A i jos uz sve to, sigurno vam bude obitelj ili prijatelji kupili nesto robice tak malih velicina🤭
Btw. Kako se nosite sa nesanicom? Kako spavaaati? Od velike spavalice dosla do toga da nemogu spavati vijele noci, ne znam zasto…Ja nocas nikako zaspati. Pa zgaravica i kiselina u zelucu, pa grcevi u nogama, pa se beba probudi i krene s udaranjem i stucanjem, pa muz hrce, pa sam zedna i onda me jos vise kiselina muci 🫣 zaspala sam negdje oko pol 2-2 i eto me vec budna. Ako tko ima kakav savjet za zgaravicu, slobodno podijeli 😂 koristim i Acipan i Rennie tablete i povremno Reflustat ali sve kratko djeluje
Ja isto noćas nisam nikako spavala, il je vruće, il sam žedna ili mi se piški i konačno zaspem pa se mali probudi i traži dudu 🤣🙈 znači kaos 😅 ja sva sreća nemam još problema sa zgaravicom, ali kad uhvati onda mi pomaže soda 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja sam uglavnom sve potrebno kupila, još odugovlačim sa sterilizatorom i izdajalicom jer sama ne znam koliko će mi trebati, hoću li uspješno dojiti… Nisam još ni bočice kupila jer ne znam bih li uzela Philips Avent ili Dr Browns za koje sam čula pozitivne povratne info. Isto tako, ne znam je li jedna dovoljna? I od koliko ml za početak?
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
javljam da mi nije dobar nalaz od oggt.. moram na djetu 1800…
ja sam nasla krevetic pa u petak napokon idem po njega , kolica imam jos samo jaje od vecih stvari i to se nadam ovaj mj rijesit da napokon krenem na robicu 😁
Lady kolike su ti vrjednosti izasle na nalazu?
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Ja sam uglavnom sve potrebno kupila, još odugovlačim sa sterilizatorom i izdajalicom jer sama ne znam koliko će mi trebati, hoću li uspješno dojiti… Nisam još ni bočice kupila jer ne znam bih li uzela Philips Avent ili Dr Browns za koje sam čula pozitivne povratne info. Isto tako, ne znam je li jedna dovoljna? I od koliko ml za početak?
Ja planiram dojiti ali sam si svakako uzela jednu Phillips Avent bočicu od 125ml. Bilo da ukljucimo AD ili da joj tata/baka ili neko treba dati izdojeno mlijeko pa da imamo. Ako bude potrebe lako se kupi još bočica ili neka druga marka ako ovu ne prihvati
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Ja planiram dojiti ako sve bude po planu. Kupila sam avent ručnu izdajalicu i avent natural response bočicu od 125 ml. Za sad toliko. Kažu da bebe piju i čaj za grčeve tako da će svakako poslužiti. A sve mi je blizu pa vec ce neko otici kupiti ako nam na pocetku odma jos nesto od toga zatreba
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam malo guglala za bocice i nasla u grupi na fejsu da su najbolje Browns, Mam duplo dno i Tommy Tippee s umetkom.
Kako i ja planiram dojit, uzela sam jedmu Tommy Tippee koju sam nasla u Mulleru. Onda sam uzela i jednu Bibs jer mi se sviđalo sto je staklena, ali sam onda citala da nisu dobre za zagriz.
Nuk i Avent navodno nisu dobre.Sterilizator ne mislim kupit jos ako nisam sigurna da ce trebat ni grijac ni nesto drugo. Ali izdajalicu si mislim kupit ili nabavit, jednu rucnu.
It's a boy 💙
Nama je patronazna savjetovala za pocetak jednu rucnu izdajalicu, prije nego elektricnu... a s obzirom na cijenu, mislim da cu se odluciti i ja na Aventovu rucnu, pa vidit kako ce ic. Jednu, dvije bocice cu nabaviti, Avent ili Browns.
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Ja sam uzela Avent ručnu izdajalicu i uz nju se dobije jedna mala boćica 0+. Zašto nije Avent dobra ? Zna li tko ako se uzme neka druga boćica, paše li na aventovu ručnu izdajalicu?
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Ma koju god marku izabrali za bočice dovoljno je uzeti jednu i jednu kutiju adaptiranog mlijeka nek se nađe 😁 a ako bebi ta bočica neće odgovarati budete našli onu koja joj paše 😉 na sv.duhu npr daju apatmil ad mlijeko, e sad bar je tak bilo kad sam prvog sina rodila, a inače moj je koristio kasnije nan i bilo mu je super, pa razmislite da imate i ad doma kad rodite jer nekad prvorotkama prođe par dana dok mlijeko naiđe, a nekad kod nekih krene i prije poroda kolostrum 😅🙈 kaj se inhalatora tiče mislim da je omron najbolji, bez obzira koji koristile. I inače kaj se tiče savjeta ima super profila na instagramu, meni jedan od dražih je ma.ma farmaceut jer ga vodi jedna mlada mama koja je farmaceut po struci i ima dvoje male djece, te ima i savjeta za u trudnoći, postpartumu, kasnije za njegu bebe, kako čistiti nos i slično pa škicnite 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji