Ja sam jutros radila ogtt, sutra ujutro moram zvat doktoricu za nalaze, iskreno nije mi bas svejedno jer mi je prije par mjeseci kad sam radila nalaze secer nataste bio 5.4 🫣🤔 nadam se da ce bit ok.
Mi usput uredjujemo stan, tako da sam razvucena na sve strane…zasad kupila kadicu, nesto tetra pelena i dva rucnika za kupanje, gnijezdo i tako te neke sitnice..od vecih stvari smo dobili kolica, jos cemo nekad uskoro kupit krevetic i komodu za presvlacenje. Isto tako sam uzela nesto malo robice, ali brojevi 56 i 62, nekako me strah kupovat manje, vec nam je rekla da beba ima duge noge, a s obzirom da se muz rodio sa 57 cm, bolje je pricekat na robicu, strah me da ne nakupujem premale robice 😂😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
petra11
javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁
Ja sam htjela javit da sam u svom gradu prosla trodnevni tecaj koji odrzavaju patronazne sestre u Domu zdravlja i preporucila bih svakoj od vas. Porod, dojenje i njega bebe su teme 😊Ja bi isto preporucila taj tecaj. Jer sam isti prosla i bilo mi je super korisno ☺️
[/url
petra11javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁Ajojj, izdrzi! 🙏
Ja sam htjela javit da sam u svom gradu prosla trodnevni tecaj koji odrzavaju patronazne sestre u Domu zdravlja i preporucila bih svakoj od vas. Porod, dojenje i njega bebe su teme 😊Ja bi isto preporucila taj tecaj. Jer sam isti prosla i bilo mi je super korisno ☺️
Ne znam zasto mi je tako krivo citirano 🙈Ali napisala sam da bi isto preporucila taj tecaj jer sam isti i prosla ovih dana i bilo mi je super korisno🙈☺️
[/url
Spremate li se curke za bebice? Kako teče kupovina?
Imate li vi koje ste vec radjale neke preporuke sta obabezno uzeti i za bebe i za nas babe, i isto tako nesto sto se uzele prvi put i nikako vam nije trebalo?Lijepo je vidjeti da je kod vecine cura sve u redu. Ove neke tegobe sa kojima se sada sve susrecemo su nesto sto nas sleduje, ali sve radi viseg cilja.
Znamo li sta je sa snowvhite?Mi smo uzeli kolica i krevetic od vecih stvari i nesto robice ☺️ a ove ostale stvari cemo sada s vremenom uzet🙈Ima li neko savjet po koliko robice najmanje velicine je potrebno za pocetak? Ne bih da je nagomilam jer svi kazu da se ta velicina stvarno prebrzo preraste
Meni svi govore da mi je bolje imat vise toga iako se brzo preraste jer u tim prvim tjednima zadnje sta cu htjet radit je prat robicu svako malo 🙈 a sad iskustva nemam sta se toga tice pa se nadam da ce iskusne mame dati savjet ☺️
[/url
Imate li vi koje ste vec radjale neke preporuke sta obabezno uzeti i za bebe i za nas babe, i isto tako nesto sto se uzele prvi put i nikako vam nije trebalo?Lijepo je vidjeti da je kod vecine cura sve u redu. Ove neke tegobe sa kojima se sada sve susrecemo su nesto sto nas sleduje, ali sve radi viseg cilja.
Znamo li sta je sa snowvhite?
Ja isto cesto pomislim na Snowhite i nadam se da je ok.
...
Mene su ginekolozi bili malo prestrasili u 20 tjednu da mi je cerviks 3 cm i blizu donje granice (treba biti veci od 2,5 cm) i dosta sam poslije u brizi zbog tog i moram pazit. Također imam i ureaplazmu koju prva doza Sumameda nije rijesila. Ali eto tjesim se da je sad vec 30 tjedan i da je zasad ok. Tako da nije strasno ali ni idealno.
..
Mi smo dobili krevetic i kolica 3u1 i jos neke stvari (maramu, tetre npr.) i dosta robe. Komodu smo kupili i neki dan sastavili (Ikeu malm 3 ladice), madrac (Jattertrot Ikea) i bas ove dane sam narucivala nastavak i podlogu za previjanje. Kupila sam i neke sitnice, npr. skarice, aspirator, 2 bocice za svaki slucaj, cesalj, skarice i tako.
Bas dovrsavamo i neke manje radove u stanu tako da krevetic nismo jos sastavili. Kupila sam i neke fora naljepnice za zid 😁, iako nije nuzno naravno.
Sad sam pocela gledat robicu sto sam dobila da skuzim sto fali i pomalo mislim pocet spremat torbu za bolnicu.
Nekako sam i zbog tog cerviksa ponekad u dojmu ili strahu da bi se bebac mogao pozurit pa bi voljela do kraja ovog 7. mjeseca imat sve sređeno.
Najvise me brinu te pelene i siroko povijanje i njega pupcane, kako cu to.
