Ja sam baš maloprije naručila dvije spavaćice na SHEIN-u za 18€.
Jedan grudnjak sam uzela u Lidlu, ali mi je već dosta uzak, žulja me. Uzela sam u Lidlu i 2 potkošulje za dojenje, imaju podstavu tako da se mogu jastučići umetnuti. Nemam neke velike grudi, tako da po kući neću ni nositi grudnjak…
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Ja nisam sklona narucivanju spavacica, jer bi voljela uzivo vidjet koliko su velike. Sad sam ih gledala i na temu ali ja bi to uzivo.
Skuzils sam i kad sam kupovala tajice npr da mi je nekad L ok (volim udobno) a nekad mi i M veliko.
Ja sam i grudnjake sve uzela velike brojeve tipa L i XL jer ih nosim sad a ne podnosim nista usko na struku ni oko prsa.
Stanem ja u S-M, ali cesto zbog nadutosti i udobnosti i jos sad u trudnoci znam uzet L. 😊
It's a boy 💙
Jel koja od vas mislila uzimat onaj Frida mom set za oporavak nakon poroda? I ako znate jel to stvarno valja i ima li to uopce smisla uzimat? 🙈
Ja sam ga kupila,vjerujem da postoji jeftinija opcija ali se meni cinio bas super pa sam se počastila.
Spavacica je cool tamna da se ne vidi ako sta propusti.
To je individualno savjetovati dali kupiti ili ne jer recimo moja prijateljica koja je trudna isto kao i ja mi je rekla da je to glupost da imam sve u dm-u za manje novaca.
Dok sam ja tip rastrosne zene i volim nekad kupit nesto bez obzira sto znam da mi mozda i nije od tolike vaznosti😁
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Ja sam si grudnjake i potkosulje za trudnice i dojilje uzela u lidlu i kauflandu i ispale su baš dobre. Taman su mi 😁
Kaj se tiče naručivanja preko temu, shein i sličnih aplikacija iz Kine, ja isto tamo naručim neke stvar za organizaciju doma i slično, ali izbjegavam odjeću i proizvode za djecu poput igračka jer klinci sve to trpaju u usta, a koliko sam čitala bilo je da dosta tih materijala s kojima rade proizvode sadrže neke štetne ili kancerogene tvari. Npr. za igračke je to jako čest slučaj, kao i za odjeću jer ih najčešće tretiraju nekim bojama koje sadrže tvari koje EU iz zdravstvenih razloga ne prihvaća. Znam da će sad svi reći da je 99% stvari iz Kine, i slažem se s time, ali ipak te stvari prođu određenu kontrolu kvalitete prije stavljanja na EU tržište. Ali to je samo moje mišljenje 😉 spavačice imam 3 iz mtč-a, kupila sam ih na moje krpice za prošli porod za neki smiješan iznos 😁 ja sam sebi uzela m i l veličinu i iskreno m mi je bila dobra, ali bome sam i onu L nosila, jer volim komotno tak da nijedna nije bila ne iskorištena, a ak vas brine veličina s većom nikad nećete pogriješiti 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja sam grudnjake uzimala isto u lidlu, meni su bili super udobni. Ostali su mi mozda 2-3 ocuvana pa cu uzimati opet u lidlu kada budu, kao i one potkosulje za dojenje, dusu dale!!
Spavacice sam uzimala u plodinama, 2 za nesto sitno i bas su i udobne i povoljne bile, a jednu sam uzela pa sad dal takko ili mana, nisam sigurna. Ali sad sam si vec dosta veca nego prethodne dvije trudnoce, ne znam hocu li stat u tu jednu sto imam za radaonu hahah. Cure jel se dogada kojoj od vas da vam kao nedostaje zraka? Meni zadnjih dana tako dode, kao da ne mogu dovoljno zraka udahnuti.. 🙄
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure jel se dogada kojoj od vas da vam kao nedostaje zraka? Meni zadnjih dana tako dode, kao da ne mogu dovoljno zraka udahnuti.. 🙄
Daaa. Meni se to cesto desava sad zadnjih tjedan dva, rekla sam i ginekologu, ali nije rekao da je nesto zabrinjavajuce. Samo to nisam opisala dobro kao ti, rekla sam da teze disem, ali ti si bas dobro opisala kako osjecam.
It's a boy 💙
Ja sam grudnjake uzimala isto u lidlu, meni su bili super udobni. Ostali su mi mozda 2-3 ocuvana pa cu uzimati opet u lidlu kada budu, kao i one potkosulje za dojenje, dusu dale!!
Spavacice sam uzimala u plodinama, 2 za nesto sitno i bas su i udobne i povoljne bile, a jednu sam uzela pa sad dal takko ili mana, nisam sigurna. Ali sad sam si vec dosta veca nego prethodne dvije trudnoce, ne znam hocu li stat u tu jednu sto imam za radaonu hahah.Cure jel se dogada kojoj od vas da vam kao nedostaje zraka? Meni zadnjih dana tako dode, kao da ne mogu dovoljno zraka udahnuti.. 🙄
Dogada se i meni to u zadnje vrijeme, tocno tako kako si opisala.. spomenut cu to gin na iducem pregledu pa cu vidit sta ce rec 😬
[/url
Spavacice sam uzimala u plodinama, 2 za nesto sitno i bas su i udobne i povoljne bile, a jednu sam uzela pa sad dal takko ili mana, nisam sigurna. Ali sad sam si vec dosta veca nego prethodne dvije trudnoce, ne znam hocu li stat u tu jednu sto imam za radaonu hahah.Cure jel se dogada kojoj od vas da vam kao nedostaje zraka? Meni zadnjih dana tako dode, kao da ne mogu dovoljno zraka udahnuti.. 🙄Dogada se i meni to u zadnje vrijeme, tocno tako kako si opisala.. spomenut cu to gin na iducem pregledu pa cu vidit sta ce rec 😬
Događa se i meni i spomenula sam ginekologu. Kaze da je to normalno za ovaj period trudnoće. I da je najbolje kada mi se desava da vjezbam disanje i samim tim se spremam i za porodjaj
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam grudnjaka za dojenje uzela na temu, i super su mi, osim jastucica, to sam odmah bacila. Prošlu trudnoću uzela u hmu, oni su mi super. Ali pošto nisam dojila, podijelila sam ih. Ovi sa temua su mi za prvu ruku, ako uspijem ovaj put dojiti, uzet ću opet u hmu.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji