Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kejti0000

Broj poruka: 241

Prijavi adminu

Marija96

https://ibb.co/MSt0n6h hej cure evo slikice sa svadbe 🫣🤗

Super su ti slike 🙌🏻👍🏻☺️

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• sparkle212

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

nora3001

LadyD

nora3001

LadyD

javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
    ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁
    Lady kolike su ti vrjednosti izasle na nalazu?
    o' 5.3 (3.5-5.6)
    120' 8.4 (3.5-5.6)
    Uh tu sam negdje,znaci ceka me isto😳

Ne mora biti. Referentne vrijednosti su razlicite od laboratorija do laboratorija. 
    Kod nas se mjeri u 0’(<5.3), 60’ (<10.1) i 120’ (<8.5). 
    dosta ovisi o ginekologu koliko je strog po tom pitanju, neki se odmah uspaniče i stave dijetu, neki traze ponavljanje nalaza i tako. Sigurna sam da bude sve okej 🙂

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Melodie

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Ja san dobila u svoje ginicke jucer papir sa uputama kojih se triban pridrzavat prije oggta. ona je privatnica ali radi i u rodilistu 20 godina pa joj virujen ali zbunjuju me dvi upute: 24 sata prije testa zabranjeno vjezbanje plivanje, i nesmije se jest nakon osan navecer (ti razumin)  ali je i zabranjeno zavrsiti hranjenje dan prije testa prerano tipa u 17H Zasto? 🤷🏼‍♀️ Zasto nesmin plivat (ja inace plivan svaki dan 35 min i to me spasava, odemo brodon u neku uvalu otplivam suncan se i vratin se nazad to me spasava) ? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Arianne

Broj poruka: 254

Prijavi adminu

Melodie, mislim da dan prije ogtt testa ne preporucuju jacu fizicku aktivnost, to su i meni rekli.
    Moguce da ako bude jaca aktivnost onda tijelo vise trosi i brze razgradi taj secer, a oni moraju mjeriti stanje kad smo u mirovanju i nismo puno vjezbali dan prije. I onda rezultati nisu realni, ako su mjerila postavljena uz pretpostavku da si sad prije mirovala. Niti za vrijeme testa se ne preporucuje hodanje, nego mirovanje. 
    .
    Sto se tice hranjenja, moras postit neko vrijeme ali ne previse jer ako jedes prerano dan prije moze ti doc i zlo, a ako povracas onda test nece vazit, moras od pocetka.
     Vjv su zato oreporucili da jedes zadnji out nesto malo prije 8 sati. Npr ako jedes u 5  popodne pa do 7 ujutro ne (i onda jos 2 sata test), to ce ti bit 14 sati nataste, sto mozda nije dobro ni za bebu, pa je bolje da to buds 11-12 sati nataste. Mislim da je bolje pojesti nesto zdravo i hranjivo malo prije 8 navecer 
    .
    Inace, kako sam ja imala mucnine, mrni je ginekolog rekao da moram bit 8 sati nataste, pa sam se tog drzala, i jela i do malo kasnije, ali ako nemas tih problema, svakako je bolje da se drzis onog sto ti je tvoja gibekologica rekla.

It's a boy 💙

• Karamela93

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Lol2008

LadyD

ja sam bila po krevetic 😍, i stala u soping centar… naravno po nesto sasvim trece i u sinseyu i pepcu naisla na par krpica… nisam mogla odolit.. a malena je sve uzimala i kupuje ona za bracu tako da… srce malo ❤️
    planiram uzeti potkosulje u lidlu i vjerojatno grudnjake tamo, na placu sam od devica uzela spavacice dugi rukav prosli puta al cu sada kratki ipak 😉 i mislim da su onda bile nekih 10e kom
    I ja sam uzela donje majice za dojenje u Lidlu i vec sad ih nosim jer su skroz udobne i imaju kao 'support' sisama pa mi grudnjak s njima za po doma i ne treba iako mi je s njim puno udobnije pogotovo kad su sad ovako teske grudnjak mi je spas 😅Moze preporuka za krevetić koji ste uzimale?

Mi smo baš jučer kupili krevetić i madrac u Magic baby. Evo linka: https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecji-krevetic-kristina-bijeli.html. Htjeli smo najprije uzeti neki iz Ikee jer su jeftiniji, ali imaju samo dva položaja, a ovaj ima tri i može se i spustiti jedna strana, a to mi se činilo baš zgodno. 

♀️ 31♂️ 32
    3 spontana, dva u 7.tjednu, jedan u 15.tjednu
    23.9. nam stiže mala curka 🩷
    3.7. 1170 grama 🩷
    17.7. 1560 grama 💕
    14.8. 2475 grama
    12.9. 3470 g

Tinnaa999

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Melodie

Ja san dobila u svoje ginicke jucer papir sa uputama kojih se triban pridrzavat prije oggta. ona je privatnica ali radi i u rodilistu 20 godina pa joj virujen ali zbunjuju me dvi upute: 24 sata prije testa zabranjeno vjezbanje plivanje, i nesmije se jest nakon osan navecer (ti razumin) ali je i zabranjeno zavrsiti hranjenje dan prije testa prerano tipa u 17H Zasto? 🤷🏼‍♀️ Zasto nesmin plivat (ja inace plivan svaki dan 35 min i to me spasava, odemo brodon u neku uvalu otplivam suncan se i vratin se nazad to me spasava) ?