It's a boy 💙
javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁
Žao mi je radi nalaza, ja bi isto to trebala odraditi uskoro, ali me strah jer mi se stalni jede slako i nikako nisam dobivala na kilaži prva 4 mjeseca i sad u 2 mjeseca skoro pa 5 kg. Tak da me to malo zabrinjava 😕
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja se isto često sjetim snowwhite i nadam se da gura dalje u jednom komadu jer znam da je pisala da se nada čim dulje izdržati ❤️ mislim da je netko pitao da se zna javiti na ljetnim bebama, znala sam škicnuti, ali nisam naišla da se javila sad zadnje vrijeme...
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Kaj se tiče stvar, mi zapravo moramo samo sitnice kupiti tako da ću to vjerojatno idući mjesec sve naručiti 😁 kaj se tiče korisnih i beskorisnih stvar mislim da je to tak individualno i zapravo sve ovisi o bebi, neke sisaju pa će izdajalica dobro doći, neke su na ad pa bi možda tu neki grijač ili nešto slično dobro došlo 😁 moj mali se nije volio nositi u nosiljci niti ležati u njihaljkama/ležaljkama, a bumo vidli kak bu drugo 🤭 u svakom slučaju ak i kupite, a ne treba vam možete uvijek prodati ili pokloniti. Ono kaj će vam sigurno trebati prije il kasnije je inhalator i po meni je to neš kaj je must have 😁A za robicu iskreno iz iskustva koliko god je imaš pomiri se s time da buš stalno vrtila mašinu veša svakih 2-3 dana 🤣🙈 brzo se nakupi prljavi tetrica, bodija, ručnika, zapišanih i zbljuckanih plahti, tak da se nakupi. Ako možete kupite si radije sušilicu ako nemate nego neke stvari poput grijača bočica, sterilizatora, njihaljki i slično 😉 moj mali je bio zimska beba i sušenje tog veša je koma u stanu tako da nama se sušilica fkt isplatila 😁
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Znamo li sta je sa snowvhite?Ja isto cesto pomislim na Snowhite i nadam se da je ok.
…
Mene su ginekolozi bili malo prestrasili u 20 tjednu da mi je cerviks 3 cm i blizu donje granice (treba biti veci od 2,5 cm) i dosta sam poslije u brizi zbog tog i moram pazit. Također imam i ureaplazmu koju prva doza Sumameda nije rijesila. Ali eto tjesim se da je sad vec 30 tjedan i da je zasad ok. Tako da nije strasno ali ni idealno.
..
Mi smo dobili krevetic i kolica 3u1 i jos neke stvari (maramu, tetre npr.) i dosta robe. Komodu smo kupili i neki dan sastavili (Ikeu malm 3 ladice), madrac (Jattertrot Ikea) i bas ove dane sam narucivala nastavak i podlogu za previjanje. Kupila sam i neke sitnice, npr. skarice, aspirator, 2 bocice za svaki slucaj, cesalj, skarice i tako.
Bas dovrsavamo i neke manje radove u stanu tako da krevetic nismo jos sastavili. Kupila sam i neke fora naljepnice za zid 😁, iako nije nuzno naravno.
Sad sam pocela gledat robicu sto sam dobila da skuzim sto fali i pomalo mislim pocet spremat torbu za bolnicu.
Nekako sam i zbog tog cerviksa ponekad u dojmu ili strahu da bi se bebac mogao pozurit pa bi voljela do kraja ovog 7. mjeseca imat sve sređeno.
Najvise me brinu te pelene i siroko povijanje i njega pupcane, kako cu to.
Odakle si narucila nastavak za previjanje?
Ako hoces pogledaj na instagramu stranicu mamina prica.rs. Predavaci su iz Srbije, a upravo traju prijave za besplatni trodnevni online tecaj, mislim da ce se tu obraditi tema povijanja i pupcane
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
A robice mislim da je 15 bodića i hlačica, i nekoliko jednodijelnih pidžamica (ako ćete ih koristiti ja to nikad nisam koristila jer mi je bilo lakše s hlačama i bodićima) 😁 s time da ja 50 nebi ni kupovala jer to doslovce za tjedan ili manje prerastu, a ak se rode preko 50cm onda ni ne nose 🤣🙈 56, 62 je za početak ok. A i sve ovisi o bebi, meni je hm i ca npr taman odgovara veličina prema dobi djeteta, dok u lidlu su mi veći modeli, a u nextu, pepcu i sinsayu su mi manji modeli istih veličina 😉 kaj se tiče njege pupka to sve patronažna pokaže kako se radi, a za to ti treba tyrosur prašak, octenisept i male sterilne gazice ili štapići za uši za bebe 😁 kupanje isto pokaže patronazna, za to vam je najbolje nekoliko tetra pelena umjesto ručnika, jer su nježnije za bebinu kožu, barem prvo neko vrijeme 😉
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji