Evo nas s pregleda, cura ima 2119grama, u dobrom je polozaju glavom dolje, lijepo aktivna i cesto štuca 😂 sljedeći pregled bude 31.7 i tada radimo ctg
.
Kaj se tice stvari, nama je sve spremno osim krevetića jer živimo u malom stanu pa to ćemo zadnje sastaviti. Robicu sam većinom dobila, kupila sam samo par bodića i kompletića koji su mi bili preslatki. Imam 10 kratkih i 10 dugih bodija veličine 56, 6-7 hlačica i 10-ak kombinezona, kao nekih pidzamica. Čarapica sam dobila ko u priči 😂
10 velikih tetra i 10 malih, 2 ručnika, za njegu imam bademovo ulje i pavlovićevu kremu. Neki dan sam obavila kupovinu u dm-u i ljekarni i uzela uloške za mene i pelene za bebu, za prevoj pupka, dudu i bočicu i tako to. U principu preostaje mi samo čekati malu gospodičnu da se pojavi 😁
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Odakle si narucila nastavak za previjanje?
Ako hoces pogledaj na instagramu stranicu mamina prica.rs. Predavaci su iz Srbije, a upravo traju prijave za besplatni trodnevni online tecaj, mislim da ce se tu obraditi tema povijanja i pupcane
Hvala puno na savjetima i Petra11 i svima!Uzela sam Kikkaboo nastavak za komodu za previjanje na Ozoneu i onda sam odabrala i Kikaboo podlogu. Od iverice, dođe 27 eura, inace su preko 50 a negdje i preko 100. 😲
Inace ga je mislio decko sam napravit, ali je u guzvi i zbog radova pa kad sam nasla po toj cijeni sam uzela. Provjerila sam mjere Kikaboo komode na koju ide i ispadne da je dubina 48 cm, isto ko i nasa. A ako ne pase sto posto mislim da ce mu lakse bit je malo "sredit" nego radit iznova.
Nadam se samo da mi nece javiti da je vec rasprodan 🙈
Evo link:
https://www.ozone.hr/product/stol-za-presvla-enje-za-komodu-kikkaboo-standard-sivi/
It's a boy 💙
Heej, koje inhalatore/aspiratore imate?
Ja sam uzela omron baby duo (mislim da se tako zove), proguglajte inaće je preko 100 eura ali sam ga online preko neke ljekarne našla za 98 eura.
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
i ja se slazem da je nekih 15tak bodijica (body-benkice) sasvim ok za pocetak upravo zbog pranja ... 10tak hlacica i 5-7 kombinezona tj. piđamica jednodjelnih , obavezno 2 kapice i nesto carapica... tip body benkice preferiram zbog lakseg okretanja i oblacenka bebice posebno za prvorotke 😉, također hlacice sa carapicama u jednom, i vreca za spavanje sa rukavima koji se skidaju... ovo jekod mene must have 😉 zbog jednostavnosti i prakticnosti
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja nisam mislila nista od 50 uzimati. Sve 56. Suprug i ja smo bili podugacke bebe i doktor kaze sad da je duga beba, bolje da mu malo bude duze, brzo ce to prerasti.
Samo uopste nisam imala pojma o brojnom stanju odjece sta je taman ahha
Za sad sam kupila kada naidjem nesto da mi se bas svidja, ali polako je vrijeme da se to sve nabavi.
Krevetic je u kuci, trebam naruciti ogradice i posteljinu. Kolica znamo koja cemo, ali kao da ih ne donosimo prerano u kucu.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
A i jos uz sve to, sigurno vam bude obitelj ili prijatelji kupili nesto robice tak malih velicina🤭
Btw. Kako se nosite sa nesanicom? Kako spavaaati? Od velike spavalice dosla do toga da nemogu spavati vijele noci, ne znam zasto…
Ja nocas nikako zaspati. Pa zgaravica i kiselina u zelucu, pa grcevi u nogama, pa se beba probudi i krene s udaranjem i stucanjem, pa muz hrce, pa sam zedna i onda me jos vise kiselina muci 🫣 zaspala sam negdje oko pol 2-2 i eto me vec budna. Ako tko ima kakav savjet za zgaravicu, slobodno podijeli 😂 koristim i Acipan i Rennie tablete i povremno Reflustat ali sve kratko djeluje
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
A i jos uz sve to, sigurno vam bude obitelj ili prijatelji kupili nesto robice tak malih velicina🤭
Btw. Kako se nosite sa nesanicom? Kako spavaaati? Od velike spavalice dosla do toga da nemogu spavati vijele noci, ne znam zasto…Ja nocas nikako zaspati. Pa zgaravica i kiselina u zelucu, pa grcevi u nogama, pa se beba probudi i krene s udaranjem i stucanjem, pa muz hrce, pa sam zedna i onda me jos vise kiselina muci 🫣 zaspala sam negdje oko pol 2-2 i eto me vec budna. Ako tko ima kakav savjet za zgaravicu, slobodno podijeli 😂 koristim i Acipan i Rennie tablete i povremno Reflustat ali sve kratko djeluje
Meni pomogne jamnica, bademi ili jabuku kad pojedem. Nekad otopim malo sode bikarbone u vodi pa popijem. Ugl nesto od toga uvijek imam u kuci jer me kiselina uzasno muci od pocetka trudnoce
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji