislivo sjesti bez onog jastuka za hemoroide, pa to preporučam za imati možda čak i u bolnici. Pošto je jastuk jako skup, ja sam si mislila kupiti sada kako je sezona onaj luftic okrugli za oko struka za djecu na napuhivanje i nositi to u bolnicu.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Zahvaljujem na linku.
Ja sam od Novalaca dobila samo kartončiće za fotografiranje, ništa posebno…
U Bipo klub sam se odavno prijavila, ali ništa nisam dobila…
Ja sam u prvoj trudnoći ušla u bipu i pitala za paket za trudnice, pa mi je ženskica donjela u nekoj kutiji te sve stvari i skenirala moju bipa karticu, slično ko u dm-u je proces 😁
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja sam dosta popucala pri prvom porodu. Masirala sam međicu par tjedana pred porod i sve je izgledalo ok i nisu me htjeli rezati, ali me mali prilikom okreta zakacio ramenima pa sam popucala. U petrovoj su mi stavljali na uloske fiziološku, i poslije mi je bilo nezamislivo sjesti bez onog jastuka za hemoroide, pa to preporučam za imati možda čak i u bolnici. Pošto je jastuk jako skup, ja sam si mislila kupiti sada kako je sezona onaj luftic okrugli za oko struka za djecu na napuhivanje i nositi to u bolnicu.
Joj da, ja sam si nakon prvog poroda uzela taj jastuk za hemeroide i bome mi se isplatio jer sam puna 3 mjeseca sjedila samo na tome i nebi bez njega malca mogla hraniti da nisam to imala. Nisam planirala uzeti, ali kad sam nakon poroda u bolnici skužila da ne mogu sjesti i da užasno boli sjedenje odmah sam nazvala muža da ode po taj jastuk jer fkt se isplati ga imati ako si rezan ili popucao. E sad taj jastuk ti ima puno manji otvor nego ovi dječiji za vodu, a i ne znam jel ovi dječiji mogu izdržati težinu odrasle osobe 😉
Ako će nekome trebati, svakako preporučam ovaj:
https://www.medicaldirect.hr/gumeni-jastuk-hemoroidi.html
Ali toplo se nadam da nijednoj ne bude trebao 🥰
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji