Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Cure, gdje cete ili ste kupile spavacice za dojenje?
    P.s. Ne vjerujem kako vrijeme brzo leti, sjecam se kad nisam mogla docekat 12ti tjedan, a sad vec skoro 30ti 🫣

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

petra11

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

ivona2306

Cure, gdje cete ili ste kupile spavacice za dojenje?
    P.s. Ne vjerujem kako vrijeme brzo leti, sjecam se kad nisam mogla docekat 12ti tjedan, a sad vec skoro 30ti 🫣

Vrijeme bas jako brzo leti 😬 nisam jos kupila, ali svi hvale spavacice kupljene preko Fb stranice Marina - oprema za trudnice, pa sam mislila tu pogledat ako ne nadem u Sinsay, Lc Waikiki...

👩🏻 29 👨🏻 30
    21.12. ZM
    16.01. ➕
    26.09. TP
    15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
    25.04. 💙
    17.07. iduci pregled

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1645

Prijavi adminu

Ja sam kupovala za prošlu na placu u dubcu, izgledaju isto kao i kod te marine, ne sjećam se dal su cjenovno jeftinije bile.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Ja sam mislila kupiti na SHEIN-u. Lijepe su, cjenovno ok. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• tiri

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Jeste li kupovale jastuk za hemeroide preko Temua ili neke druge kineske app? 
    Ako da kako ste zadovoljne? 
    I koje su još neke stvarčice koje se mogu nabaviti preko takvih aplikacija?

Termin 18.10.2024.

• Arianne

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Ja sam spavacice mislila uzet 2 na mjesecnom sajmu kod nas, pamucne su i dođu im po 10 eura jedna. 
    Vec sam ih gledala ali nisam htjela uzet jer nisam znala koliko cu bit velika, ovaj mjesec cu ih uzet.

It's a boy 💙

• Arianne

Prijavi adminu

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pošto je jastuk jako skup, ja sam si mislila kupiti sada kako je sezona onaj luftic okrugli za oko struka za djecu na napuhivanje i nositi to u bolnicu.

E moj plan je da ako mi to bude trebalo, posaljem dok sam u bolnici decka da nabavi taj luftic ili posudi od nekog ili kupi jastuk.

It's a boy 💙

Jeleenaa

Broj poruka: 284

Prijavi adminu

Ja sam spavacice super vidjela u waikikiju, ali pricekacu jos malo da vidim koliki ce stomak biti. Gdje ste ili gdje cete uzimati grudnjake za dojenje?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• Arianne

Prijavi adminu

Ja sam grudnjake za dojenje uzela u Mulleru i Lidlu.
    Inace sam jako osjetljiva ako me nesto steze  oko prsa i ne volim bas grudnjake i super mi je ovaj iz lidla. Jako je mekan i udoban, iako ne daje preveliku potporu. Sad ga stalno nosim (nemam prevelike grudi).
    I iz Mullera je ok, ali mi je iz lidla puno drazi jer je udobniji.

It's a boy 💙

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

tiri

Jeste li kupovale jastuk za hemeroide preko Temua ili neke druge kineske app?
    Ako da kako ste zadovoljne?
    I koje su još neke stvarčice koje se mogu nabaviti preko takvih aplikacija?

Ja sam na Temu uzela puno stvarčica. Razne razvojne igračke, tješilicu, čarapice, podlogu za igranje, vodenu podlogu, balone za izlazak iz bolnice, navlaku za jastuk, zidne naljenice, torbu za kolica, torbu za bebine stvari… itd., nema čega nema. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.