Ja sam prije ogtt sve  normalno radila i jela. Nije mi gin nista rekla da trebam nesto posebno pazit. Vecer prije sam pojela nesto kasnije veceru nego inace da ne budem pregladna dok to ne sve ne zavrsi. Cula sam da neke gin savjetuju i posebnu prehranu par dana ranije a to mi tek nije jasno zasto je to tako kad bi ogtt trebao biti pokazatelj u “normalnim uvjetima” bez ikakvih dijeta i slicno 😬🤷🏼‍♀️

Tinnaa999

Prijavi adminu

Lol2008

LadyD

ja sam bila po krevetic 😍, i stala u soping centar… naravno po nesto sasvim trece i u sinseyu i pepcu naisla na par krpica… nisam mogla odolit.. a malena je sve uzimala i kupuje ona za bracu tako da… srce malo ❤️
    planiram uzeti potkosulje u lidlu i vjerojatno grudnjake tamo, na placu sam od devica uzela spavacice dugi rukav prosli puta al cu sada kratki ipak 😉 i mislim da su onda bile nekih 10e kom
    I ja sam uzela donje majice za dojenje u Lidlu i vec sad ih nosim jer su skroz udobne i imaju kao 'support' sisama pa mi grudnjak s njima za po doma i ne treba iako mi je s njim puno udobnije pogotovo kad su sad ovako teske grudnjak mi je spas 😅Moze preporuka za krevetić koji ste uzimale?

Mi smo sad za pocetak uzeli ovaj https://www.magicbaby.hr/maxi-cosi-kolijevka-iora-air-konfigurabilni.html jer nam taj najvise odgovara dimenzijama za nasu spavacu sobu

Tinnaa999

Prijavi adminu

MiNi1324

Jel koja za whatsapp grupu da napravimo? Naravno, ne budete ovdje ostavljale privatne brojeve, već bih ja stavila link/poveznicu i vi uđete u grupu. Pa mi samo javite dq ste ušle sve koje ste htjele da promijenjm poveznicu tako da niko više ne može da ulazi. 🙂

Ja sam za 😊 nadam se da ce nas se skupit jos 

Melodie

Prijavi adminu

Tinnaa999

Melodie

Ja san dobila u svoje ginicke jucer papir sa uputama kojih se triban pridrzavat prije oggta. ona je privatnica ali radi i u rodilistu 20 godina pa joj virujen ali zbunjuju me dvi upute: 24 sata prije testa zabranjeno vjezbanje plivanje, i nesmije se jest nakon osan navecer (ti razumin) ali je i zabranjeno zavrsiti hranjenje dan prije testa prerano tipa u 17H Zasto? 🤷🏼‍♀️ Zasto nesmin plivat (ja inace plivan svaki dan 35 min i to me spasava, odemo brodon u neku uvalu otplivam suncan se i vratin se nazad to me spasava) ?
    Ja sam prije ogtt sve normalno radila i jela. Nije mi gin nista rekla da trebam nesto posebno pazit. Vecer prije sam pojela nesto kasnije veceru nego inace da ne budem pregladna dok to ne sve ne zavrsi. Cula sam da neke gin savjetuju i posebnu prehranu par dana ranije a to mi tek nije jasno zasto je to tako kad bi ogtt trebao biti pokazatelj u “normalnim uvjetima” bez ikakvih dijeta i slicno 😬🤷🏼‍♀️

Tinnaa999

Melodie

Ja sam prije ogtt sve normalno radila i jela. Nije mi gin nista rekla da trebam nesto posebno pazit. Vecer prije sam pojela nesto kasnije veceru nego inace da ne budem pregladna dok to ne sve ne zavrsi. Cula sam da neke gin savjetuju i posebnu prehranu par dana ranije a to mi tek nije jasno zasto je to tako kad bi ogtt trebao biti pokazatelj u “normalnim uvjetima” bez ikakvih dijeta i slicno 😬🤷🏼‍♀️

Meni je bas naglasila da nesmin minjat prehranu niti ic na dijetu par dana prije da nebi davalo lazne rezultate. Samo smjernice o fizickoj aktivnosti i u kojem prozoru jest. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Melodie

Prijavi adminu

Tinnaa999

MiNi1324

Jel koja za whatsapp grupu da napravimo? Naravno, ne budete ovdje ostavljale privatne brojeve, već bih ja stavila link/poveznicu i vi uđete u grupu. Pa mi samo javite dq ste ušle sve koje ste htjele da promijenjm poveznicu tako da niko više ne može da ulazi. 🙂
    Ja sam za 😊 nadam se da ce nas se skupit jos

I ja . :D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.