To za nedostatak zraka mi je bilo u prethodne 2 trudnoce, ali dosta dosta kasnije, tipa kad sam vec bila presla 30tj pa mi sada ovo malo rano, pitat cu i ja gin na sljedecem pregledu svakako. Ali ako su vama rekli da je to sve normalno onda vjerojatno je😊
Ja sam danas otisla malo u shoping, uzela za malca pidamice i hlacice 56, bodice sam proslog mjeseca, tako da sam sad u biti uzela sve pocetno 56, a kad rodim tek cu onda 62 narucivati, jer nema nitko kod nas krupan da bi malac bio krupniji da bi morala 62 za start uzeti.
Gdje ima za uzeti podloge za presvlacenje, onako da su cvrsce?
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Jel koja za whatsapp grupu da napravimo? Naravno, ne budete ovdje ostavljale privatne brojeve, već bih ja stavila link/poveznicu i vi uđete u grupu. Pa mi samo javite dq ste ušle sve koje ste htjele da promijenjm poveznicu tako da niko više ne može da ulazi. 🙂
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Jel koja za whatsapp grupu da napravimo? Naravno, ne budete ovdje ostavljale privatne brojeve, već bih ja stavila link/poveznicu i vi uđete u grupu. Pa mi samo javite dq ste ušle sve koje ste htjele da promijenjm poveznicu tako da niko više ne može da ulazi. 🙂
Ovo je vec netko pitao i onda se odmah sabotiralo, pa se nisam tila niti izrazit. Ja sam bas za, meni bi to odgovaralo. Pa eto ako nas se skupi par meni je i to dobro:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁Lady kolike su ti vrjednosti izasle na nalazu?
o' 5.3 (3.5-5.6)
120' 8.4 (3.5-5.6)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
ja sam bila po krevetic 😍, i stala u soping centar... naravno po nesto sasvim trece i u sinseyu i pepcu naisla na par krpica... nisam mogla odolit.. a malena je sve uzimala i kupuje ona za bracu tako da... srce malo ❤️
planiram uzeti potkosulje u lidlu i vjerojatno grudnjake tamo, na placu sam od devica uzela spavacice dugi rukav prosli puta al cu sada kratki ipak 😉 i mislim da su onda bile nekih 10e kom
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
ja sam bila po krevetic 😍, i stala u soping centar… naravno po nesto sasvim trece i u sinseyu i pepcu naisla na par krpica… nisam mogla odolit.. a malena je sve uzimala i kupuje ona za bracu tako da… srce malo ❤️
planiram uzeti potkosulje u lidlu i vjerojatno grudnjake tamo, na placu sam od devica uzela spavacice dugi rukav prosli puta al cu sada kratki ipak 😉 i mislim da su onda bile nekih 10e kom
I ja sam uzela donje majice za dojenje u Lidlu i vec sad ih nosim jer su skroz udobne i imaju kao 'support' sisama pa mi grudnjak s njima za po doma i ne treba iako mi je s njim puno udobnije pogotovo kad su sad ovako teske grudnjak mi je spas 😅 Moze preporuka za krevetić koji ste uzimale?
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Ja sam grudnjake uzimala isto u lidlu, meni su bili super udobni. Ostali su mi mozda 2-3 ocuvana pa cu uzimati opet u lidlu kada budu, kao i one potkosulje za dojenje, dusu dale!!
Spavacice sam uzimala u plodinama, 2 za nesto sitno i bas su i udobne i povoljne bile, a jednu sam uzela pa sad dal takko ili mana, nisam sigurna. Ali sad sam si vec dosta veca nego prethodne dvije trudnoce, ne znam hocu li stat u tu jednu sto imam za radaonu hahah.Cure jel se dogada kojoj od vas da vam kao nedostaje zraka? Meni zadnjih dana tako dode, kao da ne mogu dovoljno zraka udahnuti.. 🙄
Imam isti problem,zanjih dva tjedna,jednom na spavanju kao da se gušim i da mi netko sjeo na pluća,takodjer nekad preko dana isti osjecaj i ubrzan rad srca.
Poceli uz to dva dana grcevi u listovima jer sam preskocila magnezij koji dan
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁Lady kolike su ti vrjednosti izasle na nalazu?o' 5.3 (3.5-5.6)
120' 8.4 (3.5-5.6)
Uh tu sam negdje,znaci ceka me isto😳
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji